خورشت کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید. مواد لازم برای خورش کرفس : گوشت گوسفندی : 200 گرم کرفس خرد شده : 200 گرم لوبیا چیتی : 50گرم رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری ،نعنا خشک …
بیشتر بخوانید »غذای محلی
طرز تهیه ی باقلوای خانگی
طرز تهیه باقلوای خانگی باقلوا یکی از دسرهای خوشمزه ترکی است که طرفداران بسیاری هم دارد. البته برخی از انواع آن بسیار شیرین است و خوردن آنها اصلا دلچسب نیست. به همین دلیل، روش تهیه نوع خانگی آن را برایتان آموزش داده ایم. یکی از رازهای خوشمزگی باقلوا این است که در شیره خود به مدت یک شب تا صبح …
بیشتر بخوانید »یه شام خوشمزه با نینارول،با طعم دلچسب مرغ زعفرانی
نینارول؛ با طعم مرغ زعفرانی ابتدا فیلههای مرغ را به زعفران آغشته کرده و چهار ساعت با پیاز رنده شده داخل ظرف دربسته میگذاریم تا طعمدار شود. به فیلهها نمک و فلفل اضافه کرده، پیاز را از روی آنها پاک میکنیم به خردل آغشته کرده و روی تخته کار کمی میکوبیم. مواد لازم: فیله مرغ: 12 عدد خردل: دو …
بیشتر بخوانید »خورش سیر و انار یکی از چندین غذای محلی استان مازندران است. این خورش به صورت محلی فاقد زعفران است
خورش سیر و انار مخصوص مازندران مواد لازم: پودر موسیر: يك قاشق مرباخوری پودر سیر: يك قاشق مرباخوری سیر: 5حبه (بزرگ) نمک: به میزان لازم انار: 2 پیمانه (دان شده) رب انار: نصف پیمانه مرغ: يك کیلو پیاز: يك عدد (ریز) روغن کنجد: 4 قاشق سوپخوری زعفران: يك قاشق مرباخوری (اختیاری) طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ را شسته و …
بیشتر بخوانید »آشپزی متفاوت با کوفته شوید باقلا
طرز تهیه «کوفته شوید باقلا» برنج: یک لیوان، شوید خرد شده: ۱۰۰ گرم، پیاز: ۲ عدد، تخممرغ: ۳ عدد، گوشت چرخ شده: ۳۵۰ گرم، زرد چوبه نمک و فلفل: به میزان لازم، باقلا: یک پیمانه، آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری، روغن: به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیمپز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک …
بیشتر بخوانید »با این سوپ خوش طعم، چربی های تان را بسوزانید
سوپ خوش طعم لازم نیست خودتان را به قرصهای لاغری بسپارید و یا اینکه گرسنگی بکشید و بدنتان را ضعیف کنید. کافی است در انتخاب غذاهایتان دقت کنید و به تغذیهتان اهمیت بدهید ترکیباتی که در این سوپ بهکاررفته است جزو سبزیجات رژیمی و چربی سوز هستند که در ترکیب با هم خواص هم را کامل کرده و یک پیش …
بیشتر بخوانید »اگر از مخلوط بادنجان با گوشت خوشتان میآید، این کتلت را امتحان کنی
آشنایی با روش تهیه کتلت گوشت و بادنجان مواد اولیه : گوشت چرخکرده: 250 گرم نخود: یک پیمانه گردو آسیاب شده: یک پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری شده: نصف پیمانه بادنجان متوسط: دو عدد سیبزمینی بزرگ: دو عدد پیاز: دو عدد تخممرغ: یک عدد سیر رنده شده دو حبه زردچوبه: یک قاشق چایخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری نمک، فلفل و …
بیشتر بخوانید »غذاهای مقوی و متفاوت مخصوص گیاهخوران
غذاهای محبوب گیاهخواران سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.2- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب مرغ با آناناس
طرز پخت کباب مرغ با آناناس طرز پخت کباب مرغ با آناناس,برای پخت مرغ همیشه نمک را باید در ابتدای پخت یا در سُسی که مرغ را در آن می خوابانید اضافه کنید. با این کار، طعم مرغ بهتر می شود مواد لازم: زیره 1 قاشق چایخوری معادل 3 گرم گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپخوری معادل 20 گرم …
بیشتر بخوانید »طعمی متفاوت با آش دوغ اصل اردبیل
طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل شاید تاکنون نام آش دوغ را شنیده یا طعم آن را در سفر به اردبیل یا سرعین چشیده باشید. در این دستور پخت، آش دوغ خوشمزه محلی خودمان را آموزش خواهم داد مواد اولیه : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی ترجیحا) …
