مواد لازم: فیله ماهی 4 تکه 170 گرمی آرد ذرت روغن بادام زمینی 2 قاشق چای خوری کره 3 قاشق غذا خوری زنجبیل 30 گرم فلفل قرمز تند یک عدد نواری خرد شده به اندازه های درشت سیر 3 حبه خرد شده لیمو ترش یک عدد برش خورده و نصف شده برنج پخته شده برای سرو پیازچه خرد شده 6 …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی یتیمچه بادمجان
مواد لازم: • چهار عدد بادنجان متوسط • یک عدد پیــاز متوسط • پنج عدد گوجهفــرنگی متوسط • روغن مایع، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم خوراک یتیمچه بادمجان طرز تهیه یتیمچه ی بادمجان: 1. بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم. پیاز را نیز خلال کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سیب زمینی تنوری با پنیر کممبر
مواد لازم: سیب زمینی متوسط : 1 عدد کره: 20 گرم سیر: 1 حبه (ریز شده( جعفری تازه و چاپ شده: (1 ق.چ( ژامبون گوشت: 50 گرم قارچ: 2 عدد فلفل دلمه: 1 عدد پنیر کممبر: 50 گرم طرزتهیه: ابتدا سیب زمینی را خوب شسته و درون فویل میپیچیم و داخل فر میگذاریم. پس از 45 دقیقه خارج کرده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پنیر سوخاری
مواد لازم: پنیر کبابی: 200 گرم آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری: یک پیمانه تخم مرغ: 2 عدد روغن: دو پیمانه نمک، فلفل به مقدار لازم طرزتهیه: تخم مرغها را با چنگال بزنید. آرد سوخاری را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیر کبابی را مستطیلی شکل ببرید و ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی توپ بلوچیز
توپ بلوچیز بلوچیز جزو اولین پنیرهای فرنگی بود که راهش به سفره های ما باز شد. حالا چی شد که ما ایرانی ها با این ذائقه سختمان اولین پنیر فرنگی که گیرمان آمد، یک پنیر کپک زده بد بو بود، خدا می داند. بلوچیز یک پنیر فرانسوی اصیل است که به خاطر دانه های آبی داخل پنیر به آن پنیر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی استانبولی با میگو
مواد لازم: برنج 4 پیمانه گوجه فـرنگی رنده شده 4 پیمانه پیاز سرخ شــده 1/3 پیمانه روغــن 100 گــرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری میگو 300 گرم آب 4 پیمانه فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری نمك و فلفل به میزان لازم استانبولی با میگو طرز تهیه: 1. برنج را با آب ولرم چند بار میشوییم. گوجهفرنگی را با آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد الویه
مواد لازم: 1 عدد سینه مرغ پخته و ریش شده 100 گرم کشمش 5 عدد خیار شور کوچک 100 گرم گردوی خردشده 2 /1 ق چ زیره 2 ق س آب لیمو 2 ق چ نعنای خشک 2 ق س روغنزیتون به میزان لازم نمک و فلفل 1 ق س سس مایونز طرز تهیه: 1. ابتدا کشمش را …
بیشتر بخوانید »دستور پخت بریانی هندی غذای هندوستانی ها
مواد لازم برای مایه بریانی: 4 قاشق سوپخوری روغن نباتی یا کره آب شده 4 سیب زمینی کوچک، پوست کنده، نصف شده 2 پیاز بزرگ، بخوبی خرد شده 2 بوته سیر، خرد شده 1 قاشق سوپخوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده نیم قاشق چایخوری پودر فلفل نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه نیم قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری زیره 1 …
بیشتر بخوانید »غذایی که برای بیماران قلبی پر از خاصیت است
مواد لازم: آرد یک چهارم فنجان استاک گوشت ۳۰۰ گرم شکر سفید ۲ قاشق غذا خوری سویا سس ۲ قاشق غذا خوری استیک گوساله قطعه قطعه شده ۵۰۰ گرم زنجبیل خرد شده یک چهارم چای خوری بروکلی تازه و خرد شده ۴ فنجان سیر رنده شده یا له شده یک حبه خورش بروکلی با گوشت گوساله طرز تهیه: 1. در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان های حلقهایِ رنگارنگ
مواد لازم برای 6 نفر 1 پیمانه آرد سفید 1 عدد تخممرغ 1 ق س پودر خمیر ترش 2 /1 پیمانه شیر 1 ق چ نمک 1 عدد فلفل دلمهای قرمز خرد شده 1 ق چ شکر 100 گرم پنیر سفید 2 /1 پیمانه جعفری خرد شده 3 /1 پیمانه آب به میزان لازم روغن مایع طرز تهیه: 1. آرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کشمش پلو
