مواد لازم: برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه آب: یکونیم پیمانه سرکه برنج: یکسوم پیمانه شکر: دو قاشق غذاخوری نمک: یکدوم قاشق چایخوری نوری (جلبک مخصوص سوشی): یک ورق مایونز: دو قاشق غذاخوری فیله مرغ بزرگ: دو عدد هویج پخته خلالی خردل، ادویه مخصوص مرغ و پودر روش تهیه: 1. ابتدا برنج را با آب دو تا سه ساعت خیس میکنیم …
بیشتر بخوانید »سرگرمی
طرز تهیه ی تهديگ كدو حلوايي
چي لازم دارم؟ برنج: سه پيمانه كدو حلوايي: 10 برش روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري نمك، شكر و زعفران: به مقدار لازم چطور بپزم؟ 1. برنج را با نمك و كمي روغن نيمپز و آبكش كنيد. 2. كدو حلوايي را با قطر دو سانتيمتر يا حتي بيشتر برش دهيد.كف قابلمه را روغن كنجد بريزيد و کدوها را كف قابلمه بچينيد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين بال مرغ
چي لازم دارم؟ برنج: سه پيمانه بال مرغ: 10 عدد ماست شيرين: سه قاشق سوپخوري تخممرغ: پنج عدد زعفران دمكرده: سه قاشق سوپخوري پودر گل سرخ، دارچين و گلاب: به مقدار لازم روغن مايع: يك پيمانه چطور بپزم؟ 1. اول برنج را دم كنيد. بالهاي مرغ را با پياز، نمك، فلفل، روغن و زعفران مزهدار كنيد و اجازه دهيد دو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين گوشت و سبزيجات
چي لازم دارم؟ گوشت: 250 گرم برنج: سه پيمانه سبزي خرد و ريز شده (تره، جعفري و شويد): سه پيمانه قارچ: 200 گرم تخممرغ: پنج عدد فلفلدلمهاي رنگي: یک عدد ماست چكيده پرچرب: یک ليوان زعفران دمكرده: یک قاشق مرباخوري چطور بپزم؟ 1. گوشت خرد شده را با پياز، كمي نمك و فلفل كاملا بپزيد، طوري كه يك استكان كوچك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين همداني
چي لازم دارم؟ سينه مرغ پخته و ريششده: سه عدد بادنجان حلقهاي سرخشده: سه عدد زرده تخممرغ: سه عدد گوجهفرنگي: يك عدد برنج پخته آبكش شده: سه پيمانه زعفران دمكرده: هرچه بيشتر بهتر روغن مايع: 100 گرم ماست: 200 گرم نمك، فلفل، زردچوبه و كره: به مقدار لازم زرشك، خلال بادام و خلال پسته خيس خورده: به مقدار لازم چطور …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی معجون بدنسازی
مواد لازم: كره بادام زميني: 30 گرم موز: يك عدد ماست كم يا بدون چربي وانيلي: 150 گرم پودر كاكائو: يك قاشق چايخوري عسل: يك قاشق چايخوري شير: 100 ميليليتر( نصف پيمانه) با این اسموتی پرانرژی شوید طرز تهيه: 1. موزها را پوست كنده و به قطعات كوچك درآوريد. 2. تمام مواد لازم را درون دستگاه مخلوط كن بريزيد. 3. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تخم مرغ صبحانه
مواد لازم: تخم مرغ : 4 عدد سوسیس گوشت : 275 گرم آویشن : یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده : یک قاشق مرباخوری پیازچه ریز شده : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ زده شده : یک عدد آرد گندم : به مقدار لازم پودر نان یا آرد سوخاری : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میگو پلوی اسپانیایی
مواد لازم: روغن : 2 قاشق سوپخوری پیاز : یک عدد ساقه کرفس : 2 عدد سیر : 2 حبه فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری برگ بو : 2 عدد آویشن : یک قاشق چایخوری گوجه فرنگی : 4 عدد آب مرغ : 3 پیمانه رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری برنج : یک و 1/2 پیمانه فیله …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين گوشت و لبو
چي لازم دارم؟ ماست چكيده: یک ليوان تخممرغ: سه عدد لبو: چهار الي پنج عدد متوسط برنج: پنج پيمانه آب لبو: نصف پيمانه روغن كنجد و كره: به مقدار لازم زعفران دمشده: به مقدار لازم فيله مرغ: به تعداد نفرات پياز داغ: به مقدار لازم چطور بپزم؟ 1. لبو را بپزيد و به اندازه يك ليوان آب ته آن نگه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهديگ آردي با طعم جوجه
چي لازم دارم؟ آرد: دو قاشق غذاخوري ماست: سه قاشق غذاخوري تخممرغ: يك عدد پودر سير: به مقدار لازم قرص آماده سوپ يا عصاره گوشت مرغ: يك عدد زعفران دمكرده: يك قاشق غذاخوري روغن مايع: يك قاشق غذاخوري برنج آبكش شده: سه پيمانه چطور بپزم؟ 1. برنج را نيمپز و بعد آبكش كنيد. هنگام دم كردن برنج، قابلمه را گرم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهديگ بادنجان و كدوی رندهشده
