فریتاتای مرغ و گوجه باقیماندۀ غذاهای قبلی را برای درست کردن این غذای خوشمزه و سریع استفاده کنید. مواد لازم برای 4 نفر مرغ باقیمانده سیبزمینی، پیاز و سیر باقیمانده گوجۀ باقیمانده دو قاشق چایخوری روغن زیتون یک کدوی متوسط، ورقه ورقه شده 8 تخم مرغ، تا حدی هم زده 2 قاشق پنیرِ پارمیزانِ رنده شده برگ کاهو برای سرو …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
همه چیز در مورد پخت ماهی
پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانیها میشود و بیشتر خانوادهها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم میمانند که کدام ماهی را انتخاب کنند، شیر، سفید، هوکی، حلوا، سنگسر، شوریده یا قزلآلا؟ یا این که بهترین روش پخت ماهی چگونه باید باشد که از ارزش غذایی آن کم نشود و در عین …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان
کاپوناتای پنه و بادمجان این بشقاب پاستا یک غذای ساده و بدون گوشت، ولی بسیار خوشمزه است. مواد لازم برای 4 نفر دو قاشق سوپخوری روغن زیتون یک پیاز، خرد شده یک بادمجان بزرگ (حدود 500 گرم)، تقسیم شده به مکعبهای دو سانتیمتری 800 گرم گوجهفرنگی پخته، خرد شده همراه با آب گوجهفرنگی دو قاشق چایخوری شکر نصف لیوان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه مرغ عسلی
مرغ عسلی مطمئنا از درست کردن این مرغ با سس شیرین و تند آن پشیمان نخواهید شد. مواد لازم برای 6 نفر یک مرغ کامل نصف لیوان کره نصف لیوان عسل یک چهارم لیوان خردل یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری ادویۀ کاری دستورالعمل قدم اول: دمای فر را بروی 175 درجۀ سانتیگراد قرار دهید. قدم دوم: مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه بوقلمون بریانی
بوقلمون بریانی گوشت بوقلمون شاید یکی از لذیذترین گوشت های قابل مصرف برای عموم اقشار جامعه باشد اما درست کردن یکخوراک بوقلمون خوشمزه کار آسانی نیست ؛ امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو راهنمای قدم به قدم تهیه یک بوقلمون بریانی خوشمزه را آماده کرده ایم. مواد لازم 50 گرم کره 1 عدد تره فرنگی، قسمت سفید خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا
اسپاگتی کاربونارا اگر شما هم از طرفداران اسپاگتی هستید پس حتماً این آموزش را دنبال کنید چون قرار است طرز تهیه بهترین اسپاگتی کابونارا را آموزش دهیم. مواد لازم 400 گرم اسپاگتی 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 عدد سیر خرد شده 3 عدد تخم مرغ به اضافه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه 100 میلی لیتر خامه سفت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات
خوراک مرغ و سبزیجات یک خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه درست کنید. مواد لازم 1عدد پیاز خرد شده 2عدد هویج حلقه شده 1قاشق سوپخوری روغن زیتون یک سوم فنجان نخود فرنگی 500میلی لیتر مرغ آب پز 2قاشق سوپخوری کره 3قاشق سوپخوری آرد سفید 375میلی لیتر آب مرغ 2عدد سیب زمینی رنده شده 1فنجان پنیر چدار، رنده شده دستور پخت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پاستا همراه با گوجه سوخاری
پاستا همراه با گوجه سوخاری در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک پاستای خوشمزه همراه با گوجه سوخاری و سیر و لوبیا سفید را به شما عزیزان آموزش دهیم. مواد لازم 3 عدد گوجه نصف شده 4 حبه سیر 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 1/4 قاشق سوپخوری نمک مقداری فلفل سیاه 1 قوطی لوبیای کنسروی 225 گرم پاستا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دو غذای مقوی برای افطار
دو غذای مقوی برای افطار ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود. امروز برای شما روزه داران عزیز دو دستور پخت غذا ویژه افطار بوده را آماده کرده ایم. سوپ کلم : برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج
لازانیا بادمجان و اسفناج اگر می خواهید یک غذای خوشمزه و در عین حال مقوی را تجربه کنید پس همین الان پخت خوراک بادمجان و اسفناج را با این دستور پخت ویژه شروع کنید. مواد لازم بادمجان بزرگ:2 عدد نمک:1 قاشق سوپخوری روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری پیاز بزرگ خرد شده:2 عدد حبه سیر خرد شده:4 عدد …
بیشتر بخوانید »دستور پخت سوپ مارچوبه
