4 30 دقیقه 210 دقیقه مواد لازم پیاز (نگینی خردشده)1 عدد کره50 گرم روغن زیتون40 میلی لیتر سیر (کوبیده شده)3 حبه گوشت بره (خردشده)500 گرم زنجبیل (پودرشده)1 قاشق چای خوری زردچوبه (پودرشده)2/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز (پودرشده)1 قاشق چای خوری چوب دارچین1 تکه استاک گوشت 1 لیتر گشنیز (پاک و خردشده)30 گرم آلو سیاه (شسته شده)200 گرم عسل1 قاشق …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی مسمای به
مواد لازم مرغ (درسته) 1 عدد نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده) 2 قاشق چای خوری زعفران 1 قاشق سوپ خوری روغن مایع به مقدار لازم نخ و سوزن استریل شده مخصوص آشپزی آب نارنج 160 میلی لیتر پیاز (خلالی خردشده) 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری به (مکعبی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه آش شله مشهدی
مواد لازم برای آش شله مشهدی : گوشت گوسفند : 500 گرم بلغور گندم : 1 لیوان برنج : ½ لیوان باقلا : ½ لیوان نخود : ½ لیوان لوبیا قرمز : ½ لیوان لوبیا سفید : ½ لیوان لوبیا چیتی : ½ لیوان خورشت قیمه آماده : 2 لیوان پیاز : 5 عدد روغن : 5 قاشق غذاخوری دارچین و نمک و فلفل : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک سیب زمینی و شیر در فر
مواد لازم : سیب زمینی 3 عدد شیر 1.5 لیوان سیر 1 حبه پاپریکا نمک و فلفل پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی ها را پخته پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و حلقه حلقه برش می دهیم سیرهار ا خرد می کنیم سیب زمینی ها و سیر و شیر را باهم مخلوط میکنیم پاپریکا, فلفل سیاه, نمک را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ عدس قرمز و سماق
مواد اولیه : برای 2 نفر پیاز 1عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری عدس قرمز 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 1ونیم قاشق غذاخوری آب 6 پیمانه نعنا 1 و نیم قاشق غذاخوری سماق 1قاشق غذاخوری فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری (نساییده و پرك) طرزتهیه: روغن یا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کته تره با ماهی تیلاپیا
مواد لازم: برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم تره: 500 گرم قرص استاک گوشت: یک عدد کره: 50 گرم ماهی تیلاپیا: یک کیلو کره برای سرخ کردن: بهمیزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری آرد سفید: به میزان لازم خامه: 250 گرم پودرسیر: نصف قاشق چایخوری پودرگردو: به میزان دلخواه روش تهیه: 1. ابتدا برنج را پس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بورقی ترکیه
مواد لازم برای ۴ نفر: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخممرغ درشت: یک عدد جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه روغن مایع: به میزان لازم طرز تهیه: ۱ – در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماکارونی های رنگی
مواد لازم: لبو و اسفناج: به مقدار لازم ماکارونی: يك بسته طرز تهیه: 1. ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند. 2. بعد از پخته شدن آب آنها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید. 3. ماکارونیتان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمهای پر از آب جوش بریزید. 4. مانند …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ خوش طعم
مواد لازم : بادمجان 2 عدد فلفل دلمهای قرمز، زرد و یا نارنجی 2 عدد مارچوبه 3 عدد گوجهفرنگی 2 عدد کرفس 2 شاخه پیاز 2 عدد ترهفرنگی یا پیازچه 2 عدد سیر 4 حبه کلم برگ کوچک 1 عدد جعفری خردشده 1 دسته آویشن 1 تا 3 شاخه نمک و فلفل به میزان کافی آب 3 لیتر روش تهیه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فسنجان لوبيا و بادمجان
مواد لازم 1 عدد سينه مرغ 2 /1 پيمانه لوبيا چشمبلبلي 2 عدد بادمجان 1 پيمانه مغز گردو 1 عدد پياز 1 ق س رب گوجهفرنگی 2 ق س رب انار نمك و زردچوبه به دلخواه طرزتهیه: 1. پياز را رنده كنيد و با سينه مرغ و نصف پيمانه آب بگذاريد بپزد. 2. در یک قابلمه لوبيا چشم بلبلي را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه باقلوای خانگی
