یک دسر خوشمزه : تیرامیسوی شکلاتی با درست کردن این دسر که سادگی و کمهزینه بودن چیزی از خوشمزگی آن کم نمی کند در شب قبل، می توانید با خیال راحت برای مهمانی خود آماده شوید. مواد لازم 500 گرم پنیر خامهای، نرم شده 150 میلیلیتر قهوه اسپرسو، سرد شده 100 گرم شکلات تیره، آب شده و سرد شده …
بیشتر بخوانید »آشپزی
طرز تهیه کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده
کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده این یک پیشغذای آسان است که احتمالا از آن خوشتان خواهد آمد. مواد لازم برای 4 نفر 1 و ½ قاشق سوپخوری روغن گیاهی 1/3 لیوان خلال بادام 500 گرم کلم بروکلی 1 قاشق سوپخوری آب 1 لیمو طرز تهیه قدم اول: کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه دسر ترافل شکلات
دسر ترافل شکلات هم خوشمزه و هم ساده – این دسر از همه نظر بینظیر است. مواد لازم برای 6 نفر 250 گرم شکلات تیره، تقسیم شده به تکههای کوچک 250 گرم کاسترد آماده 400 میلیلیتر خامۀ غلیظ 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو، الک شده خامه برای تزئین طرز تهیه قدم اول: در یک ماهیتابه آب ریخته و بگذارید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه دسر توتفرنگی شکلاتی
دسر توتفرنگی شکلاتی این دسر ساده اما خوشمزه، یکی از پرطرفدارترین دستور غذاهای رمانتیک بوده است پس از آن لذت ببرید. مواد لازم برای 8 نفر 150 گرم شکلات شیری 150 گرم شکلات تیره 150 گرم شکلات سفید 750 گرم توتفرنگی درشت طرز تهیه قدم اول: یک سینی آشپزی را با ورقۀ آشپزی بپوشانید. شکلات شیری را به قسمتهای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گلکلمِ درسته کباب شده
گلکلمِ درسته کباب شده گلکلم کبابی؟ قبلا طرز تهیه چند غذا با گل کلم را در سایت قرار دادهایم. اما اینکه گلکلم را درسته کباب کنید؟ مطمئنا تابحال این را نشنیده بودید. برای درست کردن این غذا، کلم را داخل یک سس میخوابانید و آن را در دمای بالا کباب میکنید. نتیجه یک غذای بسیار خوشمزه است که همانقدر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه مرغ برشته اسپایسی
مرغ برشته اسپایسی اگر از غذاهای تند خوشتان میآید پس باید خوشحال باشید چون امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما یک دستور پخت بینظیر را آماده کرده ایم. این مرغ اسپایسی شما را شگفت زده میکند. مواد لازم برای 6 نفر یک مرغ کامل 2 کیلوئی یک و نیم قاشق سوپخوری روغن زیتون چهار حبه سیر، له …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه فریتاتای مرغ و گوجه
فریتاتای مرغ و گوجه باقیماندۀ غذاهای قبلی را برای درست کردن این غذای خوشمزه و سریع استفاده کنید. مواد لازم برای 4 نفر مرغ باقیمانده سیبزمینی، پیاز و سیر باقیمانده گوجۀ باقیمانده دو قاشق چایخوری روغن زیتون یک کدوی متوسط، ورقه ورقه شده 8 تخم مرغ، تا حدی هم زده 2 قاشق پنیرِ پارمیزانِ رنده شده برگ کاهو برای سرو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه یک نوشیدنی شگفت انگیز
یک نوشیدنی شگفت انگیز نوشیدنی سلامتی یک جرعه از این نوشیدنیِ پر از ویتامین (A، B، C، E) به تمام بدن شما سوخترسانی میکند. این نوشیدنی به استحکام استخوانهای شما، داشتن پوستی شادابتر و حتی مقاومت در برابر پیر شدن کمک میکند. کافی است به طور مرتب آن را درست کرده و بنوشید. مواد لازم برای دو لیوان یک …
بیشتر بخوانید »همه چیز در مورد پخت ماهی
پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانیها میشود و بیشتر خانوادهها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم میمانند که کدام ماهی را انتخاب کنند، شیر، سفید، هوکی، حلوا، سنگسر، شوریده یا قزلآلا؟ یا این که بهترین روش پخت ماهی چگونه باید باشد که از ارزش غذایی آن کم نشود و در عین …
بیشتر بخوانید »شیرینیهای کوچک همراه با خامه و مربا
شیرینیهای کوچک همراه با خامه و مربا مدتی بود که در مجله آشپزی مدرن آلامتو مطلبی را منتشر نکرده بودیم امروز در اولین روز بهار ، دستور پخت یک شیرینی خوشمزه را آماده کرده ایم. این بچه شیرینیهای خوشگل میتوانند همراه با یک چای عصرگاهی عالی باشند. مواد لازم برای 8 نفر دو و نیم لیوان آرد پف کننده …
بیشتر بخوانید »11 کلید طلایی در آشپزی بسیار موثر
