آخرین خبرها

پزشکی

مطالبی در مورد پزشکی و تغذیه و سلامتی و روز هایی که می توان سلامت بود در این زمان

طرز تهیه ی سيب زميني توپي

472794 335 310x205 - طرز تهیه ی سيب زميني توپي

تعداد: 3نفر مواد لازم • 3عدد سيب‌زميني متوسط • يك‌عدد تخم‌مرغ • 2قاشق غذاخوري ذرت پخته • 2قاشق غذاخوري برگ كرفس ساطوري • 2قاشق غذاخوري جعفري ساطوري • 3قاشق غذاخوري كنجد خام • 3قاشق غذاخوري روغن سرخ‌كردني • نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه 1. سيب‌زميني‌ها را پوست بكنيد و با كمي نمك آنها را در مقداري آب …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پنكيك موز

472793 767 310x205 - طرز تهیه ی پنكيك موز

تعداد: 4نفر مواد لازم • 1/5ليوان آرد الك‌شده • 1/5 ليوان شير • يك‌قاشق مرباخوري بيكينگ پودر • يك‌قاشق غذاخوري شكر • نصف قاشق چاي‌خوري نمك • يك عدد سفيده تخم‌مرغ نصف قاشق غذاخوري كره آب‌شده • موز حلقه شده به ميزان لازم طرز تهيه 1. شير، كره و سفيده تخم‌مرغ را با يكديگر خوب هم بزنيد تا مايه يكدستي …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مافین صبحانه

472792 434 310x205 - طرز تهیه ی مافین صبحانه

• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم • روغن • 8 ورق ژامبون • ¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا • 8 عدد تخم‌مرغ • فلفل سیاه • 8قاشق چایخوری پستو ریحان • 8 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی دو نیم شده طرز تهیه 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کلوچه موز و جودوسر

472791 529 300x205 - طرز تهیه ی کلوچه موز و جودوسر

• تعداد: 12 عدد • زمان آماده سازی: 20 دقیقه • زمان پخت: 16 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت مواد لازم • کمی روغن • یک عدد موز بزرگ، له شده (نصف پیمانه) • نصف پیمانه کره بادام زمینی • نصف پیمانه عسل • یک قاشق چایخوری وانیل • یک پیمانه جو دوسر نیمه کوبیده • نصف پیمانه آرد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بلو ولوت پاپ كیك

461742 562 310x205 - طرز تهیه ی بلو ولوت پاپ كیك

مواد لازم: آرد: 150 گرم كره: 90 گرم شكر سفید: 90گرم تخم‌مرغ: دو عدد پنیر خامه‌ای: 60 گرم بادام خردشده: 50 گرم پودر بیسكویت: 50 گرم آب گرم: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان) بیکینگ‌پودر: یك‌دوم قاشق چای‌خوری وانیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری پودر كاكائو: یك قاشق چای‌خوری رنگ آبی خوراكی: به میزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا شكر، كره و پنیرخامه‌ای را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سس پِستو ریحان

460395 827 310x205 - طرز تهیه ی سس پِستو ریحان

سس پِستو ریحان ریحان عطر فوق‌العاده عالی دارد و در ترکیب با سیر، بسیار بهتر و اشتهابرانگیزتر هم می‌شود. سس پستو را می‌توانید فریز کنید. اگر قصد دارید این کار را انجام دهید، پنیر را از مواد لازم حذف کنید. کف قالب های یخ، کیسه پلاستیکی بگذارید و پستو را درون آنها را بریزید و سپس داخل کیسه پلاستیکی قرار …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت شکلاتی

474228 349 310x205 - طرز تهیه ی تارت شکلاتی

مواد اولیه • بیسکوییت 9 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده) • کره 5 قاشق غذاخوری (آب شده) • شکر 55 گرم • خامه 295 گرم (پر چرب) • شکلات 255 گرم (خرد شده) • تخم مرغ 2 عدد • وانیل 1 قاشق چای خوری • نمک 1/4 قاشق چای خوری • خامه 2 قاشق غذاخوری (پر چرب) …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پودینگ پرتقال خونی

476068 995 310x205 - طرز تهیه ی پودینگ پرتقال خونی

مواد اولیه : برای 2 نفر کره 1 ق غذاخوری وانیل 1 ق چایخوری نشاسته ذرت 2 ق غذاخوری شکر 6 ق غذاخوری عسل 1 ق غذاخوری آب پرتقال خونی 2 لیوان طرز تهیه پودینگ پرتقال خونی طرز تهیه: 1. برای تهیه این دسر خوشمزه و ساده، نشاسته را در آ پرتقال بریزید و هم بزنید تا در آن حل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی مرغ شکم پُر با سس مركبات

445405 992 310x205 - طرز تهیه ی مرغ شکم پُر با سس مركبات

مواد لازم: مرغ كامل: يك عدد متوسط كره آب شده: 50 گرم آب پرتقال: نصف پيمانه آب ليمو ترش و آب نارنج: از هر كدام دو قاشق غذاخوري نمك و فلفل: به ميزان لازم مواد لازم براي داخل شكم مرغ: فلفل دلمه‌اي كوچك : يك عدد فلفل سبز تند: يك عدد پياز متوسط: دو عدد ادويه مرغ، ادويه كاري و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی موس بلوط

457506 899 310x205 - طرز تهیه ی موس بلوط

مواد لازم: خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم زرده‌ تخم‌مرغ: شش عدد ژلاتين: ۱۲ ورق شكر: ۲۰۰ گرم شير:۲۰۰ ميلي‌ليتر پودر بلوط يا فندق: 100 گرم وانيل مايع: يك قاشق چاي‌خوري نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوري روش تهیه: 1. ابتدا ورقه‌هاي ژلاتين را داخل ظرفي پر از آب سرد ريخته و اجازه مي‌دهيم تا كاملا شل شوند، سپس آنها را از آب …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی املت سبزيجات

