آخرین خبرها

غذاهای فرنگی

طرز تهیه و مواد اولییه برای تهیه انواع غذاهای فرنگی

طرز تهیه ی چيكن ونیزی

454462 880 310x205 - طرز تهیه ی چيكن ونیزی

  مواد لازم: فيله مرغ: ۵۰۰ گرم قارچ: پنج عدد گوجه فرنگي بزرگ: دو عدد آرتيشو: به مقدار لازم سير: یک بوته كوچك فلفل دلمه‌اي: یک عدد متوسط روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري فلفل و نمك: به ميزان لازم خامه: دو قاشق غذاخوري سس خردل: دو قاشق غذاخوري برگ بو: یک يا دو برگ روش تهیه: 1. همزمان يك بوته …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پیتزا لقمه بادمجانی

455577 178 310x205 - طرز تهیه ی پیتزا لقمه بادمجانی

مواد لازم: پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری فلفل دلمه‌ای: يك عدد نمک: به میزان لازم ریحان: به میزان لازم آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: يك قاشق غذاخوری سس مایونز: يك قاشق غذاخوری پنیر پیتزا: به میزان لازم سیر: 3حبه بادمجان: 2عدد گوجه‌فرنگی: 3عدد (سفت) پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری) پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده طرز تهیه: روش اول: …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی لازانیا

461692 555 310x205 - طرز تهیه ی لازانیا

1. میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است ) 2. مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت. 3. پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی آب‌گوشت خالص

461656 982 310x205 - طرز تهیه ی آب‌گوشت خالص

چطور آب‌گوشت خالص درست کنیم؟ درست کردن آب گوشت خالص و بدون چربی، روش خاص خودش را دارد که در ادامه برایتان توضیح داده ایم. با ما همراه باشید. مواد لازم 2 تا 2.5 کیلوگرم گوشت با استخوان (قلم باشد بهتر است) – گوشتی که چربی و مغز استخوان داشته باشد مناسب تر است زیرا موجب ژلاتینی شدن آب‌گوشت می …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رولت سوسیسی

461754 796 310x205 - طرز تهیه ی رولت سوسیسی

مواد اولیه: آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان) كره: 100گرم سوسیس: 10عدد ماست: يك پیمانه بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری نمك: نصف قاشق چای‌خوری شكر: 2 قاشق مرباخوری سیاه دانه: به میزان لازم زرده تخم‌مرغ: يك عدد طرز تهیه رولت سوسیس طرز تهیه: 1. ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، …

بیشتر بخوانید »

راه هایی برای خوش طعم شدن گوشت

461752 323 310x205 - راه هایی برای خوش طعم شدن گوشت

1) بهتر است قبل از فریز کردن گوشت آن را خوب بشویید و بعد خشک کنید.در این صورت به راحتی گوشت و شیره آن که در اثر سرما از گوشت خارج شده را بپزید. 2) قبل از فریز کردن گوشت آن را مزه دار کنید.بهتر است گوشت را 3تا4ساعت داخل کمی سرکه،برگ بو،زعفران،سیر و پیاز رنده شده بخوابانید و بعد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوپ گندم

462153 867 310x205 - طرز تهیه ی سوپ گندم

  مواد لازم: گندم: یك پیمانه جعفری: سه پیمانه، خرد شده پیاز: یك عدد هویج: یك عدد نمك، فلفل، زنجبیل و زردچوبه: به مقدار لازم روش تهیه 1. مدت 24 ساعت گندم را خیس كنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه كنید. ادویه‌ها را هم می‌توانید در این مرحله اضافه كنید و ظرف را روی حرارت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورش فسنجان

462152 818 310x205 - طرز تهیه ی خورش فسنجان

  مواد لازم: گردو: 500 گرم گوشت چرخ كرده: 300 گرم پیاز: یک عدد دارچین: سه قاشق چای‌خوری رب انار: پنج قاشق غذاخوری شكر: دو قاشق غذاخوری روش تهیه 1. پیاز را ریز رنده كنید و با گوشت چرخ‌كرده، نمك، فلفل و یك قاشق چای‌خوری دارچین مخلوط كنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا كنند. 2. حالا با دست كوفته‌های كوچكی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی حلیم نخودی

462151 421 310x205 - طرز تهیه ی حلیم نخودی

    مواد لازم: گندم پوست كنده: یك لیوان و نیم نخود: یك دوم لیوان گوشت گوسفند سردست: 400 گرم نمك: یك پنجم قاشق چای‌خوری پیاز متوسط: دو عدد آب گوشت: دو لیوان دارچین: به مقدار لازم شكر: به مقدار لازم كره: چهار قاشق سوپ‌خوری روش تهیه 1. نخود را 24 ساعت قبل از پخت خیس كنید. گندم را 24 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ‌آش، شله قلمكار

462150 597 310x205 - طرز تهیه ی  ‌آش، شله قلمكار

  مواد لازم: گوشت بدون استخوان: نیم كیلوگرم نخود، لوبیا چیتی، ماش، عدس، لوبیا چشم‌‌بلبلی و برنج: هركدام یك فنجان سبزی‌ آش (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، ترخون و مرزه): به‌میزان لازم پیازع داغ: به مقدار لازم نمك، فلفل، زردچوبه، روغن و نعناع داغ: به مقدار لازم روش تهیه 1. شب قبل حبوبات را خیس كنید. بعد از آنكه گوشت و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی چلو ماهیچه

