آخرین خبرها

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی پپرونی

پیتزا سیب زمینی پپرونی  دارای بافت نرمی می باشد که بواسطه داشتن سبزیجات و سیر دارای بو و مزه مطبوعی نیز است و در همان ظرف پیتزا نیز می توان سرو کرد. در ادامه مطلب دانشنامه تی تیل با مواد لازم و طرز تهیه این پیتزا آشنا می شوید.

pizasibzamini  - طرز تهیه پیتزا سیب زمینی پپرونی
pizasibzamini

مواد لازم برای 4 نفر جهت تهیه پیتزا سیب زمینی پپرونی

سیب زمینی پخته و رنده شده : 5 پیمانه

کره : 1 قاشق غذاخوری

سیر : 2 حبه رنده شده

سبزیجات معطر از قبیل جعفری، ریحان : 2 قاشق غذاخوری خرد شده

تخم مرغ زده شده : 1 عدد

پوره گوجه : 6 قاشق غذاخوری

رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری

سوسیس تند ورقه شده : 1 پیمانه

فلفل دلمه سبز : 1 عدد خلال شده

فلفل دلمه قرمز : 1 عدد خلال شده

قارچ : 1 پیمانه

پنیر موزارلا : 125 گرم

زیتون سیاه(اختیاری) : 25 گرم

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی پپرونی

مرحله 1 – ظرف مخصوص پیتزا (23سانتیمتری) را کمی چرب کرده و آرد بپاشید.

مرحله 2 – سیب زمینی پخته و رنده شده را با سیر رنده شده، سبزیجات معطر، تخم مرغ زده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و در ظرف بطور یکنواخت پهن کرده و در فر 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

مرحله 3 – پوره و رب گوجه را با هم مخلوط کنید و تمان سطح سیب زمینی را با آن بپوشانید.

مرحله 4 – سوسیس و فلفل ها را در روغن کمی تفت داده و بهمراه قارچ و زیتون روی سیب زمینی ها داده، از آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید و برای 20 دقیقه دیگر در فر قرار داده و گرم سرو کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *