آخرین خبرها

غذاهای فرنگی

طرز تهیه و مواد اولییه برای تهیه انواع غذاهای فرنگی

طرز پخت آش ماست سبزواری

65464565 310x205 - طرز پخت آش ماست سبزواری

مواد مورد نیاز : سبزی شامل ( اسفناج 500 گرم، تره و نعنا 150 گرم) ماست ترش : 500 کیلو گرم رشته آش : 500 گرم فلفل سبز تازه : 1 یا 2 عدد زرده تخم مرغ : 2 عدد سیر رنده شده و نمک و فلفل قرمز : به میزان دلخواه طرز تهیه : ابتدا 2-3 لیتر آب جوش …

بیشتر بخوانید »

طرز پخت كباب برزیلی

4564564565 - طرز پخت كباب برزیلی

مواد لازم برای 4 نفر: فیله گوساله: 800 گرم، خرد كرده روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه سیر: 4 حبه، ساطوری شده سماق قرمز: 2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه: یك قاشق چای‌خوری فلفل قرمز: نصف قاشق ‌چای‌خوری نمك: به میزان لازم روش تهیه: 1- سیر، روغن و ادویه‌جات را با هم مخلوط كنید. تركیب نهایی باید خمیری قرمزرنگ باشد. تكه‌های گوشت را …

بیشتر بخوانید »

طرز پخت ته چین بادمجان

6c538125fc5c 310x205 - طرز پخت ته چین بادمجان

ایرانی‌ها هر چیزی را ته‌دیگ می‌كنند. برنج، نان، سیب‌زمینی، كاهو، كورن‌فلكس و حتی كدوحلوایی و چغندر! در طول تاریخ. ایرانی‌ها بخش تحتانی پلوهای خود را بیشتر دوست داشته‌اند و دارند. شاید همین سبب شده تا غذایی بی‌نظیر مانند ته‌چین متولد شود. ته‌چین باب دندان ایرانی است، حتی اگر دندان نداشته باشید! تركیبی بی‌همتا از زعفران، برنج برشته، ماست، تخم‌مرغ و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه سالاد رژیمی ؛ معجون‌ لاغری عالی

129655 285 307x205 - طرز تهیه سالاد رژیمی ؛ معجون‌ لاغری عالی

مواد لازم: – قارچ: ۴۰۰ گرم – کنسرو نخودفرنگی:‌ یک قوطی – گوجه‌فرنگی:‌ یک عدد – ذرت:‌ ۱۰۰ گرم – پیازچه:  ۲۰ عدد – خیار:  یک عدد – جعفری خردشده: 5 قاشق غذاخوری – لیموترش: یک عدد – کرفس: یک ساقه – روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم روش تهیه سالاد رژیمی : ابتدا قارچ و پیازچه را …

بیشتر بخوانید »

آش های پر طرفدار هر شهر ایران

1370018348 310x205 - آش های پر طرفدار هر شهر ایران

آذربایجان یارما آشی و یارما شورباسی(آش وشوربای بلغور) از غذاهای مرسوم و محلی استان آذربایجان شرقی است. در آذربایجان غربی هم اوماج آشی (آش اوماج ) از جمله غذاهای سنتی به حساب می آیند. قم قمی ها یک آش و آبگوشت به اسم آش قنبید دارند . خوب است بدانید یکی از کاربرد های قنبید در درمان بیماری سنگ کلیه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ساندویچ مرغ خوش طعم

127087 687 310x205 - طرز تهیه ی ساندویچ مرغ خوش طعم

مواد لازم برای 4 نفر: سینه مرغ: 600 گرم سیر: 2 حبه پیاز متوسط: یك عدد، چهار قاچ زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری سس مایونز: 6 قاشق غذاخوری سس خردل: یك قاشق غذاخوری آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری خیارشور متوسط: 6 عدد، نگینی شده گوجه‌فرنگی متوسط: 2عدد، ورقه‌ورقه شده كاهو: چند برگ نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم روش تهیه: 1- …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پنه پریماورا

137097 791 310x205 - طرز تهیه ی پنه پریماورا

مواد لازم: – پنه: به مقدار لازم – روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری – قارچ: 3 عدد درشت – ریحان خرد شده: 30 گرم – گوجه فرنگی: 2 عدد درشت – کاهو: 25 گرم – نمک  و فلفل سیاه: به مقدار لازم روش تهیه: پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده را به مدت یک دقیقه در روغن زیتون …

بیشتر بخوانید »

نکات بسیار مهم برای پخت برنج

142836 - نکات بسیار مهم برای پخت برنج

چند نکته در مورد پخت برنج : 1 – برای اینکه برنج شما سفید شود می‌توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. 2 – اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود می‌توانید 2 – 3 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود. برای از بین بردن بوی سوختگی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی میگو سوخاری با اسفناج

fried shrimp 304x205 - طرز تهیه ی میگو سوخاری با اسفناج

موادلازم: میگو=12 عدد آرد سوخاری و شیر=از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=1/4 پیمانه زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز و فلفل سیاه=از هر کدام 1/4قاشق چایخوری تخم‌مرغ=یك عدد اسفناج=20 برگ كامل (100 گرم) آرد =یك قاشق چایخوری روغن زیتون=یك قاشق سوپخوری طرز تهیه: میگوها را شسته و پاك می‌كنیم. آرد سوخاری، …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رول مرغ و اسفناج