11 کلید طلایی در آشپزی بکارگیری روشهای صحیح طبخ نقش موثری در ارتقای سلامت ما دارد، یازده روش صحیح پخت غذا در ادامه میآید: 1- تا حد امکان غذا را بخارپز، کبابی، تنوری، گریل یا آب پز نمایید. 2- هرچه مواد غذایی به ذرات کوچک تر تقسیم شوند، امکان از دست دادن مواد مغذی بیشتر می شود. 3- هرچه مدت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان
کاپوناتای پنه و بادمجان این بشقاب پاستا یک غذای ساده و بدون گوشت، ولی بسیار خوشمزه است. مواد لازم برای 4 نفر دو قاشق سوپخوری روغن زیتون یک پیاز، خرد شده یک بادمجان بزرگ (حدود 500 گرم)، تقسیم شده به مکعبهای دو سانتیمتری 800 گرم گوجهفرنگی پخته، خرد شده همراه با آب گوجهفرنگی دو قاشق چایخوری شکر نصف لیوان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه مرغ عسلی
مرغ عسلی مطمئنا از درست کردن این مرغ با سس شیرین و تند آن پشیمان نخواهید شد. مواد لازم برای 6 نفر یک مرغ کامل نصف لیوان کره نصف لیوان عسل یک چهارم لیوان خردل یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری ادویۀ کاری دستورالعمل قدم اول: دمای فر را بروی 175 درجۀ سانتیگراد قرار دهید. قدم دوم: مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد خیار، گوجه گیلاسی و لوبیا سبز
سالاد خیار، گوجه گیلاسی و لوبیا سبز در ادامه دستور آشپزی مدرن آلامتو امروز قصد داریم طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم. اینسالاد ساده میز شام شما را رنگین کرده و تجربۀ یک طعم متفاوت را برای شما به ارمغان خواهد آورد. مواد لازم برای 4 نفر 150 گرم گوجۀ گیلاسی، نصف شده یک خیار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه بوقلمون بریانی
بوقلمون بریانی گوشت بوقلمون شاید یکی از لذیذترین گوشت های قابل مصرف برای عموم اقشار جامعه باشد اما درست کردن یکخوراک بوقلمون خوشمزه کار آسانی نیست ؛ امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو راهنمای قدم به قدم تهیه یک بوقلمون بریانی خوشمزه را آماده کرده ایم. مواد لازم 50 گرم کره 1 عدد تره فرنگی، قسمت سفید خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا
اسپاگتی کاربونارا اگر شما هم از طرفداران اسپاگتی هستید پس حتماً این آموزش را دنبال کنید چون قرار است طرز تهیه بهترین اسپاگتی کابونارا را آموزش دهیم. مواد لازم 400 گرم اسپاگتی 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 عدد سیر خرد شده 3 عدد تخم مرغ به اضافه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه 100 میلی لیتر خامه سفت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ هویج با پرتقال و زنجبیل
سوپ هویج با پرتقال و زنجبیل پخت سوپ هویج را شاید همه ما بدانیم اما یک سوپ هویج متفاوت با طعم های قدیمی شاید برایتان جالب باشد؛ در این دستور آشپزی شما با طرز تهیه یک سوپ هویج خوشمزه که در آن از آب پرتقال و زنجبیل هم استفاده شده است آشنا می شوید. مواد لازم 1قاشق سوپخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ کلم
سوپ کلم در مورد خواص کلم خیلی شنیده ایم اما خوردن کلم کار آسانی نیست و با ذائقه هرکسی جور نمی شود اما اگر این آموزش آشپزی را دنبال کنید حتماً نظرتان در مورد خوردن کلم تغییر می کند. مواد لازم 3 عدد پیاز قاچ شده 7فنجان کلم خرد شده 1.5 فنجان هویج خرد شده 1.5 قاشق سوپخوری روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات
خوراک مرغ و سبزیجات یک خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه درست کنید. مواد لازم 1عدد پیاز خرد شده 2عدد هویج حلقه شده 1قاشق سوپخوری روغن زیتون یک سوم فنجان نخود فرنگی 500میلی لیتر مرغ آب پز 2قاشق سوپخوری کره 3قاشق سوپخوری آرد سفید 375میلی لیتر آب مرغ 2عدد سیب زمینی رنده شده 1فنجان پنیر چدار، رنده شده دستور پخت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه دسر Mohallabiah ؛ یک دسر عربی خوشمزه
دسر Mohallabiah ؛ یک دسر عربی خوشمزه دسرها را دست کم نگیرید سعی کنید برای هر وعده غذای اصلی حتماً از یک دسر استفاده کنید ؛ در این بخش از مجله آشپزی مدرن آلامتو، طرز تهیه یک دسر خوشمزه عربی را آماده کرده ایم. پس اگر به غذاهای عربیعلاقه دارید این دستور پخت را از دست ندهید. مواد لازم …
بیشتر بخوانید »