آخرین خبرها

شیرینیجات

در این قسمت شما با پخت انواع شرینی ها آشنا خواهید شد.

طرز تهیه ی شیرینی تر

524616 761 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی تر

  مواد لازم 1 بسته پودینگ شکلاتی 2 بسته بیسکویت ساده وانیلی 2 بسته بیسکویت کاکائویی کمی پودر نارگیل برای تزئین طرز تهیه: 1. پودینگ شکلاتی را مطابق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید اما در یخچال قرار ندهید. 2. ظرفی با حداقل عمق 3 سانتی‌متر انتخاب کنید و یک لایه بیسکویت ساده کف آن بچینید.سپس روی آنها را با پودینگ …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ترافل شكلاتی

530924 336 310x205 - طرز تهیه ی ترافل شكلاتی

مواد لازم: تكه‌های كیك شكلاتی: 2 لیوان چیپس شكلات سیاه: نصف لیوان پودر فندق: نصف لیوان خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری موز له شده: سه قاشق غذاخوری شكلات سیاه ذوب شده: برای تزئین روش تهیه: 1. در آماده كردن این ترافل‌های كوچك می‌توانیم از بچه‌ها نیز كمك بگیریم چون علاوه بر اینكه درست‌كردن‌شان كار ساده‌ای است، احتیاج به پخت و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی تارتلت شکلاتی

523757 567 310x205 - طرز تهیه ی تارتلت شکلاتی

  مواد لازم برای خمیر ۲۲۰ گرم آرد ۱۲۵ گرم کره (خرد شده) ۶۰ گرم شکر قهوه‌ای ۲ ق س پودر کاکائو 1 عدد سفیده تخم‌مرغ (زده شده) مواد لازم رویه شیرینی ۲۰۰ گرم خرما (بدون هسته) 4 /1 پیمانه آب گرم 2 /1 پیمانه شیر 1 ق چ آرد ۶۰ گرم گردوی پودر شده 1 عدد سفیده تخم‌مرغ 1 …

بیشتر بخوانید »

تزئین زیبا و بسیار جالب توت فرنگی

526079 883 310x205 - تزئین زیبا و بسیار جالب توت فرنگی

مواد لازم: توت فرنگی ترافل های رنگی شکلات قهوه ای آب شده شکلات آب شده سفید نیم چاشت روز: توت فرنگی شکلاتی خوشمزه و وسوسه انگیز! طرز تهیه: 1. ابتدا 2/3 توت فرنگی را داخل شکلات آب شده سفید ببرید و طبق روال قبل صبر کنید تا اضافات شکلات بریزد و سپس به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کیک برنج مخلوط

535527 307 310x205 - طرز تهیه ی کیک برنج مخلوط

  مواد لازم برای 6-4 نفر 500 گرم آرد 1 ق م بیکینگ پودر 2 /1 پیمانه ماست سفت 4 عدد تخم‌مرغ 3 ق س زعفران دم کرده 1 پیمانه آب مرغ کنجد، بادام یا پسته به میزان لازم 2 /1 پیمانه کره 1 عدد زرده تخم مرغ 500 گرم فیله یا سینه مرغ ادویه پلویی و نمک و فلفل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی بيسكويت كره اي

535735 812 310x205 - طرز تهیه ی بيسكويت كره اي

مواد لازم: 70 گرم پودر قند 100 گرم كره نرم شده 2 /1 ق چ وانيل 150 گرم آرد 2 عدد زرده تخم مرغ 1 ق س شير سرد ترافل رنگي مقداري براي تزیين. طرز تهیه: 1. ابتدا كره نرم‌شده را در ظرف مناسبي بريزيد و به وسيله چنگال كمي هم بزنيد. سپس پودر قند را به آن اضافه كرده …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شيريني دارچيني