بیشتر بخوانید »آشپزی ایرانی با کوفته شیرازی
دستور تهیه کوفته شیرازی مواد لازم : سبزی معطر نیم کیلو گوشت چرخ کرده 600 گرم لیه نصف پیمانه برنج گرده یا نیم دانه یک پیمانه نمک و فلفل و زردچوبه کمی پیاز داغ فراوان گردو دستور تهیه: لپه و برنج رو از قبل خیس کنین و لپه رو با آب بپزین و بعد روآبکش کنین. سبزی رو …
بیشتر بخوانید »بادمجان پلوی قزوینی رو حتمی امتحان کنید
بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم مواد لازم: برنج : یک کیلوگرم بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم پیاز سرخ شده : یک پیمانه گوشت چرخ کرده : 500 گرم گوجه فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد رب گوجه فرنگی …
بیشتر بخوانید »و این سری طعمی متفاوت از لاهیجان (فسنجان لوبیا و بادمجان)
غذای لاهيجانیها؛ فسنجان لوبيا و بادمجان فسنجان غذاي محبوب بيشتر ايرانيهاست اما اين مدل فسنجان را شايد تا حالا نخورده باشيد يا حتي اسمش به گوشتان ناآشنا باشد. اين مدل فسنجان يك غذاي خيلي قديمي لاهيجان است كه بيشتر مادر بزرگها طرز پختش را میدانند و جوانترها كمتر با نحوه پختش آشنا هستند مواد لازم 1 عدد سينه مرغ 2 …
بیشتر بخوانید »سالم ترین غذا را با خوراک گوشت کنجدی با سبزیجات معطر و گرم امتحان کنید
خوراک گوشت کنجدی با سبزیجات معطر و گرم خوراک گوشت کنجدی با سبزیجات معطر و گرم؛ یک غذای رژیمی خوشمزه و غنی از ویتامین …
بیشتر بخوانید »چگونه سوپ ماست درست کنیم
سوپ ماست پیش غذایی خوشمزه و راحت و سبک است .حتما امتحان کنید. در تهیه سوپ ماست از جو پرک استفاده می کنیم. آماده سازی : 45 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه سوپ ماست : جو پرک 1 لیوان آب به میزان لازم نخود پخته نصف لیوان نمک به میزان لازم کوفته قلقلی ( به دلخواه …
بیشتر بخوانید »چگونه نان کره ای تبریز بپزیم
آماده سازی : 120 دقیقه پخت : 120 دقیقه مواد لازم : آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد 500 تا 600 گرم ماست نصف لیوان روغن مایع یا کره 150 گرم پودر زنجبیل 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ 1 عدد آب نصف لیوان نمک 1 قاشق مربا خوری خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری شکر 1 …
بیشتر بخوانید »کدوی شکم پر پیش غذای لذیذ ایرانی
سایت پارسه گرد: کدوی شکم پر، پیش غذای سالم و گیاهی بسیار لذیذ و مکمل بسیار مناسبی برای انواع غذاهای گوشتی است. اگر گوجه گیلاسی در دسترس ندارید از گوجه معمولی استفاده کنید, ولی حتما قبل از خرد کردن پوست آن را بگیرید. نحوه فیله کردن گوجه فرنگی را با عکس به صورت مرحله به مرحله ببینید. زمان آماده سازی …
بیشتر بخوانید »کوفته مرغ با سس قارچ آشپزی متفاوت ایرانی
کوفته مرغ با سس قارچ اموزش کوفته مرغ با سس قارچ,درست کردن کوفته مرغ با سس قارچ,روش تهیه کوفته مرغ با سس قارچ,مواد لازم کوفته مرغ با سس قارچ,انواع کوفته,کوفته تبریزی,آموزش پخت کوفته,آموزش درست کردن کوفته مواد لازم کوفته مرغ با سس قارچچ : مواد لازم اندازه مقدار / کالری آرد ۳/۱ فنجان 100 گرم / 360 کالری آب …
بیشتر بخوانید »دلمه کلم برگ طرحی نو در آشپزی ایرانی
طرز تهیه دلمه کلم برگ این دلمه را می توانید با سس ماست نیز سرو کنید. برای تهیه سس ماست، ماست چکیده را با جعفری و گشنیز خوب مخلوط می کنیم… مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا برگ کلم 5 عدد بزرگ برنج پخته یک پیمانه پلوپز کشمش 2 قاشق غذاخوری بادام 2 قاشق غذاخوری رب …
بیشتر بخوانید »طعمی نو با کباب دنده به سبک گانزاس سیتی
کباب دنده به سبک کانزاس سیتی • تعداد: 6 نفر • زمان آماده سازی: 25 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت • زمان گریل: 10 دقیقه مواد لازم: حدود دو کیلو دنده کباب یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یک قاشق غذاخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک و پودر …
بیشتر بخوانید »