سوپ مارچوبه مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در مارچوبه باعث میشود تا مصرف این گیاه در زمان بارداری از ناهنجاریهای مادرزادی بکاهد. خوردن مارچوبه همچنین میتواند به تقویت نیروی جنسی کمک کند. با وجود خواص خوب مارچوبه امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما عزیزان دستور پخت سوپ مارچوبه را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ کدو تنبل خامهای
سوپ کدو تنبل خامهای یک سوپ خوشمزه و مقوی را در مجله آشپزی مدرن آلامتو تجربه کنید. مواد لازم 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 1 عدد پیاز خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 600 گرم کدو تنبل خرد شده 1 عدد سیب زمینی خرد شده 2 عدد هویج خرد شده 1 عدد تره فرنگی خرد شده( فقط قسمت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ رشته و مرغ
سوپ رشته و مرغ یک سوپ خوشمزه و مقوی برای همه افراد خانواده مواد لازم 6 فنجان آب مرغ ران مرغ بدون پوست و استخوان 1 فنجان کرفس خورد شده 1 فنجان پیاز خرد شده 1 فنجان هویج کوچک نصف شده 1 عدد شقاقل ( هویج وحشی) خرد شده و پوست گرفته شده 1 قاشق سوپخوری سیر خرد شده 1 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لذیذترین لازانیای دنیا
لذیذترین لازانیای دنیا اگر لازانیا را دوست دارید پس همراه ما باشید چون در دستور پخت امروز مجله آشپزی آلامتو میخواهیم دستور پخت لذیذترین لازانیای دنیا را به شما بگوییم. مواد اولیه برای ۱۲ نفر ۴۵۰ گرم سوسیس ایتالیایی شیرین ۱۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی ۱/۲ فنجان پیاز نگینی خردشده ۲ حبه سیر لهشده ۱ قوطی (معادل ۸۵۰ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پای مرغ
آموزش آشپزی پای مرغ پای مرغ خوشمزه با برشهای هویچ، نخودفرنگی و کرفس. مواد لازم : ۱ سینه مرغ ۴۵۰ گرمی پوست کنده، بی استخوان و مکعبی خردشده ۱ فنجان هویج باریک خردشده ۱ فنجان نخودفرنگی سبز یخ زده 1/2 فنجان کرفس باریک خردشده 1/2 فنجان کره 1/2 فنجان پیاز ساطوری شده 1/3 فنجان آرد 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/4 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا
طرز تهیه پستو مرغ فلورنتینا خوراکی فوقالعاده غنی از مرغ، اسفناج و سس خامهای پستو. اگر با نان ترد و سالاد کاهو سرو شود، طعمی فوقالعاده خواهد داشت! مواد اولیه مخصوص ۴ نفر : ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون ۲ حبه سیر کاملا ساطوری شده ۴ تکه سینه مرغ پوستکنده شده، بیاستخوان و باریک خردشده ۲ فنجان برگ اسفناج تازه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مرغ مغزپخت شده با سس بالزامیک
مرغ مغزپخت شده با سس بالزامیک طبخ این مرغ به نوعی است که هم با برنج و هم با پاستا میتوان آن را سرو کرد. لوبیا سبز نیز غذای جانبی لذیذی برای این مرغ به حساب میآید. مواد اولیه مخصوص ۶ نفر: ۶ تکه سینه مرغ پوستکنده، بدون استخوان ۱ قاشق چایخوری پودرسیر فلفل سائیده شده برای طعم و نمک …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه خوراک ویژه برنج
خوراک ویژه برنج تغییری جالب در دستور پخت برنج ؛ اگر از طرز پخت همیشگی برنج خود خسته شدهاید پس حتما این آموزش آشپزی را حتما اجرا کنید. مواد لازم مخصوص ۶ نفر : 1/2 فنجان بادام زمینی خلال ۲ فنجان آب مرغ پخته 1/2 فنجان برنج قهوهای خام 1/2 فنجان برنج وحشی(سیاه) خام ۳ قاشق سوپخوری کره ۳ عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رولت گوشت(میتلوف) با شکر قهوهای
رولت گوشت(میتلوف) با شکر قهوهای دستور پخت میتلوف لذیذ و ساده. طعم آن همانند عطرش فوقالعاده عالیست! مواد لازم مخصوص ۸ نفر : 1/2 فنجان شکر قهوهای 1/2 فنجان سس کچاپ ۶۵۰ گرم گوشت چرخکرده کمچرب 3/4 فنجان شیر ۲ عدد تخم مرغ ۱و 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ۱ عدد پیاز کوچک، ساطوری شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ماهی با طعم زنجبیل
ماهی با طعم زنجبیل این ماهی زنجبیلی سرشار از طعم و مزه است، تلفیقی از طعمهای شیرین و تند. ۳۰ دقیقه زمان برای آماده سازی مواد نیاز دارید که ۲۰ دقیقه از آن به خواباندن ماهیها در مخلوطی از چاشنیها اختصاص دارد. دستور پخت این خوراک بسیار ساده و فوری اما دلچسب و لذیذ است. شک نکنید عاشقش میشوید! همچنین …
بیشتر بخوانید »