نان له شده را با گوشت چرخ كرده مرغ مخلوط كرده قدري به آن نمك و فلفل ميزنيم. سپس بقيه مواد شامل خامه، سير رنده شده، سفيده تخممرغ، ادويه تندوري و روغن را به آن اضافه ميكنيم. برترین مجله اینترنتی ایران مجله سیب سبز: 1. سوسيس تندوري چند دستور پختخاص سوسيس خانگی چي لازم دارم؟ سينه مرغ: 500 گرم …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
طرز تهیه ی سوپ مرغ شیری
وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید اگر می خواهید یک غذای سریع و در عین حال مقوی درست کنید، می توانید این سوپ را امتحان کنید. سبزی های متنوعی که در این سوپ استفاده شده،طعم مطلوبی به آن داده است. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت: اگر می خواهید یک غذای سریع و در عین حال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فیله ماهی با ترشی انبه
ناهار امروز: فیله ماهی با ترشی انبه یک خورشت با فیله ماهی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این خورشت را می توانید برای ناهار تدارک ببینید و با برنج سرو کنید. سایت نیکو – ترجمه نازنین خیرخواه: یک خورشت با فیله ماهی را به شما آموزش می دهیم. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت ماسکارپونه با گوجه فرنگی
تارت ماسکارپونه با گوجهفرنگی • تعداد: 6 تا 8 نفر • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه مواد لازم • 2 ¼ پیمانه آرد کامل • یک قاشق چایخوری نمک • ¼ پیمانه آب • ¾ پیمانه شورتنینگ • یک پیمانه برگ تازه ریحان • ¼ پیمانه روغن زیتون • یک حبه سیر رنده شده • 225 گرم پنیر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش بلغور شیر
غذای خراسانی ها؛ آش بلغور شیر آش بلغور شیر از غذا های سنتی استان خراسان محسوب میشود. بلغور شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم. به اندازه ای شیر اضافه میکنیم که مخلوط غلیظ باشد و شیر اضافی نداشته باشد. مامی سایت: آش بلغور شیر از غذا های سنتی استان خراسان محسوب میشود. مواد لازم برای تهیه ترخینه آش: بلغور …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسفناچ پنیری
تا حالا اسفناج پنیری درست کردی؟! اسفناج یکی ازانواع سبزیجاتی است که باب طبع بسیاری ازمردم بوده و همچنین برای بدن بسیار مفیدمحسوب می شود.از طرفی ترکیب آن با شیر و پنیر طعم خوشایندی به آن می دهد. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت: اسفناج یکی ازانواع سبزیجاتی است که باب طبع بسیاری ازمردم بوده و همچنین برای بدن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دو نوع میرزا قاسمی
دو نوع میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. سایت نمناک: میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوکوی لوبیا سبز با زرشک
كوكوی لوبيا سبز با زرشک کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزهای است که بهراحتی می توان آن را درست کرد. البته این کوکو را می توان هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه کرد. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت – محبت صالحی: کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزهای است که بهراحتی می توان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بخمه ترش ، خوراک گوشت با طعمی شیرین
یخمه ترش، خوراک گوشت با طعمی شیرین گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود. سایت چاشنیک: مواد لازم: آلو : 200 گرم پر زرد آلو : 200 گرم به (خرد شده) :2 عدد گوشت گوسفندی : 250 گرم برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کانولی با طعم پنیر
کانولی با طعم پنیر در این دستور کانولی را به شما آموزش می دهیم .امیدواریم آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: پنیر ریکوتا 450 گرم پودر شکر سه چهارم فنجان وانیل یک قاشق چای خوری 30 گرم شکلات کره ایی یک قاشق غذا خوری روغن قنادی پودر پسته سه چهارم فنجان یک فنجان خامه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک تند عدس و تخم مرغ
شام امشب: خوراک تند عدس و تخم مرغ امتحان این غذا که با ترکیب عدس، دال عدس و لپه کمی تند است و با تخممرغ در فر برشته و خوشمزهتر میشود، خوشحالتان می کند. سایت گوشه آشپزخانه: امتحان این غذا با ترکیب عدس، دال عدس و لپه که کمی تند است و با تخممرغ در فر برشته و خوشمزهتر میشود، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قورمه سبزی با قارچ گیاهی
قورمه سبزی را با قارچ گیاهی کنید! اگر دوست دارید قورمه سبزی را گیاهی درست کنید این دستور را امتحان کنید. در این نوع قورمه سبزی به جای گوشت از قارچ استفاده شده که این خورش را کاملا گیاهی کرده است. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت – محبت صالحی: اگر دوست دارید قورمه سبزی را گیاهی درست کنید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پای اسفناچ پنیری
پای اسفناج پنیری ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویید و بعد از خشك شدن آن را خرد كرده و داخل قابلمه ای ریخته و شعله را ملایم كنید تا بخارپز شود (بهتر است از دستگاه بخارپز استفاده شود). پس از تمام شدن آب اسفناج کمی كره یا روغن به آن اضافه كرده و آن را تفت دهید و از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش قلیه گیلانی
آش قلیه گیلانی در نیمههای پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود مواد لازم : نخود و لوبیا : از هر کدام یک پیمانه کشمش : یک پیمانه گوشت چرخ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد سبزیجات زمستانی
سالاد سبزیجات زمستانی ظرفی را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید روغن داغ شود. سپس مواد را به غیر از هویج و کرفس، داخل ظرف بریزید و به مدت حدود 20 دقیقه حرارت دهید تا سبزیجات طلایی شوند. چه موادی لازم داریم؟ هویج متوسط / 1 عدد کرفس / 1 تا 2 ساقه فلفل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی املت سبزیجات شامی و خوشمزه
املت سبزیجات شامی و خوشمزه تخممرغها را روی سبزیجاتتان بشکنید و بدون هم زدن آنها با سایر مواد، ابتدا ذرت و سپس زیتون و درنهایت جعفری ساطوری را روی آن بپاشید و در تابه را بگذارید این املت هم غذایی رژیمی و هم بسیار خوشمزه می باشد. مواد لازم برای ۳نفر ۱عدد پیاز متوسط ۱۰ عدد قارچ متوسط ۳ قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی حلقه نان شکم پر
حلقه نان شکم پر واقعاً خوشمزه خمیرها را باز کنید و آنها را به شکل مثلثی ببرید. ظرف پیتزاپز بزرگی را چرب کنید. خمیرهای مثلثی را از سمت قاعده به هم بچسبانید بطوریکه دایره ای توخالی تشکیل شود. رأس مثلث ها باید رو به بیرون باشد. مواد لازم: • ۲ بسته خمیر نان کروسان (یا خمیر دلخواه) • ۲ فنجان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کشک بادمجان
کشک بادمجان لقمه ای مواد لازم : آرد سفید 3 لیوان خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری شکر 1.5 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب به میزان لازم ( حدود 1 و یک چهارم پیمانه) مایه خمیر و شکر رو با یک چهارم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت قارچ + راز خوشمزه شدن کتلت
کتلت قارچ + راز خوشمزه شدن کتلت برای سرخ کردن کتلت با سیبزمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغنگیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود این کتلت برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزینهای سالمتری برای گوشت پیدا کنند، …
بیشتر بخوانید »خورش مامان ها چجوری خوشمزه میشه؟!
برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورشها مصرف میشود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی آتش گذارد برای تهیه خورشها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: 1. خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود. 2. …
بیشتر بخوانید »