آخرین خبرها

آشپزی

دراین قسمت شما میتوانید با طرز تهیه انواع کیکها سوپها آشها و شرینیها آشنا شوید

طرز تهیه کیک عسلی خوشمزه

honey cake 310x205 - طرز تهیه کیک عسلی خوشمزه

کیک عسلی خوشمزه   به نقل از شهدستان ؛ اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از کیک هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این کیک عسلی خوشمزه لذت خواهید برد. مواد لازم 50 گرم کره یک چهارم فنجان شکر 2 تخم مرغ زده شده یک سوم فنجان عسل 3 قاشق سوپخوری آرد 1 قاشق سوپخوری آبلیمو 2 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوپ قارچ

mushroom soup 310x205 - طرز تهیه ی سوپ قارچ

یک سوپ قارچ خوشمزه درست کنید   اگر سوپی خوشمزه می خواهید باید از مواد غذایی تازه استفاده کنید سوپ قارچی که در ادامه قصد آموزش آنرا داریم حتماً شما را شگفت زده خواهد کرد. البته قبلا هم در آلامتو طرز تهیه سوپ قارچ را آموزش داده بویدم اما سوپ امروز متفاوت است. مواد لازم : نصف پیاز کوچک (خرد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه کیک توت فرنگی

strawberry shortcake trifles 310x205 - طرز تهیه کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی   خوردن یک کیک خوشمزه برای همه ما لذت بخش است مخصوصاً اگر طعم یک میوه خوشمزه مانند توت فرنگی را هم داشته باشد ! ؛ با آلامتو همراه باشید تا این دستور آشپزی خوشمزه را یاد بگیرید البته مراقب باشید این کیک برای افرادی که از بیماری های دیابت و چربی خون رنج می برند مضر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه پاستا همراه با گوجه سوخاری

penne tomatoes garlic white beans 310x205 - طرز تهیه پاستا همراه با گوجه سوخاری

پاستا همراه با گوجه سوخاری   در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک پاستای خوشمزه همراه با گوجه سوخاری و سیر و لوبیا سفید را به شما عزیزان آموزش دهیم. مواد لازم 3 عدد گوجه نصف شده 4 حبه سیر 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 1/4 قاشق سوپخوری نمک مقداری فلفل سیاه 1 قوطی لوبیای کنسروی 225 گرم پاستا …

بیشتر بخوانید »

خواص و مضرات زرد آلو

Apricot Puree 310x205 - خواص و مضرات زرد آلو

خواص : زردآلو Apricot نام علمی Armeniaca bulgar زردآلو یكی از خوشمزه‌ترین میوه‌های فصل تابستان است كه معمولا 2 یا 3 نوع آن در بازار یافت می‌شود. یكی از انواع آن‌ شكر پاره است كه همان طور كه از نامش پیداست، طعمی  بسیار شیرین دارد. نوع دیگر آن قیسی است كه به اندازه بقیه انواع زردآلو  فراوانی ندارد ولی خشك …

بیشتر بخوانید »

نکات آشپزی (پیاز)

.jpg - نکات آشپزی (پیاز)

پوست‌ كندن‌ پياز كار بسيار دشواري‌ است‌به‌طوري‌ كه‌ اغلب‌ از آن‌ فرار مي‌كنند و حاضر به‌پوست‌ كندن‌ پياز پوست‌ كندن‌ نيستند زيرا بوي‌پياز چشمها را مي‌سوزاند و اشك‌ها به‌ سرعت‌جاري‌ مي‌شوند به‌ چند روش‌ ساده‌ براي‌توجه‌كنيد. -1 قسمت‌ ريشه‌ پياز را نگيريد و از سر پياز آن‌را ريز كنيد. -2 پياز را در يخچال‌ قرار دهيد و پس‌ از چندساعت‌ …

بیشتر بخوانید »

