چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به ورم معده، افراد مبتلا به کولیت و افراد مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: یکدوم فنجان دمنوش بابونه/ یک فنجان توتفرنگی / یک فنجان آناناس / یک فنجان ماست پروبیوتیک / یک قاشق مرباخوری عسل / یکدوم فنجان یخ . تمام ترکیبات گفته شده را در …
بیشتر بخوانید »پزشکی
طرز تهیه ی گرین اسموتی
چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و افراد مبتلا به ناتوانی تحمل گلوکز «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: شش تا هشت برگ اسفناج/ یک عدد خیار کوچک / یکدوم ساقه کرفس/ دو عدد توتفرنگی منجمد شده / یکدوم فنجان زغالاخته یا تمشک منجمد شده/ یک قاشق چایخوری دارچین / یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسموتی انبه
چه کسانی بنوشند؟ افراد مبتلا به خشکی پوست و تمامی افرادی که در آب و هوای خشک و آلوده زندگی میکنند. «اسموتی» بخور، غصه نخور! چطور درست کنیم؟ مواد لازم: یکدوم فنجان یخ / یکدوم لیوان ماست / یکدوم لیوان انبه خرد شده و منجمد/ یک قاشق مرباخوری روغن ماهی / یکدوم لیوان آب پرتقال/ چند برگ نعناع. – تمامي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی موس پسته با تزئین گل رز
موس پسته مواد لازم: خامه فرم گرفته: 400 گرم شیرعسلی: 200 گرم عسل: سه قاشق غذاخوری سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری زرده تخممرغ: شش عدد وانیل: یك قاشق چایخوری پودر پسته: 200 گرم ژلاتین: 10 ورق روش تهیه: 1. ابتدا زردههای تخممرغ، شكر و وانیل را هم میزنیم تا پف کنند، عسل و شیرعسلی را به آنها اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پای فاج تخممرغی
• تعداد: 12 نفر • زمان فریز کردن: 14 تا 32 ساعت • زمان پخت: 5 دقیقه مواد لازم • خمیر شکلاتی* • یک پیمانه شکر • 2/3 پیمانه شیر کامل و پرچرب • دو قاشق غذاخوری کره • 55 گرم شکلات نیمهتلخ خرده شده • یک قاشق چایخوری وانیل • دو لیتر بستنی تخممرغی • دو قاشق غذاخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودینگ گوشت
پودینگ گوشت مواد لازم: گوشت چرخ کرده:400 گرم تخممرغ: چهار عدد سیر: دو حبه پیاز: یک عدد بزرگ خلال پسته: 30 گرم آرد سوخاری: 100 گرم شوید: 50 گرم کره نرم شده: 50 گرم فلفل دلمهای:100 گرم شیر:100 میلیلیتر پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگپودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری روش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پودینگ زعفرانی
چی لازم داریم: پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری شیر: چهار لیوان تخممرغ: یک عدد خامه زدهنشده: یکدوم لیوان شکر: یکدوم لیوان پودر وانیل شکری: سه بسته گلاب: چهار قاشق مرباخوری زعفران: به مقدار لازم. چطوری درست کنیم: 1.تخممرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،وانیل و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پاستیل
چی لازم داریم… پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری آب: 90 میلی لیتر شکر: 220 گرم آب سیب: 90 میلیلیتر آبلیمو تازه: یک قاشق چایخوری پوست لیمو رندهشده: یک قاشق چایخوری رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم. چطوری درست کنیم: 1. پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال
چی لازم دارید: پرتقال: چهار عدد شکر: یک تا یک و نیم پیمانه آب: یکچهارم پیمانه ورقه ژلاتین: دو ورق. چطوری درست کنیم: 1. پرههای پرتقال را پوست بگیرید و آنها را در مخلوطکن، مخلوط کنید. 2. شکر را روی پرتقالها بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی مخلوط قوام آمد، ورقه ژلاتین را دو دقیقه در کمی آب خیس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد سبزیجات سه نفره
چی لازم دارید: آبجوش: دو لیوان ژلاتین لیمو: چهار ورق نمک: یکدوم قاشق غذاخوری آب سرد: یک و یکدوم لیوان سرکه: سه قاشق غذاخوری هویج نگینی خردشده: یک و یک چهارم لیوان مایونز: یکدوم لیوان فلفل نگینی خردشده: یک لیوان پیاز نگینی خردشده: یکچهارم لیوان. چطوری درست کنید: 1.ژلاتین، نمک و آبجوش را در کاسه بزرگی بریزید و حداقل برای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کرم فندق