تهديگ بادنجان و كدوی رندهشده چي لازم دارم؟ بادنجان رندهشده درشت: يك عدد كدوي رندهشده درشت: يك عدد زعفران: به مقدار لازم روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري پودر سير، نمك و فلفل: به مقدار لازم چطور بپزم؟ 1. برنج را با كمي نمك و روغن نيمپز و بعد آبكش كنيد. بادنجانها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی کشمشی با طعم پرتقال
مواد اولیه: آرد: 2 و نیم فنجان آب پرتقال: 2 قاشق سوپخوری (تازه) نمک: نصف قاشق چایخوری جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری پوست پرتقال: يك قاشق چایخوری (رنده شده) تخم مرغ: يك عدد شکر قهوهای: يك فنجان شکر: يك فنجان کره: يك فنجان (نرم شده) شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی) کرنبری: يك فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی میرزا کدوی شمالی
مواد لازم: كدو سبز: نیم كیلو تخم مرغ: 2 عدد سیر: يك بوته روغن: به میزان لازم زردچوبه: يك قاشق چایخوری نمك: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم آشنایی با روش تهیه میرزا کدو – غذای محلی شمالیها طرز تهیه: 1. ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازكی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش پانسیتای و اسفناج
تعداد: 10 نفر زمان تهیه: یک ساعت زمان پخت: یک ساعت و 30 دقیقه زمان استراحت: 40 دقیقه مواد لازم خمیر ماکارونی* 225 گرم ژامبون گوشت دو عدد پیاز درشت خلالی نصف قاشق چایخوری پودر آویشن نصف پیمانه گوجهفرنگی خشک و خرد شده 4 پیمانه برگ اسفناج ریز 225 گرم پنیر رنده شده 6 عدد تخممرغ دو پیمانه ماست یونانی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته دیگ مرغ
طرز تهیه: سینه مرغ یا ران مرغ : 2 عدد فیله مرغ : 250 گرم برنج : 700 گرم نخود آبگوشتی : 200 گرم استاک مرغ : 500 گرم پیاز بزرگ : 2 عدد ادویه مخلوط : یک قاشق غذاخوری روغن و نمک : به میزان لازم ته دیگ مرغ طرز تهیه ته دیگ مرغ: 1. سینه مرغ را تمیز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فيله ماهي تيلاپيا سوخاري
مواد لازم براي 4 نفر: ماهي تيلاپيا: چهار عدد ليموي تازه: يك عدد بزرگ آرد سفيد گندم: دو پيمانه آرد سوخاري: دو پيمانه تخممرغ: دو عدد نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم سيبزميني بزرگ: يك عدد فلفل قرمز و نمك: به ميزان لازم شويد خشك: يك قاشق غذاخوري روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري روش تهیه: 1. ماهيها را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چین گوشت و سیب زمینی
مواد لازم: برنج : 4 پیمانه یا 600 گرم گوشت راسته و یا مغز ران : 40 تا 500 گرم سیب زمینی : 2 عدد کره : 30 گرم روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم ته چین گوشت و سیب زمینی طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان: 1. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوكی بلوط
كوكی بلوط تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ميريزيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. كوكی بلوط مواد لازم: آرد: 425 گرم پودر شكر: 140 گرم زرده تخممرغ: يك عدد عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري كره: 275 گرم پودر بلوط يا فندق: 50 گرم روش تهيه بيسكويت: . – تمامي مواد را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قیمه پیچاق
مواد لازم: خلال بادام : 150 گرم گوشت ریز خرد شده : 500 گرم پیاز داغ : یک پیمانه آبغوره : 1/2 پیمانه تخم مرغ : 3 عدد نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم رب : یک قاشق مرباخوری قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل طرز تهیه: 1. گوشت را با روغن تفت میدهیم ، رب را اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پستو با خامه
لينگوييني پاستوآلفریک جنوا يكي از بزرگترين شهرهاي اروپايي در كرانه شمالي درياي مديترانه و درياي ليگوريا – در نزديكي مرز با فرانسه- است. لينگوييني پاستاي خاص اين منطقه است كه به نام ترنته يا باوته هم ناميده ميشود. اين پاستا هم با آرد سبوسدار و هم بدون آن با همراهي تخممرغ و آب تهيه ميشود. لينگوييني يك شكل و فرم …
بیشتر بخوانید »