تاثیر جالب و شگفت انگیز ۷ میوه بر پوست صورت

images2 - تاثیر جالب و شگفت انگیز ۷ میوه بر پوست صورت

تاثیر ۷ میوه بر پوست صورتاین روزها تب استفاده از انواع ماسک‌های زیبایی در میان خانم‌ها و حتی برخی آقایان به شدت افزایش یافته است… تاثیر ۷ میوه بر پوست صورتاین روزها تب استفاده از انواع ماسک‌های زیبایی در میان خانم‌ها و حتی برخی آقایان به شدت افزایش یافته است اما جالب است بدانید که چون ماسک‌های صورت موجود در …

بیشتر بخوانید »

معجزه پای مرغ

j www.dametjiz.com  310x205 - معجزه پای مرغ

روش مصرف پای مرغ,خواص درمانی پای مرغ این بار و در این مطلب قصد معرفی یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D و همچنین معرفی خواص درمانی این ماده غذایی که شاید تا به امروز خیلی از ما ها با شنیدن اسم آن مشکل داشتیم چه برسد به مصرف آن،خواهیم پرداخت. طبق تحقیقات انجام شده”پای مرغ” حاوی بسیاری …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه سوپ ریشه کرفس

celery root 720 310x205 - طرز تهیه سوپ ریشه کرفس

سوپ ریشه کرفس مواد لازم 1 عدد ریشه بزرگ کرفس خرد شده 3 قاشق سوپخوری روغن هسته انگور 5 فنجان آب مرغ 2 قاشق سوپخوری شکر 1/4 فنجان موسیر خرد شده طرز تهیه : 2 قاشق از روغن انگور را در ظرفی ریخته و ریشه خرد شده کرفس را به آن اضافه می کنیم و آنرا سرخ می کنیم. ریشه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دو غذای مقوی برای افطار

12728 - طرز تهیه ی دو غذای مقوی برای افطار

دو غذای مقوی برای افطار ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود. امروز برای شما روزه داران عزیز دو دستور پخت غذا ویژه افطار بوده را آماده کرده ایم.   سوپ کلم : برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج

Eggplant Lasagna recipe - طرز تهیه لازانیا بادمجان و اسفناج

لازانیا بادمجان و اسفناج اگر می خواهید یک غذای خوشمزه و در عین حال مقوی را تجربه کنید پس همین الان پخت خوراک بادمجان و اسفناج را با این دستور پخت ویژه شروع کنید. مواد لازم بادمجان بزرگ:2 عدد نمک:1 قاشق سوپخوری روغن گیاهی:2 قاشق غذاخوری روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری پیاز بزرگ خرد شده:2 عدد حبه سیر خرد شده:4 عدد …

بیشتر بخوانید »

دستور پخت سوپ مارچوبه

Asparagus Vichyssoise 296x205 - دستور پخت سوپ مارچوبه

سوپ مارچوبه   مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در مارچوبه باعث می‌شود تا مصرف این گیاه در زمان بارداری از ناهنجاری‌های مادرزادی بکاهد. خوردن مارچوبه هم‌چنین می‌تواند به تقویت نیروی جنسی کمک کند. با وجود خواص خوب مارچوبه امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما عزیزان دستور پخت سوپ مارچوبه را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه بیسکویت پنیری

cheese biscuits4 310x205 - طرز تهیه بیسکویت پنیری

بیسکویت پنیری بیسکویت‌ها را همه ما به خاطر مزه شیرینشان دوست داریم اما امروز در مجله آشپزی آلامتو قصد داریم یک دستور پخت متفاوت برای بیسکویت ارائه دهیم. پس با ما همراه باشید : مواد لازم آرد:2 فنجان کره سرد:7 قاشق سوپخوری پودر فلفل قرمز: نصف قاشق سوپخوری نمک:1/4 قاشق سوپخوری پودر زنیان: نصف قاشق سوپخوری پودر زیره: نصف قاشق …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شربت انبه، خنك و سرشار از انرژي

