دستور غذا برای 4 نفر – هر نفر نصف فنجان مواد لازم : 1 عدد پیاز متوسط خرد شده نصف قاشق روغ زیتون یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کباب شده یک عدد کدوحلوایی کباب شده – ورقه ورقه شده با ضخامت نیم سانتی متر یک فنجان قارچ کباب شده – شسته شده ، قسمت ساقه آنراجدا کنید سس بالزامیک …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
طرز تهیه ی خوراک لوبیا و برنج
مواد لازم : ( برای 4 نفر ) 2 فنجان برنج قهوه ای ، از قبل تهیه شده و منجمد در صورت امکان 350 گرم لوبیا سیاه پخته شده ، بدون نمک 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون دستورالعمل : برنج قهوه ای یخ زده و پخته شده را با …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سس سیب سبز
مواد لازم: 500 گرم سیب سبز، پوست کنده، تقسیم شده به مکعب های کوچک دو قاشق شکر یک قاشق آبِ لیموترش ادویه جات 10 گرم کره قدم اول سیب خرد شده را همراه با یک سومِ لیوان آب سرد در یک قابلمه که حرارت ملایمی به آن می خورد بریزید. درِ ظرف خود را بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پای کدوی خوشمزه
مواد لازم یک کدو حلوایی بزرگ یک لیوان (250 میلی لیتر) شیر یا خامه یک لیوان (حدودا 110 گرم) شکر قهوه ای 1 یا نصف قاشق چای خوری دارچین پودر شده نصف قاشق چای خوری جوز پودر شده نصف قاشق چای خوری زنجبیل پودر شده 2 کراست یخ زدۀ پای، یخ آنها باز شده باشد 4 تخم مرغ بزرگ قسمت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه غذای آذری “خشیل” ویژه شب یلدا
مواد لازم: یک پیمانه بلغور گندم 6 قاشق غذاخوری آرد گندم یک لیتر آب سرد شیر و عسل و کره به مقدار دلخواه کنار بذارید طرز تهیه: بلغور رو چند ساعت قبل از شروع بدو بدو برای تدارک شب یلدا با آب سرد خیس کنید. بذارید با حرارت ملایم بپزه و بعد که خوب پخت و آبش رو کشید، بذاریدش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی یک تست فرانسوی بینظیر
مواد لازم برای 12 قطعه ¼ لیوان آرد همه کاره یک لیوان شیر یک انگشت نمک 3 تخم مرغ ½ قاشق چای خوری دارچین پودر شده 1 قاشق چای خوری عصارۀ وانیل 1 قاشق سوپ خوری شکر سفید 12 ورقۀ کلفت نان تست دستورالعمل آرد را درون یک کاسۀ بزرگ بریزید، به آرامی شیر را با آن مخلوط کنید. نمک، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کلم کبابی همراه با دانۀ کاج، ماست، انار و نعنا
مواد لازم 1 گل کلم بزرگ، قسمت شده به گل های کوچک 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری دانه های کاج 0.5 نصف قاشق چای خوری نمک 0.5 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه، پودر شدهکلم کبابب ماست ساده، برای سرو کردن برگ های نعنای تازۀ خرد شده، برای سرو کردن دانه های انار، برای سرو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سیبزمینی خامهای
طرز تهیه سیبزمینی خامهای به نقل از AllRecipes ؛ خانواده من التماس می کنند که برایشان این بشقاب خامهای سیبزمینی را در هر مناسبتی درست کنم. چیزی که این غذا را خیلی خوشمزه میکند، گردوی استفاده شده بر روی آن است. مواد لازم برای 6 نفر 4 عدد سیبزمینی شیرین، مکعبی خرد شده ½ لیوان شکر سفید 2 تخممرغ، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مرغی شیرین، چسبناک و اسپایسی
مرغی شیرین، چسبناک و اسپایسی این دستورالعملی فوقالعاده برای درست کردن سینۀ مرغ است و مطمئنا از مزۀ آن سیر نخواهید شد. این بشقاب به عنوان اشتهاآور و یا به عنوان غذای اصلی همراه با برنج و سبزیجات سرو می شود. مواد لازم : 1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای 2 قاشق سوپخوری عسل ¼ لیوان سس سویا 2 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تکههای سیبزمینی شیرین با سس
تکههای سیبزمینی شیرین با سس مواد لازم برای چهار نفر سه عدد سیب زمینی شیرین، بریده شده در ورقههای 2 سانتی 2 قاشق چایخوری شکر قهوهای 2 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده روغن زیتون 1/3 لیوان (90 گرم) ماست کم چرب یک قاشق سوپخوری برگ پونۀ کوهی دستورالعمل قدم اول: فر را روی 180 درجۀ سانتیگراد تنظیم کنید. سیبزمینی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی استیک بره با برنج زعفرانی
