دستور طبخ کوفته روسی “
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیب زمینی پخته 300 گرم
سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری) 150 گرم
پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ آب پز 3 عدد
زرشک 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ خام 1 عدد
آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور طبخ کوفته روسی
پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود.
سپس سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم.
سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا ترکیب می نماییم.
از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده، کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم.
کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتانیم.
کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و وا نروند.
بعد آنها را در روغن داغ، سرخ کرده و با سس قرمز و گوجه سرو می نماییم.