مواد لازم : برنج 6 پیمانه مرغ 1 عدد كشمش (پلویی) 2 پیمانه زعفران (آب كرده) 3 قاشق سوپخوری روغن (حیوانی) 1/2 پیمانه پیاز (سرخ شده) 1 چهارم پیمانه رب نارنج 3 قاشق سوپخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم كرفس (اختیاری) به میزان لازم کشمش پلو با مرغ طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تُردَک کُنجدی و خشخاشی با حُمُص
مواد لازم: – یک پیمانه آرد کامل گندم – یک پیمانه آرد همهمنظوره سفید – یک چهارم پیمانه دانه (تخم) خشخاش – یک چهارم پیمانه کنجد – یک چهارم پیمانه سیاهدانه – یک و نیم قاشق چایخوری نمک نرم – یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر – سه قاشق غذاخوری روغن زیتون – کمی بیشتر از سهچهارم پیمانه آب …
بیشتر بخوانید »روش بسیار ساده پخت لازانیا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 2 عدد هویج رنده شده مقداری قارچ خورد شده مقداری پودر آویشن مقداری فلفل دلمه ای 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه مقداری روغن برای سرخ کردن لازانیا سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا طرز تهیه : 1. مواد لابه لای لازانیا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چیکن کاچیتور
• تعداد: 7 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 45 دقیقه • خوراک: ایتالیایی مواد لازم • نصف پیمانه آرد (60 گرم) • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه • 500 گرم فیله مرغ خرد شده • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی • یک عدد پیاز متوسط خرد شده • یک عدد فلفل دلمهای قرمز خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی راویولی گوشت با سس ماست و نعنا
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 40 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه • خوراک: شرقی مواد لازم خمیر تازه پاستا: • دو پیمانه آرد کامل • یک قاشق چایخوری نمک • دو عدد تخممرغ همزده • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مواد میانی راویولی: • نصف قاشق غذاخوری روغن گیاهی • 200 گرم گوشت چرخکرده • یک …
بیشتر بخوانید »افطاری خوشمزه و کامل
نکته تغذیهای 1 مصرف دایمی پیاز به تنظیم جریان خون کمک می کند. نکته تغذیهای 2 برای سوزاندن کالری های اضافه و حفظ سلامت عمومی بدن، هر روز حدود 30 دقیقه پیاده روی آرام داشته باشید. بهتر است این کار را 2 ساعت پس از صرف افطار انجام دهید تا معده برای هضم غذا زمان کافی داشته باشد. پیش غذا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه آبگوشت دیزی
وب سایت نمک: مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی گوشت گوسفندی با استخوان =1 کیلو دنبه= 300 گرم لپه =یک فنجان سرخالی پیاز متوسط =یک عدد مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری آب گوجه فرنگی= یک فنجان رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری سیب زمینی= 5 عدد نمک و فلفل =به مقدار لازم طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آلبالوپلو با مرغ
مواد لازم آلبالو1 کیلوگرم شکر9 پیمانه (1300 گرم) برنج3 پیمانه (500 گرم) نمکبه مقدار لازم روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)به مقدار لازم کرهنصف پیمانه (80 گرم) زعفران (ساییده و حلشده در آب)2 قاشق سوپخوری پیاز (بدون پوست و دونیمشده)1عدد (150 گرم) زردچوبه (پودرشده)1 قاشق چایخوری (3 گرم) مرغ (چندتکه)1عدد (1200 گرم) خلال بادام (شسته و خشک شده)یک چهارم پیمانه خلال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رول مرغ و ژامبون
مواد لازم فیلهمرغ4 عدد (200 گرم) سیر (کوبیده )2 عدد (10 گرم) ادویه کارینصف قاشق چایخوری روغن زیتون1 قاشق سوپخوری (15 میلیلیتر) پیازچه (ریزشده)4 عدد (32 گرم) نمک و فلفلبه مقدار لازم ژامبون گوشت4 ورق (160 گرم) آرد سفیدبه مقدار لازم تخممرغ1 عدد شیر2 قاشق سوپخوری روغنمایع (سرخکردنی)به مقدار لازم طرز تهیه روش تهیه: فیلهمرغ را با بیفتککوب بکوبید تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لقمه انگشتی
مواد لازم فیله مرغ (قطعات کوچک برش خورده)4 تکه (200 گرم) سس پستوتیم پیمانه (75 گرم) کورن فلکس100 گرم طرز تهیه برشهای مرغ را در ظرفی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند. کورن فلکس را در ظرفی ریخته و در …
بیشتر بخوانید »