پیتزا سیب زمینی پپرونی دارای بافت نرمی می باشد که بواسطه داشتن سبزیجات و سیر دارای بو و مزه مطبوعی نیز است و در همان ظرف پیتزا نیز می توان سرو کرد. در ادامه مطلب دانشنامه تی تیل با مواد لازم و طرز تهیه این پیتزا آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر جهت تهیه پیتزا سیب زمینی پپرونی
سیب زمینی پخته و رنده شده : 5 پیمانه
کره : 1 قاشق غذاخوری
سیر : 2 حبه رنده شده
سبزیجات معطر از قبیل جعفری، ریحان : 2 قاشق غذاخوری خرد شده
تخم مرغ زده شده : 1 عدد
پوره گوجه : 6 قاشق غذاخوری
رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری
سوسیس تند ورقه شده : 1 پیمانه
فلفل دلمه سبز : 1 عدد خلال شده
فلفل دلمه قرمز : 1 عدد خلال شده
قارچ : 1 پیمانه
پنیر موزارلا : 125 گرم
زیتون سیاه(اختیاری) : 25 گرم
طرز تهیه پیتزا سیب زمینی پپرونی
مرحله 1 – ظرف مخصوص پیتزا (23سانتیمتری) را کمی چرب کرده و آرد بپاشید.
مرحله 2 – سیب زمینی پخته و رنده شده را با سیر رنده شده، سبزیجات معطر، تخم مرغ زده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و در ظرف بطور یکنواخت پهن کرده و در فر 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
مرحله 3 – پوره و رب گوجه را با هم مخلوط کنید و تمان سطح سیب زمینی را با آن بپوشانید.
مرحله 4 – سوسیس و فلفل ها را در روغن کمی تفت داده و بهمراه قارچ و زیتون روی سیب زمینی ها داده، از آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید و برای 20 دقیقه دیگر در فر قرار داده و گرم سرو کنید.