چی لازم دارید ژلاتین: هفت ورق زرده تخممرغ: شش عدد شیر: 250 گرم فندق تستشده: 200 گرم خامه: 350 گرم شکر: 200 گرم پیست فندق(آسیاب فندق و شکر به مقدار مساوی): 100 گرم. چطوری درست کنید: 1. زردههای تخممرغ رابه کمک همزن با شکر مخلوط کنید. شیر را بجوشانید و کمکم به زرده اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد مرغ و کرفس
سالاد مرغ و کرفس چی لازم دارید: پودر ژلاتین: سه قاشق غذاخوری آب: یک لیوان هویج قالب زده: 200 گرم کلم بروکلی: 200 گرم گوجه فرنگی تزئینی: 20عدد فیله مرغ آبپز و خردشده: دو و نیم لیوان پیاز: یک عدد ساقه کرفس خلالشده: یک لیوان برنج دانه گرد پخته: یک لیوان نمک و فلفل: به دلخواه سس مایونز: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دسر موز و توت فرنگی
چی لازم دارید: ژلاتین: دو ورق آب جوش: یک و یکدوم لیوان موز: دو عدد خردشده آب پرتقال: یکدوم لیوان توتفرنگی خردشده: 500 گرم پنیر خامهای: 250 گرم کره آبشده: 300 گرم پودر وانیل: یک قاشق چایخوری گردوی خردشده: یکدوم فنجان. چطور درست کنید: 1. ژلاتین را در آب جوش برای مدت دو دقیقه حل کنید و بعد آب پرتقال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک گردو و عدس
تعداد: 8 نفر مواد لازم • 1.5 پیمانه گردوی بوداده • یک پیمانه عدس سبز یا قهوهای • دو پیمانه آب سبزیجات • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون • دو پیمانه پیاز سفید خرد شده • یک پیمانه کرفس خرد شده • نصف پیمانه هویج خرد شده • 3 حبه سیر رنده شده • یک قاشق چایخوری آویشن خشک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی املت چینی
مواد لازم: لوبیا سبز: 50 گرم جوانه گندم یا سویا: 50 گرم پیازچه، خرد شده: يك عدد فلفل چیلی قرمز، خرده شده: يك عدد زنجبیل، رنده شده: یک تکه سیر، له شده: يك حبه تخم مرغ: 4 عدد روغن زیتون: به مقدار لازم آشنایی با روش تهیه املت چینی روش پخت: 1. لوبیاسبزها را در کاسهای بریزید و روی آنها …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مین مویلی
تعداد: 2 نفر مواد لازم برای چاشنی: • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش • نصف قاشق چایخوری زردچوبه • نصف قاشق چایخوری پودر چیلی • نصف قاشق چایخوری نمک برای کاری: • 250 گرم فیله ماهی، مکعبی خرد شده • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی • یک عدد پیاز کوچک خلالی • یک عدد گوجهفرنگی خلالی • 2.5 سانتیمتر، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک سوسیس بوقلمون
• تعداد: 4 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه مواد لازم • 600 گرم سوسیس بوقلمون • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • 3 عدد فلفل دلمهای خرد شده • یک عدد مغز رازیانه خرد شده • یک عدد پیاز بزرگ خرد شده • نمک • 3 حبه سیر رنده شده • یک قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مینی کیک سیبزمینی با خمیر هزارلا
مواد لازم: خمیر هزارلا: یک کیلوگرم سیبزمینی: 500 گرم پنیر لبنه: 350 گرم کره: 50 گرم نمک و فلفل سفید: به میزان لازم زرده تخممرغ، زعفران و کنجد: برای زرین کردن خمیر زیتون حلقهای: 200 گرم دانه ذرت: 100 گرم سس خردل: به میزان لازم روش تهیه: 1. خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشی شده به قطر سه میلیمتر باز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لقمههای مربایی
لقمههای مربایی برای تهیه خمیر این شیرینیها به پنیر خامهای نیاز دارید. در ضمن، برای اینکه خمیر ترد و خوشمزهای درست کنید، باید خمیر را در مراحل مختلف، ساعتها در فریزر قرار دهید. برترین ها: برای تهیه خمیر این شیرینیها به پنیر خامهای نیاز دارید. در ضمن، برای اینکه خمیر ترد و خوشمزهای درست کنید، باید خمیر را در مراحل …
بیشتر بخوانید »کلیه
مروری بر اناتومی و فیزیولوژی کلیه کلیه ها دو عضو لوبیایی شکل هستند که در طرفین خط وسط ( ستون فقرات) و عروق بزرگ در قسمت فوقانی فضای خلفی صفاق قرار گرفته اند. قطب فوقانی انها در محازات مهره ی دوازدهم پشتی و قطب تحتانی انها در محازات سومین مهره کمری قرار دارد. طول کلیه ها تقریبا 10-12 سانتی و …
بیشتر بخوانید »