535734 791 310x205 - طرز تهیه ی شيريني دارچيني

مواد لازم: 250 گرم آرد سفيد 100 گرم پودر قند 120 گرم روغن جامد 2ق س سرصاف دارچين 2 /1 ق س جوش شيرين 1 عدد سفيده تخم مرغ. طرز تهیه: 1. ابتدا كاسه اي آماده كنيد و روغن و پودر قند را در آن بريزيد و با دستگاه همزن شروع به مخلوط كردن كنيد. پس از چند دقيقه هم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی لوز نارگيلی زعفراني

535733 297 310x205 - طرز تهیه ی لوز نارگيلی زعفراني

مواد لازم: 500 گرم پودر نارگيل نرم 500 گرم شكر، 1 عدد سفيده تخم مرغ 1 پیمانه آب 4 /1 پیمانه عرق بهار نارنج 1 ق چ زعفران ساييده شده پودر نارگيل و پودر پسته اضافي مقداري براي تزیين. طرز تهیه: 1. ابتدا شكر، آب و عرق بهار نارنج را با هم مخلوط كنيد. سپس روي شعله اجاق گاز قرار …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ميكادوهاي نيمه شكلاتي

535732 516 310x205 - طرز تهیه ی ميكادوهاي نيمه شكلاتي

  مواد لازم: 2 /1 پيمانه كره يا روغن جامد 2 /1 پيمانه پودر قند 100 گرم نان بستني 4 /1 ق چ وانيل 125 گرم آرد (يك پیمانه) 1 پيمانه پودر بادام 150 گرم شكلات تخته اي 2 ق س پودر كاكائو شير به مقدار لازم. طرز تهیه: 1. ابتدا آرد را در قابلمه مناسبي و در حرارت ملایم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی كرم وانیل

530926 156 310x205 - طرز تهیه ی كرم وانیل

مواد لازم: زرده تخم‌مرغ: 7 عدد شیر: 400 میلی‌لیتر خامه صبحانه: 400 گرم شكر: 250 گرم پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپ‌خوری آب سرد: یك دوم لیوان وانیل: یك دوم قاشق چای‌خوری روش تهیه: 1. این دستور بسیار ساده‌ای است كه طبق درخواست دوستان عزیز دوباره در این مطلب برای‌تان شرح داده‌ایم. ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شيريني نخودچي

535758 775 310x205 - طرز تهیه ی شيريني نخودچي

مواد لازم : 500 گرم آرد نخودچي 250 گرم پودرقند 250 گرم روغن جامد 1 ق‌م سرپر پودر هل 2 /1 ق‌چ زعفران آب شده به مقدار لازم پودر پسته طرز تهیه: 1. روغن را كه در دماي اتاق نرم شده همراه با پودر قند در كاسه‌اي بريزيد و خوب با دست ورز دهيد تا مخلوطي صاف و يكدست حاصل …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شيريني دورنگ

535757 500 310x205 - طرز تهیه ی شيريني دورنگ

مواد لازم: 180 گرم آرد 7 گرم پودر قند ديابتي 125 گرم كره 1 عدد تخم‌مرغ (زرده و سفيده جدا شود) 1 ق س پودر كاكائو 4 /1 ق چ وانيل طرز تهیه: 1. ابتدا كره و پودرقند را با همزن بزنيد تا حجم آن دو برابر شود. وقتي كه سفت و سفيدرنگ شد وانيل و زرده تخم‌مرغ را اضافه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی كُماچ سهن كرمان

535756 835 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی كُماچ سهن كرمان

مواد لازم: 500 گرم آرد جوانه گندم 500 گرم آرد سفيد يا آرد گندم سبوس‌دار 2 پیمانه روغن مايع يا كره، 1 پیمانه ماست 1 ق چ خميرمايه خشك 2 ق س زرد چوبه 1 كيلوگرم خرماي نرم (هسته‌هاي آن‌را خارج كنيد) 150 گرم مغز گردوي چرخ‌شده 150 گرم مغز پسته چرخ‌شده 100 گرم ريشه جوز هندي و تخم ميخك …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی نان برنجي

