مواد لازم (برای ۵نفر) فتوچینی یک بسته ژامبون ۱۰۰گرم گوجه فرنگی ۲عدد پیاز یک عدد سیر ۲حبه مایونز ۲قاشق خامه ۱۰۰گرم ریحان به میزان دلخواه نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم کره به میزان لازم طرز تهیه 1. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی شعله بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. سپس فتوچینیها را در …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
طرز تهیه ی پاستا با مرغ و سس آلفردو
مواد لازم پاستا 500 گرم كره نیم پیمانه سینه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده) جعفری اندكی برای تزئین نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه 1. در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک گوشت گاو
مواد لازم: گوشت گاو سیب زمینی هویچ زنجبیل پیاز سس شیرین (نوعی سس شیرین که از آرد مخمر شده درست می شود) سس گوجه فرنگی نشاسته نبات نمک روغن دستور پخت: 1- گوشت گاو را خرد می کنیم و می گذاریم تا به مدت پنج دقیقه در آب داغ بپزد و خون آن خارج شود. 2- سیب زمینی، هویچ، زنجبیل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پیش غذاهای ایتالیایی
کراستینی پنیر و انار: این پیش غذا هم بسیار ساده و در عین حال هیجان انگیز و قشنگه! از اون جهت میگم پیش غذای قشنگ که رنگ قرمز دانههای انار روی زمینه سفید پنیر و پستههای سبز واقعا استثنایی میشه. مواد لازم برای درست کردن این کراستینی خیلی ساده است. پنیر فتا٬ انار دانه شده٬ پسته خلال و نان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پتاژ كدو حلوايي
پتاژ كدو حلوايي مواد لازم: كدو حلوايي:300 گرم، مكعبي خردشده پياز: يك عدد، متوسط سيبزميني:يك عدد، متوسط هويج:يك عدد، متوسط آب مرغ (استاك مرغ):يك ليتر پودر پاپريكا: يك قاشق مرباخوري روغن زيتون:سه قاشق غذاخوري آب ليموي تازه:يك قاشق غذاخوري زردچوبه، نمك و فلفل:به ميزان لازم خامه صبحانه و جعفري:براي تزئين روش تهيه: 1. پياز، سيبزميني و هويج را نگيني خرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كته تره فرنگی
كته ترهفرنگی مواد لازم: برنج: 500 گرم سینه مرغ: یك عدد کامل ماست شیرین: یكونیم لیوان تره فرنگی: 500 گرم خامه صبحانه: 100 گرم آرد: یك قاشق چایخوری نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم كره و روغن مایع و نمك: به میزان لازم زعفران آب كرده: به میزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان كرده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت پنیر و سبزی
مواد لازم: تخم مرغ : 9 عدد نمک : 1/2 قاشق چایخوری آب جوش : یک قاشق سوپخوری آرد : 180 گرم کره ذوب شده : 70 گرم رنگ سبز خوراکی : به میزان لازم رولت پنیر و سبزی مواد میانی پنیر خامه ای : 500 گرم سبزی معطر خرد شده : 2 قاشق سوپخوری گردو : 100 گرم دستور …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب شکم پر
طرز تهیه کباب شکم پر فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند. طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده) کره 6 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی
مواد اولیه: گوشت کبابی برش نازک داده شده – 600 گرم ( 6 برش ) ریحان نصف فنجان (تازه آسیاب شده) فلفل قرمز 2 عدد (کبابی شده) پنیر پارمسان 4 قاشق سوپ خوری (رنده شده) جعفری 2 قاشق سوپ خوری ( خرد شده) روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری فلفل سیاه 2 قاشق سوپ خوری (آسیاب شده) نمک به میزان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش برنج و گشنیز
مواد لازم برنج 1 پیمانه گشنیز خرد شده 200 گرم عدس یک چهارم پیمانه آب قلم 2 لیوان نمک به میزان لازم ماست برای سرو با غذا مقداری طرز تهیه 1. ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت زودتر خیس می کنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می پزیم تا خوب پخته شود. بعد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش شلغم