472808 862 310x205 - طرز تهیه ی املت سبزيجات

تعداد: 3نفر مواد لازم • 1عدد پياز متوسط • 10 عدد قارچ متوسط • 3 قاشق غذاخوري فلفل دلمه‌اي رنگي • 2عدد گوجه‌فرنگي متوسط • 2عدد تخم‌مرغ • 3قاشق غذاخوري روغن سرخ كردني • 3قاشق غذاخوري جعفري ساطوري • 2قاشق غذاخوري ذرت پخته • 2قاشق غذاخوري زيتون بدون هسته • نمك و فلفل طرز تهيه 1. پياز را خرد و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ساندویچ صبحانه دونات و نیمرو

472807 742 310x205 - طرز تهیه ی ساندویچ صبحانه دونات و نیمرو

مواد لازم • چند باریکه ژامبون • 1 عدد دونات • 1 عدد تخم مرغ • 1 برش پنیر دلخواه دستور تهیه 1. دونات را به دو نیم کنید. یک دایره بزرگ از وسط یکی از آنها دربیاورید. در این دایره باید نیمرو بپزید. 2. داخل ماهیتابه روغن بریزید و دو تکه دونات را داخلش داغ کنید. حالا تخم مرغ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی املت دانشجويي

472806 249 310x205 - طرز تهیه ی املت دانشجويي

تعداد: 1نفر مواد لازم • 1عدد تخم‌مرغ • 2قاشق سرخالي رب گوجه‌فرنگي • 2قاشق سر خالي روغن كانولا • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم • 1قاشق مرباخوري مرزه خشك • نصف قاشق مرباخوري ترخون‌خشك طرز تهيه 1. روغن را درون تابه بريزيد و 30ثانيه اجازه دهيد تا گرم شود. 2. رب، نمك و فلفل سياه را اضافه كنيد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی فِریتر میوه، آجیل و برنج

472805 596 310x205 - طرز تهیه ی فِریتر میوه، آجیل و برنج

• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو عدد) • زمان آماده سازی: 15 دقیقه • زمان پخت: 12 دقیقه مواد لازم • یک پیمانه برنج قهوه ای، پخته شده • ¾ پیمانه مخلوطی از میوه های خشک، خرد شده • سه قاشق غذاخوری بادام خرد شده • یک عدد زرده تخم مرغ • ¼ قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پنکک پفکی با سس موز

472804 481 310x205 - طرز تهیه ی پنکک پفکی با سس موز

• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 10 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه مواد لازم • دو قاشق غذاخوری کره • 4 عدد تخم مرغ • 2/3 پیمانه آرد کامل • 2/3 پیمانه شیر کم چرب • ¼ قاشق چایخوری نمک • نصف پیمانه کره • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای • 3 عدد موز متوسط • دو قاشق …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پای صبحانه

472803 807 - طرز تهیه ی پای صبحانه

• تعداد: 6 تا 8 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان سرد شدن: 2 ساعت • زمان پخت: 50 دقیقه مواد لازم • 8 ورق ژامبون • نصف پیمانه خرده نان • 5 عدد تخم مرغ • 2.5 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده • یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده • نصف پیمانه پنیر سفید • …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تُست فرانسوی با سس موز کاراملی

472802 153 310x205 - طرز تهیه ی تُست فرانسوی با سس موز کاراملی

• تعداد: 6 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان سرد شدن: 2 تا 24 ساعت • زمان پخت: یک ساعت مواد لازم • 12 عدد نان تست • 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده • نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه • نصف پیمانه گردوی خرد شده • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای • یک قاشق چایخوری پودر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كراكر بادام زمینی

461791 409 310x205 - طرز تهیه ی كراكر بادام زمینی

مواد لازم خمیر: آرد: 250 گرم كره: 160 گرم كره بادام‌زمینی: یك قاشق چای‌خوری نمك: یک‌دوم قاشق چای‌خوری ادویه كاری و آویشن: از هر كدام یك قاشق چای‌خوری آب: دو قاشق غذاخوری پودر بادام‌زمینی: 60 گرم زرده تخم‌مرغ: یك عدد مواد لازم بیسكویت: كره یا مارگارین: 60 گرم پنیر لبنه: 200 گرم پودر سیر: یك قاشق چای‌خوری پوست لیمو، خاویار، …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سمنو

480928 794 310x205 - طرز تهیه ی سمنو

  مرحله اول اینه که گندم‌ها رو خوب پاک کنیم و دونه‌های شکسته رو جدا کنیم. بعد با آب سرد می‌شوریم و دو روز می‌ذاریم تا خوب خیس بخورن. یادتون باشه ارتفاع گندم توی ظرف کمتر از هشت سانتیمتر باشه و روزی دو بار آب ظرف رو عوض کنید که ترش نشه و بو نگیره. محل نگهداری ظرف هم جایی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارت برنج ايستر

474239 544 310x205 - طرز تهیه ی تارت برنج ايستر

مواد لازم براي خمير: • آرد: 300 گرم • كره: 200 گرم • پودرشكر: 100 گرم • زرده تخم‌مرغ: يك عدد • رنده پوست ليموترش يك عدد متوسط مواد لازم براي داخل تارت: • برنج: 2 فنجان كوچك • شير: يك ليتر • شكر: 175 گرم • كره: 50 گرم • تخم‌مرغ: 4 عدد • پنير لبنه: 125 گرم • …

بیشتر بخوانید »