آموزش دلمه آرتیشو / دلمه کنگر فرنگی برای این پست آموزش طرز تهیه دلمه آرتیشو را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید مواد لازم جهت طبخ آرتیشو آرتیشو ۱۰ عدد ژامبون ۲۰۰ گرم قارچ یا دنبلان زمینی نیم کیلو خامه ۱۰۰ گرم سس بشامل یک پیمانه در صورت تمایل …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا
آموزش کامل کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا برای این پست آموزش طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید مواد لازم جهت طبخ کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا روغن زیتون : دو قاشق مربا خوری سیب زمینی پخته و خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بادمجان کباب
: بادمجان کباب بادنجان قلمی متوسط شش عدد پیازداغ نصف پیمانه ناردون(انار خشک)نصف پیمانه رب نارنجدو قاشق غذاخوری شکریک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری نمک، فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه ابتدا بادنجانها را پوست گرفته، نمک زده، وسط آنها را یک برش میدهیم و میگذاریم در آبکش یک ساعت بمانند تا تلخی آنها گرفته شود. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی انار پیج
انار بیج مواد لازم برای چهار نفر گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم گردو۲۵۰ گرم سبزی معطر(گشنیز، چوچاق، نعنا، اناریچه)یک پیمانه پیاز بزرگ دو عدد رب انار ترش یک قاشق غذاخوری رب انار شیرین یک و نیم قاشق غذاخوری رب آلوچه یک قاشق غذاخوری سیر سه حبه نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری روغن به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فراید چیکن
فراید چیکن مواد اولیه : مرغ خردشده ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد سیر یک حبه فلفل دلمهای قرمز نصف یک عدد آبلیمو سه قاشق غذاخوری نمک دریایی و آرد و روغن به میزان لازم خامه یک پیمانه فراید چیکن غذای ایتالیایی طرز تهیه: منظور از فراید چیکن همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو سر تره
پلو سر تره آب دو پیمانه برنج ۳/۱پیمانه اسفناج ۱۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم شنبلیله ۵۰ گرم گشنیز ۱۰۰ گرم شوید ۲۵ گرم سیر یک بوته تخممرغ دو عدد روغن جامد دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنجبه میزان لازم طرز تهیه سبزیها را شسته و خرد میکنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه میریزیم. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شامی کباب سبزیجات
شامی کباب سبزیجات مواد اولیه : گوشت چرخکرده۴۰۰ گرم سبزی معطر شامل (ترخون، ریحان، مرزه، شوید، گشنیز و جعفری) ۱۰۰ گرم آرد نخودچی دو قاشق سوپخوری تخممرغ یک عدد پیاز رنده شدهیک عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم روغن، زیتون، سیخ چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم طرز تهیه در کاسهای پیاز و تخممرغ را مخلوط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سس سالسا
سس سالسا مواد لازم • 2 عدد فلفل قرمز تند• 500 گرم گوجه فرنگی• 1 عدد پیاز سفید• 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده• نصف قاشق چایخوری زیره سبز• ¼ قاشق چایخوری پونه خشک • ¼ قاشق چایخوری نمک• 2 عدد متوسط فلفل دلمه ای روش تهیه 1. برای تهیه سس سالسا، ابتدا دانه های فلفل دلمه ای را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سس قارچ و خامه با موسیر
سس قارچ و خامه با موسیر مواد لازم • 200 گرم قارچ حلقه یا خرد شده• 2 قاشق غذاخوری آب• 1/3 پیمانه خامه• 2 قاشق چایخوری آرد• 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده• نصف پیمانه موسیر خرد شده• نصف قاشق چایخوری نمک• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه روش تهیه 1. برای تهیهسسقارچ و خامه با موسیر، ابتدا قارچ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سس زغال اخته
در بیشتر دستورهای غذایی نام سس های مختلفی را می شنویم که شاید برایمان آشنا نباشند. یا با روش تهیه آنها آشنا نباشیم. برای اینکه بتوانید مواد اصلی تشکیل دهنده سس ها را بدانید و آنها در خانه درست کنید، در این مطلب چندین قسمتی با ما همراه باشید. سس زغال اخته مواد لازم • 500 گرم زغال اخته بدون …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تمام غذاهای که می توانید با به درست کنید