استیک بره با برنج زعفرانی یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیکهای بره سرو شود، ظرافت بخصوصی میدهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید. مواد لازم برای 4 نفر: 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 12 استیک بره، پاک شده 1 قاشق چایخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لقمۀ فیلوی پنیر، سیبزمینی و سبزیجات
لقمۀ فیلوی پنیر، سیبزمینی و سبزیجات حتی مشکلپسندترین آدمها نیز از این لقمهها لذت خواهند برد، این را به شما تضمین میکنیم. مواد لازم برای 8 لقمه 2 قاشق سوپخوری خامۀ غلیظ یک عدد تخممرغ 150 گرم پنیر 400 گرم سیبزمینی تنوری یا آبپز، تا حدی له شده یک حبه سیر، ریز شده دو قاشق سوپخوری شوید، ریز شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه تخممرغ ترش و شیرین
تخممرغ ترش و شیرین با استفاده از این سس ترش و شیرین میتوانید یک طعم جدید تخممرغ را بچشید. مواد لازم برای 6 نفر 125 میلیلیتر (نصف لیوان) روغن بادامزمینی 6 تخممرغ یک پیاز قهوهای، نازک ورقه شده یک قاشق سوپخوری سس تند 125 میلیلیتر (نصف لیوان) آب 1 قاشق سوپخوری شکر قهوهای یک قاشق سوپخوری پودر تمبر هندی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پاستای بروکلی، بادام و لیمو
پاستای بروکلی، بادام و لیمو اگر عاشق پاستا هستید و به دنبال طعمهای جدید در دنیای پاستا می باشید، مطمئنا از این پاستا لذت خواهید برد. مواد لازم برای 4 نفر 1 لیمو 350 گرم پاستای پروانهای دو سر بروکلی، بریده شده به صورت گلهای کوچک 1/3 لیوان (80 میلیلیتر) روغن زیتون اکسترا ویرژین 1/3 لیوان (50 گرم) مغز بادام …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کدوی کباب شده همراه با لیمو و نعنا
کدوی کباب شده همراه با لیمو و نعنا با یک دستور جدید در آشپزی مدرن آلامتو همراه شوید … این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید. مواد لازم برای 4 نفر 4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچهای درشت خورد شده باشد. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه راتاتویی در 10 دقیقه
راتاتویی در 10 دقیقه این بشقاب ساده، سریع و خوشمزه پر از سبزیجات است و خیلی سریع تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقۀ خانوادۀ شما خواهد شد. مواد لازم برای 4 نفر 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 فلفل دلمۀ قرمز، باریک قاچ شده 2 حبه سیر، له شده 1 بادمجون کوچک 2 کدوی کوچک یک قاشق سوپخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پاستای پریماورای خام
پاستای پریماورای خام از این پس سعی خواهیم کرد در مجله آشپزی مدرن آلامتو ، هر هفته چند دستور غذای خام سالم و خوشمزه را برای شما عزیزان قرار دهیم. ورقههای باریک کدو تزئین شده با سبزیجات تازۀ و خوشطعم دست به دست هم داده و یک بشقاب پاستای خام رضایتبخش را برای شما به ارمغان خواهند آورد. مواد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده
کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده این یک پیشغذای آسان است که احتمالا از آن خوشتان خواهد آمد. مواد لازم برای 4 نفر 1 و ½ قاشق سوپخوری روغن گیاهی 1/3 لیوان خلال بادام 500 گرم کلم بروکلی 1 قاشق سوپخوری آب 1 لیمو طرز تهیه قدم اول: کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گلکلمِ درسته کباب شده
گلکلمِ درسته کباب شده گلکلم کبابی؟ قبلا طرز تهیه چند غذا با گل کلم را در سایت قرار دادهایم. اما اینکه گلکلم را درسته کباب کنید؟ مطمئنا تابحال این را نشنیده بودید. برای درست کردن این غذا، کلم را داخل یک سس میخوابانید و آن را در دمای بالا کباب میکنید. نتیجه یک غذای بسیار خوشمزه است که همانقدر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه مرغ برشته اسپایسی
مرغ برشته اسپایسی اگر از غذاهای تند خوشتان میآید پس باید خوشحال باشید چون امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما یک دستور پخت بینظیر را آماده کرده ایم. این مرغ اسپایسی شما را شگفت زده میکند. مواد لازم برای 6 نفر یک مرغ کامل 2 کیلوئی یک و نیم قاشق سوپخوری روغن زیتون چهار حبه سیر، له …
بیشتر بخوانید »