462283 335 310x205 - طرز تهیه ی چلو ماهیچه

  مواد لازم: گوشت ماهیچه گوسفندی: نیم‌ كیلو پیاز: دو عدد نمك و فلفل و دارچین: به مقدار لازم روش تهیه 1. پیازها را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید. 2. حالا گوشت ماهیچه را كف قابلمه روی پیازها بگذارید. در قابلمه را بگذارید و پنج دقیقه با شعله ملایم گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی میگو پفكی

462282 811 310x205 - طرز تهیه ی میگو پفكی

  مواد لازم: میگو: 400 گرم سیر له شده: دو حبه زعفران و آرد: به میزان لازم ماءالشعیر: نصف پیمانه بیكینگ پودر: یك قاشق چای‌خوری روغن مایع: دو قاشق غذاخوری نمك و فلفل: به میزان لازم روش تهیه 1. میگو را پاك كرده و كنار بگذارید. سیر، زعفران بیكینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمك و فلفل را مخلوط كرده، آرد را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خاگینه

462281 963 310x205 - طرز تهیه ی خاگینه

مواد لازم: تخم‌مرغ: دو عدد شیر پاستوریزه: چهار قاشق غذاخوری آرد گندم: نصف پیمانه بیكینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده: یك چهارم قاشق چای‌خوری روغن مایع مخصوص سرخ كردنی: به مقدار لازم دارچین: یك دوم قاشق غذاخوری پودر گل‌محمدی: یك دوم قاشق چای‌خوری پودر هل: یك دوم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل: یك دوم قاشق چای‌خوری پودر پسته: یك …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی هویج‌ پلو

462280 537 310x205 - طرز تهیه ی هویج‌ پلو

هویج‌ پلو؛ مخصوص زمستان هویج پلو و كلم‌ پلو هم ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما هستند چون هویج جزء خوراكی‌های گرم و ‌تر است. بهتر است به این غذا دارچین هم اضافه كنید. این غذا ازجمله غذاهای رژیم غذایی استاندارد بوده و برای بیشتر افراد مناسب است.     مواد لازم: هویج: یك كیلوگرم برنج: یك كیلوگرم شكر: 200 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ته‌چین

462279 184 310x205 - طرز تهیه ی ته‌چین

  مواد لازم: سینه مرغ پخته و خرد شده: چهار عدد زرده تخم‌مرغ: چهار عدد ماست سفت و چكیده: چهار پیمانه برنج: پنج‌و‌نیم پیمانه كره آب كرده: پنج قاشق غذاخوری روغن مایع: یك پیمانه نمك و زعفران: به مقدار لازم آب مرغ: یك پیمانه روش تهیه 1. بعد از خیس كردن برنج، آب مرغ را به آن اضافه كرده و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی چیکن استریپس

461747 236 310x205 - طرز تهیه ی چیکن استریپس

مواد لازم: نیمه سینه مرغ بدون پوست 4 عدد آرد 1/2 فنجان آویشن خشک 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل تخم مرغ 2 عدد بزرگ کورن فلکس دانه درشت 6 فنجان کره آب شده 3 قاشق غذاخوری چیکن استریپس طرز تهیه: 1. در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی باقلوای چیلی

461759 501 310x205 - طرز تهیه ی باقلوای چیلی

باقلوای چیلی مواد لازم: خمیر یوفكا مخصوص باقلوا: یك بسته پنیر لبنه: 100 گرم كرم پاتی سیر: 100 گرم مغز گردو، بادام و پسته: از هر كدام 75 گرم كره: 200 گرم روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری هل، دارچین، زنجبیل و فلفل چیلی: به میزان لازم شكر: 500 گرم آب: 300 میلی لیتر گلوكز: 2 قاشق غذاخوری پودر هل: دو …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کوفته تبریزی

465406 469 310x205 - طرز تهیه ی کوفته تبریزی

مواد لازم: مغز ران گوساله چرخ کرده ….. 750 گرم ران مرغ بدون استخوان …. 100 گرم لپه پخته شده و چرخ کرده …. 300 گرم سبزی خرد شده …. 500 گرم شوید … 100 / تره … 200 / مرزه … 100/ ترخون … 50 / ریحان … 50 سیب زمینی پخته و چرخ کرده …. 1 عدد برنج …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ مجلسی

465402 537 310x205 - طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ مجلسی

مواد اولیه: آبلیمو (تازه) 4 قاشق غذاخوری برنج 6 پیمانه زرشک 1 و نیم تا 3 پیمانه گلاب به میزان لازم شکر (بستگی به ذائقه) 1تا5قاشق غذاخوری خلال بادام به میزان لازم زردچوبه 2قاشق چایخوری برگ بو 5 عدد پوست پرتقال 1 عدد خلال پسته به میزان لازم زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا 1پیمانه) مرغ 1 عدد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ژله نیمرو

466361 500 310x205 - طرز تهیه ی ژله نیمرو

مواد اولیه : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا 1 بسته بستنی وانیلی آب شده سه قاشق آبجوش یک و نیم لیوان شیر یا بستنی وانیلی یک لیوان با ژله نیمرو بقیه را هیجان زده کنید طرز تهیه: 1. ابتدا برای درست کردن زرده،نصف بسته ژله پرتقالی یا هلو را با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم،برای بهتر …

بیشتر بخوانید »