Mango drink 310x205 - طرز تهیه ی شربت انبه، خنك و سرشار از انرژي

شربت انبه، خنك و سرشار از انرژي تهيه اين شربت فقط 5 دقيقه از وقت شما را مي‌گيرد، با ما همراه شوید.   براي اينكار شما نياز داريد به؛ انبه بزرگ دو عدد كه بايد درشت خرد شود. بعد يك و نيم پيمانه ماست لازم داريد. كه با يك و نيم پيمانه يخ مخلوط خواهد شد. آب سرد هم به …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی چاي سرد انبه و نعنا

minted mango tea 1 - طرز تهیه ی چاي سرد انبه و نعنا

چاي سرد انبه و نعنا   اكنون كه فصل، فصل انبه است بهتر است طرز تهيه اين نوشيدني خنك را كه با عطر نعنا نيز معطر شده، ياد بگيريم.براي تهيه اين نوشيدني خنك براي 6 نفر به مواد زير نياز داريم.   براي تهيه اين نوشيدني خنك براي 6 نفر به مواد زير نياز داريم: انبه: يك پيمانه از قطعات …

بیشتر بخوانید »

دستور پخت کاپ کیک شکلات و پنیر

chocolate cheesecake 310x205 - دستور پخت کاپ کیک شکلات و پنیر

کاپ کیک شکلات و پنیر   مواد لازم: آرد =195 گرم (1/5 پيمانه) شكر قهوه‌اي= 210 گرم (يك پيمانه) پودر كاكائو =30 گرم ( 1/3پيمانه) جوش‌شيرين= يك قاشق چايخوري نمك= 1/8 قاشق چايخوري وانيل =نصف قاشق چايخوري مواد رويه پنيری: پنير خامه‌اي= 227 گرم (به دماي محيط رسيده باشد) شكر= 65 گرم تخم مرغ= يك عدد وانيل= نصف قاشق چايخوري …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه سوپ کدو تنبل خامه‌ای

Creamy pumpkin soup 310x205 - طرز تهیه سوپ کدو تنبل خامه‌ای

سوپ کدو تنبل خامه‌ای   یک سوپ خوشمزه و مقوی را در مجله آشپزی مدرن آلامتو تجربه کنید. مواد لازم 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 1 عدد پیاز خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 600 گرم کدو تنبل خرد شده 1 عدد سیب زمینی خرد شده 2 عدد هویج خرد شده 1 عدد تره فرنگی خرد شده( فقط قسمت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه سالاد انبه و چیلی

mango 310x205 - طرز تهیه سالاد انبه و چیلی

سالاد انبه و چیلی مواد لازم برای 4 نفر: – انبه رسیده: یك عدد – خیار: یك‌ عدد – لیمو: 2عدد – نعناع تازه: 4 شاخه – پیازچه: 2عدد – فلفل قرمز چیلی: یك عدد – روغن زیتون: به میزان لازم – نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم روش تهیه سالاد انبه و چیلی : برای شروع پوست انبه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه سوپ رشته و مرغ

chicken noodle soup 310x205 - طرز تهیه سوپ رشته و مرغ

سوپ رشته و مرغ یک سوپ خوشمزه و مقوی برای همه افراد خانواده مواد لازم 6 فنجان آب مرغ ران مرغ بدون پوست و استخوان 1 فنجان کرفس خورد شده 1 فنجان پیاز خرد شده 1 فنجان هویج کوچک نصف شده 1 عدد شقاقل ( هویج وحشی) خرد شده و پوست گرفته شده 1 قاشق سوپخوری سیر خرد شده 1 …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه پودینگ موز، نارگیل و تخم شربتی

chiapudding600 310x205 - طرز تهیه پودینگ موز، نارگیل و تخم شربتی

پودینگ موز، نارگیل و تخم شربتی   این دسر، حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم، فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ است مواد لازم: ۲ فنجان شیر ۴ قاشق غذاخوری تخم شربتی ۱ موز له شده‌ی متوسط نصف فنجان نارگیل خرد شده بدون شکر ۱ قاشق چای خوری عصاره‌ی وانیل ۱ قاشق غذاخوری شربت آگاوه مقداری دارچین مقداری توت، برای تزئین …

بیشتر بخوانید »