107457 617 310x205 - طرز تهیه ی رول مرغ و اسفناج

مواد لازم : سینه کامل یک مرغ زعفران آب‌کرده    2 قاشق غذاخوری آبلیمو    2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل    1 قاشق غذاخوری پودرسیر    1 قاشق غذاخوری اسفناج پخته    200 گرم سوسیس فرانکفورتر    2 عدد پیاز کوچک        1 عدد نمک و فلفل قرمز    به میزان لازم طرز تهیه رول مرغ و اسفناج : ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رشته فرنگي با سبزيجات

vegetable noodles 300x205 - طرز تهیه ی رشته فرنگي با سبزيجات

مواد لازم براي 4 نفر: رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته گوشت گاو= 150 گرم اسفناج= يك دسته هويج متوسط= 1 عدد پياز متوسط= 1 عدد قارچ=1 بسته سير= چند حبه پيازچه= 8 عدد سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل= به ميزان لازم كنجد پوست كنده= 1 ليوان طرز تهيه رشته فرنگي با سبزيجات: 1- قارچ …

بیشتر بخوانید »

آموزش پخت پیتزا قلب

pizza heart 300x205 - آموزش پخت پیتزا قلب

مواد لازم برای خمیر: آرد سفید=5 لیوان روغن مایع=2/1 لیوان آب=2 لیوان خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری شیرخشک=4 قاشق غذاخوری شکر=4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری نمک=1 قاشق غذاخوری مواد لازم برای روی پیتزا: سس کچاپ پودر سیر پودر آویشن سوسیس و کالباس خرد شده فلفل دلمه سبز زیتون سیاه خرد شده پنیرپیتزای رنده شده قارچ خرد شده طرز تهیه خمیر: …

بیشتر بخوانید »

آموزش پخت سوشي ( غذاي ژاپني )

Western Sushi 310x205 - آموزش پخت سوشي ( غذاي ژاپني )

مواد لازم : برنج  2 فنجان آب  3 فنجان سركه  0.45 فنجان شكر  0.5 فنجان نمك  4 قاشق مرباخوري جلبك دريايي  150 گرم خردل  2 قاشق مرباخوري خيار بدون پوست  1 عدد اسفناج  100 گرم گوشت بدون استخوان  100 گرم زنجبيل  60 گرم تخم مرغ  2 عدد طرز تهيه سوشی: شما مي توانيد براي سهولت پيچيدن رولتها از صفحه حصيري …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورش کدو ( رژیمی )

pumpkin stew 292x205 - طرز تهیه ی خورش کدو ( رژیمی )

مواد لازم: کدو حلوایی=4 عدد بزرگ پیاز=2 عدد متوسط سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری هویچ=2 عدد متوسط آبلیمو=1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل، زردچوبه =بمقدار لازم طرز تهیه خورش کدو : ابتدا پیازها را خرد کرده و با روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.کدوها را پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم و می شوئیم.سپس …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی اردک بریان با سس پرتقال

Roast duck 300x205 - طرز تهیه ی اردک بریان با سس پرتقال

مواد لازم اردک بریان: اردک درسته 2.5-2 کیلوگرمی 1 عدد (اردک را می توان از فروشگاه های شهروند تهیه کرد ) آیلیموی تازه 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری خردل 1 قاشق غذا خوری پیاز 1 عدد متوسط فلفل دلمه 1 عدد متوسط گوجه فرنگی 1 عدد متوسط کره آب کرده نیم فنجان نمک و فلفل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دلمه مرغ

stuffed chicken 310x205 - طرز تهیه ی دلمه مرغ

مواد لازم برای 6 نفر: مرغ تمیز کرده کم چربی=1 عدد گرد لیمو عمانی=2 تا 3 قاشق سوپخوری نان لواش=2 عدد پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل= به مقدار کافی طرز تهیه دلمه مرغ : مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و 1 قاشق از گرد لیمو با حرارت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه زرشک پلو

Barberry Rice 310x205 - طرز تهیه زرشک پلو

مواد لازم: برنج:سه لیوان پلوپز زرشک:100گرم مرغ :یکدوم مرغ پیاز:یک عدد درشت زعفران و نمک و روغن:به مقدار لازم طرز تهیه زرشک پلو: برنج را شسته وباکمی زعفران ونمک خیس میکنیم مرغ را پس از پاک کردن وشستن باکمی نمک وپیاز وزعفران پخته واستخوانهای آنرا میکشیم . برنج را با همان آب که خیس کرده ایم با مقداری روغن (برنج …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دلمه کباب ( غذاي هلندي )

kabab dolma 310x205 - طرز تهیه ی دلمه کباب ( غذاي هلندي )

مواد لازم : كلم‌برگ سفيد و قرمز دو عدد آب گوشت دو ليوان گوشت چرخ‌كرده 400 گرم كره 50 گرم خرده‌هاي نان ساندويچ 80 گرم پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه دلمه کباب : كلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود. سپس برگ‌ها را به …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی قارچ شکم پر

stuffed mushrooms 121 582x416 310x205 - طرز تهیه ی قارچ شکم پر

مواد مورد نیاز: قارچ بزرگ = چهار عدد پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم گردو تفت داده شده = ۲۵ گرم آویشن = کمی کره = یک قالب ۲۵ گرمی روش تهیه: ۱- داخل قارچ ها را خالی کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.داخل قارچ ها را با پنیر ، گردو تفت داده شده ، آویشن و کره و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی رولت مرغ و پنير

chicken 310x205 - طرز تهیه ی رولت مرغ و پنير

مواد لازم: سينه مرغ به تعداد نفرات= نصف عدد پنير گودا= سه قاشق سوپخوري پياز متوسط خلال شده= يك عدد قرص عصاره مرغ و سبزي‌ها= يك عدد آبليمو= دو قاشق غذاخوري فويل= به ميزان لازم فلفل دلمه‌اي خلال شده =يك عدد روغن مايع= يك قاشق سوپخوري جعفري= نصف پيمانه نمك و فلفل =به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا سينه مرغ …

بیشتر بخوانید »