تمام غذاهایی که می توانید با به درست کنید یكی دیگر از مصارف قدیمی این میوه، چای و دمنوش آن است. این دمنوش كه طعم عالی و دلپذیری دارد بهشدت آرامبخش است. برای آمادهكردن این میوه برای دمنوش باید ابتدا «به» را رنده كنید و در یك سینی پخش كنید و بگذارید 2 تا 3 روز خشك شود. «به» سیستم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرین پلو غذای شیک مهمانی
شیرین پلو غذای شیک میهمانی ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت ۶ ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود مواد لازم مرغ ۱ کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند ۸۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک مرغ و قارچ رژیمی خوش طعم
خوراک مرغ و قارچ رژیمی خوش طعم با مرغ و قارچ یک خوراک رژیمی خوش طعم و متفاوت درست کنید خوردن پروتئین در رژیم های غذایی همیشه پیشنهاد شده ، غذای امروز برای کسانی که رژیم پروتئین دارند و از طعم تکراری مرغ هم خسته شده اند ما امروز طعم جدیدی از مرغ را به شما نشان می دهیم. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ترشی بادمجان با تمبر هندی
ترشی بادمجان و تمبرهندی اگر بادمجان خور باشید، حتما تا به حال ترشی بادمجان را كه شكمش با سیر و سركه پر شده، امتحان كردهاید اما این بار پیشنهاد دیگری برایتان داریم؛ طرز تهیه ترشی بادمجان و تمبرهندی : هشت قاشق سبزی معطر را ساطوری كرده و یک بوته كوچک سیر را پوست كنده، رنده كنید. حالا یک عدد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلو رعفرانی
غذای چابهاری ها؛ پلو زعفراني پلوهاي مخلوط مخصوص اين شهر است. پلو زعفراني با مغزهاي مختلف و گوشت و البته پلو زعفراني با مرغ. اين غذا از آن طرف مرز و كشور همسايه پاكستان آمده و حالا يكي از غذاهاي رسمي مردم چابهار است. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت – مينا حسنزاده: پلوهاي مخلوط مخصوص اين شهر است. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گوشت و نخود آب
غذای گلپايگانیها؛ گوشت و نخودآب آبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. برای همين هم هست كه مردم هر شهر براي خودشان يك آبگوشت مخصوص دارند. مردم گلپايگان با گوشت بره تازه آبگوشتي خوش طعم درست ميكنند كه فقط مخصوص اين شهر است. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت – زهرا نصرآبادی: آبگوشت قطعا غذاي لذيذي است. برای همين هم هست …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پانکوی ایتالیایی
پانکوی ایتالیایی فر را روی درجه ی 450 درجه فارنهایت گرم کرده و روی سینی نچسب فر، روغن اسپری کنید. میتوانید به وسیله برس روغن را به کف سینی بمالید. مامی سایت: مواد لازم: سفیده تخم مرغ : 3 عدد سس خردل : یک قاشق سوپخوری نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان پنیر پارمزان کم چرب : 4/1 فنجان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش سه نگه سیر
غذای کردستانی ها؛ آش سه نگه سیر یکی از غذاهای محلی کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است. همشهری آنلاین: یکی از غذاهای محلی کردستان، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است . مواد لازم : گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: 300 الی 400 گرم برنج: نصف پیمانه عدس: يك پیمانه کشک پاستوریزه: 5 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ مرغ شیری
وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید اگر می خواهید یک غذای سریع و در عین حال مقوی درست کنید، می توانید این سوپ را امتحان کنید. سبزی های متنوعی که در این سوپ استفاده شده،طعم مطلوبی به آن داده است. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت: اگر می خواهید یک غذای سریع و در عین حال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تارت ماسکارپونه با گوجه فرنگی
تارت ماسکارپونه با گوجهفرنگی • تعداد: 6 تا 8 نفر • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه مواد لازم • 2 ¼ پیمانه آرد کامل • یک قاشق چایخوری نمک • ¼ پیمانه آب • ¾ پیمانه شورتنینگ • یک پیمانه برگ تازه ریحان • ¼ پیمانه روغن زیتون • یک حبه سیر رنده شده • 225 گرم پنیر …
بیشتر بخوانید »