535755 493 310x205 - طرز تهیه ی نان برنجي

مواد لازم: 350 گرم آرد برنج 90 گرم پودر قند 4 /1 پیمانه گلاب 140 گرم روغن جامد، 1 عدد تخم مرغ (زرده و سفيد جدا) تخم خرفه به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا روغن را در كاسه مناسبي ريخته و با چنگال بزنيد تا نرم شود. سپس پودر قند را اضافه كرده و با همزن بزنيد. بعد از …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دسر سیب به همراه بستنی

536491 737 310x205 - طرز تهیه ی دسر سیب به همراه بستنی

مواد لازم: قالب مخصوصی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت ده فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده يك فنجان شکر سفید يك قاشق سوپ‌خوری آرد سفید يك قاشق چای‌خوری پودر دارچین ½ فنجان آب يك فنجان جوی پرک يك فنجان آرد يك فنجان شکر قهوه‌ای، بسته‌بندی ¼ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر ¼ قاشق چای‌خوری جوش شیرین ½ فنجان کره‌، …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کنجد عسلی

510904 957 310x205 - طرز تهیه ی کنجد عسلی

مواد لازم: شکر:3 قاشق غذا خوری فشرده عسل: 3 قاشق غذا خوری کنجد: 1 پیمانه آموزش تهیه کنجد عسلی طرز تهیه: 1. کنجد رو بریزید داخل سینی فر بزارید روی 350 درجه فارنهایت تا کنجدها رنگشون عوض بشه و تست بشن وکمی طلایی بشن . زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. قهوه ای بشه رنگشون مزشونم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شيريني مارمالادي

535772 365 310x205 - طرز تهیه ی شيريني مارمالادي

مواد لازم : 180 گرم كره، 50 گرم روغن مايع 1 عدد زرده تخم‌‌مرغ 2 /1 پيمانه پودر شكر 4 /1 پيمانه بادام پودرشده 8 /1 ق‌چ وانيل،‌2 پيمانه آرد 4 /1 پيمانه مرباي توت‌فرنگي مقداري پودر قند براي تزیين طرز تهیه: 1. كره و روغن مايع و زرده‌تخم‌مرغ را در ظرفي ريخته و پودر شكر و وانيل را هم …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی بادام سوخته

535771 516 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی بادام سوخته

مواد لازم : 1 پيمانه بادام خام 1 پيمانه شكر 15 گرم كره 3 /1 پيمانه آب طرز تهیه: 1. در يك قابلمه كوچك نصف پيمانه شكر را با آب مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد و دائم هم بزنيد تا شكر در آب به خوبي حل شود. 2. حالا بادام‌ها را به اين محلول اضافه کرده، حرارت را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی شكلات فندقي

535770 375 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی شكلات فندقي

مواد لازم : 200 گرم شكلات تخته‌اي سياه 2 ق‌س پودر كاكائو 50 گرم كره، 100 گرم پودر فندق 1 ق‌س پودر قهوه مقداري فندق جهت تزیين، مقداري ترافل رنگي براي تزیين طرز تهیه: 1. شكلات تخته‌اي را خرد كرده و در ظرفی فلزی ریخته و در قابلمه‌ای پر آب که روی حرارت است بگذارید.حرارت آب جوش تکه‌های شکلات را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شیرینی گل‌هاي رنگارنگ

535769 215 310x205 - طرز تهیه ی شیرینی گل‌هاي رنگارنگ

مواد لازم : 2 /1 1 پيمانه آرد 8 /1 ق‌چ وانيل 1 ق‌چ پودر كاكائو رنگ‌هاي خوراكي مجاز 125 گرم كره 2 /1 پيمانه پودر قند مقداري پودر نشاسته طرز تهیه: 1. كره، پودر قند و وانيل را در كاسه‌اي ريخته و با همزن برقي مخلوط كنيد، آنقدر هم بزنيد تا كرم‌رنگ و كشدار شود.آرد را الك كنيد و …

بیشتر بخوانید »