مواد لازم برای 4 نفر : پیاز بزرگ 1 عدد شلغم متوسط 4 عدد عدس 1/2 پیمانه ماش 1/2 پیمانه برنج 1 پیمانه سبزی آش 500 گرم نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم آبغوره به میزان لازم طرز تهیه 1. اول پیاز را تفت دادم بعد ماش را ریختم و کمی تفت دادم ، بعد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش دوغ تبریزی
مواد لازم دوغ: دو لیتر آرد برنج: یکدوم پیمانه برنج نیمدانه: یک پیمانه نخود پختهشده: یک پیمانه تخممرغ: یک عدد سبزی آش دوغ (برگ سیر، گشنیز، تره و شوید): 500 گرم مواد لازم برای قلقلی (در صورت تمایل) گوشت چرخکرده: 150 گرم پیاز: یک عدد کوچک، رنده شده و آب گرفته زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراك ايتاليايي با مرغ و زيتون
چی لازم دارم؟ گوجهفرنگي پوره شده و بيآب: یک پيمانه زيتون سياه بدون هسته و نصف شده: يكسوم پيمانه روغن زيتون مخصوص سرخكردني: یک قاشق سوپ خوري آب مرغ: يكدوم پيمانه سركه سيب: يكدوم پيمانه نمك: یک قاشق چايخوري فلفل سياه: به ميزان دلخواه ران مرغ: هشت عدد ريحان خرد شده: يكسوم پيمانه سير: 12 حبه پياز خرد شده: یک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراك زيتون مراكشي
چی لازم دارم؟ مرغ: 8 تكه ران پاپريكا: دو قاشق چايخوري زيره: یک قاشق چايخوري زنجبيل: یک قاشق چايخوري زردچوبه: یک قاشق چايخوري دارچين: نصف قاشق چايخوري فلفل سياه: يكچهارم قاشق چايخوري روغن: دو قاشق سوپخوري سير: سه حبه پياز: یک عدد زيتون: یک پيمانه آب: نصف پيمانه كشمش: نصف پيمانه لیموترش حلقه شده : دو عدد چطور بپزم؟ 1. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ديپ زيتون با پنير
چی لازم دارم؟ پنير خامهاي: 120 گرم ماست معمولي: يكچهارم پيمانه پيازچه حلقه شده: سه قاشق سوپخوري زيتون سبز بدون هسته: نصف پيمانه زيتون سياه بدون هسته: نصف پيمانه پنير رنده شده چدار يا گودا: نصف پيمانه پودر فلفل قرمز تند: يكهشتم قاشق چايخوري فلفل دلمهاي رنگي قرمز و نارنجي: نيمي از هر كدام چطور آماده کنم؟ 1. فلفلهاي رنگي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قارچ شكمپر با گوجه و زيتون
چی لازم دارم؟ گوجه گيلاسي: دوسوم پيمانه خرد شده پنير موزارلا رنده شده: نصف پيمانه زيتون خرد شده: يكچهارم پيمانه سير رنده شده: یک قاشق چايخوري روغن زيتون خالص: دو قاشق چايخوري رزماري: تازه و خرد شده (نصف قاشق چايخوري) يا خشك (يكهشتم قاشق چايخوري) فلفل سياه: يكهشتم قاشق چايخوري قارچ درشت: چهار عدد آبليموترش: دو قاشق غذاخوري سس سويای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تاپناد زيتون
چي لازم دارم؟ زيتون سياه: يكدوم پيمانه زيتون سبز: يكدوم پيمانه سير: دو حبه جعفري تازه: یک دسته كوچك روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري آبليمو: یک قاشق چايخوري فلفل سياه: يكچهارم قاشق چايخوري فيله ماهي كولي پخته شده: چهار تكه چطور بپزم؟ 1. تمام مواد را با هم در غذاساز مخلوط كنيد. فقط حواستان باشد كه خيلي ريز نشوند زيرا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک بلدرچین با سس پرتقال
مواد لازم: بلدرچین : 2 عدد پیاز : یک عدد سیر : یک حبه کره : 50 گرم رزماری و زعفران : به میزان لازم آب لیمو ترش : یک قاشق سوپخوری آب پرتقال : یک و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت : یک و 1/2 قاشق سوپخوری کره : 20 گرم هویج، جعفری، فلفل دلمهای : به میزان لازم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ بوقلمون
مواد لازم: ۲ قاشق غذاخوری کره ۲ فنجان پیاز خرد شده ۱ فنجان کرفس خرد شده ۱ فنجان هویج خرد شده ۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد ۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون یک چهارم فنجان برنج سفید خام ۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین) ۱ قاشق چایخوری نمک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اشکنه و انواع آن
در گذشته به دلیل این که زن و مرد هر دو با یکدیگر در مزرعه کار میکردند وقتی خسته از سر کار برمی گشتند زنان خانه دار این غذا را برای رفع گرسنگی درست میکردند. به این صورت که ابتدا روغن حیوانی را روی چراغ میگذاشتند تا داغ شود و بعد آب به آن اضافه و سپس کمی سبزی خشک …
بیشتر بخوانید »