مواد لازم سه پیمانه آجیل خرد شده (بادام، پسته، گردو و …) دو قاشق چایخوری دارچین یک بسته خمیر فیلو (از شب قبل در یخچال بگذارید تا یخش باز شود.) 6 قاشق غذاخوری کره آب شده یک پیمانه عسل یک عدد چوب دارچین یک قشاق چایخوری عصاره وانیل ¼ پیمانه شکر ¼ پیمانه آب طرز تهیه 1. پیش از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه یک میانوعده خوشمزه
مواد لازم: سیبزمینی پخته شده: ۶ عدد متوسط، تخممرغ: ۱ عدد، نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم، کنجد: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم. طرز تهیه: سیبزمینیها را بپزید و پوست بگیرید و خوب له کنید. تخممرغ را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. از مواد به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش آلواسفناج
مواد لازم برای 4 نفر 250 گرم گوشت گوسفندی 100 گرم تره 100 گرم آلو 200 گرم اسفناج 1عدد پیاز 2 ق س آبغوره نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم طرز تهیه: 1. پیاز را نگینی خرد کنيد و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. 2. پياز كه طلايي شد، گوشت را اضافه کنید و با هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه نان اسفناج
مواد لازم: آرد – ۳پیمانه/ بکینگ پودر – یک قاشق غذاخوری/ جوش شیرین – نصف قاشق مرباخوری/ نمک – یک قاشق مرباخوری/ پودر سیر – یک قاشق مرباخوری/ کره تکه شده – ۱۱۵گرم/ پنیر پارمیزان رنده شده – سه چهارم پیمانه/ اسفناج خرد شده و بدون آب – ۳۰۰گرم/ شیر – یک پیمانه/ تخم مرغ – ۲عدد. طرز تهیه: آرد، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کتلت گوشت و بادنجان
مواد اولیه : گوشت چرخکرده: 250 گرم نخود: یک پیمانه گردو آسیاب شده: یک پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری شده: نصف پیمانه بادنجان متوسط: دو عدد سیبزمینی بزرگ: دو عدد پیاز: دو عدد تخممرغ: یک عدد سیر رنده شده دو حبه زردچوبه: یک قاشق چایخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم طرز تهیه * نخود …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوکوی پیاز
مواد لازم برای 4 نفر: پیاز رنده شده 250 گرم تخممرغ: 4 تا 5 عدد گردوی خرد شده: 1 پیمانه آرد: 2 قاشق سوپخوری زعفران و نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: * همه مواد را با هم مخلوط کنید. در تابه کمی روغن ریخته و مواد آماده شده را در آن پهن کنید. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو زعفراني
مواد لازم برای 6 نفر 1 عدد مرغ 5 پيمانه برنج 2 /1 پيمانه زعفران دمکرده 1 ق چ زيره و ميخك 1 عدد فلفل دلمهاي قرمز 2 عدد پياز نگینی خرد شده 2 حبه سير نگینی خرد شده نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم طرز تهیه: 1. مرغ را با يك عدد پياز نگيني شده در یک قابلمه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش سه نگه سیر
مواد لازم برای 4 الی 5 نفر: گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: 300 الی 400 گرم برنج: نصف پیمانه عدس: يك پیمانه کشک پاستوریزه: 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیقتر 3 لیوان) زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم سینه مرغ برای کوفته ریزه پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم نعناع …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماهي شير سرخ
مواد لازم برای 3 نفر 1 عدد ماهي شير يا حلوا 1 عدد پياز 5 حبه سير 1 ق چ پودر كاري 1 ق چ فلفل قرمز 1 ق چ پودر زيره 1 عدد گوجهفرنگي 1 ق س جعفري نمك و زردچوبه به اندازه لازم طرز تهیه: 1. ماهي را تكهتكه كنيد و آنها را به كمي نمك و زردچوبه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک گوشت کنجدی با سبزیجات
مواد لازم: گوشت فیله : 400 گرم لوبیا سبز : 150 گرم بلال کوچک : 115 گرم هویج : یک عدد سیر : 2 حبه زنجبیل : یک تکه 2 سانتیمتری سس سویا : 4 قاشق غذاخوری کنجد : 2 قاشق غذاخوری روغن مایع گیاهی : 2 قاشق غذاخوری شکر : 3 قاشق مرباخوری برنج : برای سرو طرز تهیه: …
بیشتر بخوانید »