مواد لازم : برنج 6 پیمانه مرغ 1 عدد كشمش (پلویی) 2 پیمانه زعفران (آب كرده) 3 قاشق سوپخوری روغن (حیوانی) 1/2 پیمانه پیاز (سرخ شده) 1 چهارم پیمانه رب نارنج 3 قاشق سوپخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم كرفس (اختیاری) به میزان لازم کشمش پلو با مرغ طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ …
بیشتر بخوانید »غذاهای فرنگی
طرز تهیه ی تُردَک کُنجدی و خشخاشی با حُمُص
مواد لازم: – یک پیمانه آرد کامل گندم – یک پیمانه آرد همهمنظوره سفید – یک چهارم پیمانه دانه (تخم) خشخاش – یک چهارم پیمانه کنجد – یک چهارم پیمانه سیاهدانه – یک و نیم قاشق چایخوری نمک نرم – یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر – سه قاشق غذاخوری روغن زیتون – کمی بیشتر از سهچهارم پیمانه آب …
بیشتر بخوانید »روش بسیار ساده پخت لازانیا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 2 عدد هویج رنده شده مقداری قارچ خورد شده مقداری پودر آویشن مقداری فلفل دلمه ای 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه مقداری روغن برای سرخ کردن لازانیا سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا طرز تهیه : 1. مواد لابه لای لازانیا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی چیکن کاچیتور
• تعداد: 7 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 45 دقیقه • خوراک: ایتالیایی مواد لازم • نصف پیمانه آرد (60 گرم) • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه • 500 گرم فیله مرغ خرد شده • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی • یک عدد پیاز متوسط خرد شده • یک عدد فلفل دلمهای قرمز خرد شده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی راویولی گوشت با سس ماست و نعنا
• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 40 دقیقه • زمان پخت: 20 دقیقه • خوراک: شرقی مواد لازم خمیر تازه پاستا: • دو پیمانه آرد کامل • یک قاشق چایخوری نمک • دو عدد تخممرغ همزده • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مواد میانی راویولی: • نصف قاشق غذاخوری روغن گیاهی • 200 گرم گوشت چرخکرده • یک …
بیشتر بخوانید »افطاری خوشمزه و کامل
نکته تغذیهای 1 مصرف دایمی پیاز به تنظیم جریان خون کمک می کند. نکته تغذیهای 2 برای سوزاندن کالری های اضافه و حفظ سلامت عمومی بدن، هر روز حدود 30 دقیقه پیاده روی آرام داشته باشید. بهتر است این کار را 2 ساعت پس از صرف افطار انجام دهید تا معده برای هضم غذا زمان کافی داشته باشد. پیش غذا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه آبگوشت دیزی
وب سایت نمک: مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی گوشت گوسفندی با استخوان =1 کیلو دنبه= 300 گرم لپه =یک فنجان سرخالی پیاز متوسط =یک عدد مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری آب گوجه فرنگی= یک فنجان رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری سیب زمینی= 5 عدد نمک و فلفل =به مقدار لازم طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آلبالوپلو با مرغ
مواد لازم آلبالو1 کیلوگرم شکر9 پیمانه (1300 گرم) برنج3 پیمانه (500 گرم) نمکبه مقدار لازم روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)به مقدار لازم کرهنصف پیمانه (80 گرم) زعفران (ساییده و حلشده در آب)2 قاشق سوپخوری پیاز (بدون پوست و دونیمشده)1عدد (150 گرم) زردچوبه (پودرشده)1 قاشق چایخوری (3 گرم) مرغ (چندتکه)1عدد (1200 گرم) خلال بادام (شسته و خشک شده)یک چهارم پیمانه خلال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رول مرغ و ژامبون
مواد لازم فیلهمرغ4 عدد (200 گرم) سیر (کوبیده )2 عدد (10 گرم) ادویه کارینصف قاشق چایخوری روغن زیتون1 قاشق سوپخوری (15 میلیلیتر) پیازچه (ریزشده)4 عدد (32 گرم) نمک و فلفلبه مقدار لازم ژامبون گوشت4 ورق (160 گرم) آرد سفیدبه مقدار لازم تخممرغ1 عدد شیر2 قاشق سوپخوری روغنمایع (سرخکردنی)به مقدار لازم طرز تهیه روش تهیه: فیلهمرغ را با بیفتککوب بکوبید تا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لقمه انگشتی
مواد لازم فیله مرغ (قطعات کوچک برش خورده)4 تکه (200 گرم) سس پستوتیم پیمانه (75 گرم) کورن فلکس100 گرم طرز تهیه برشهای مرغ را در ظرفی بریزید و سس پستو را به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند. کورن فلکس را در ظرفی ریخته و در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک آلو سیاه
4 30 دقیقه 210 دقیقه مواد لازم پیاز (نگینی خردشده)1 عدد کره50 گرم روغن زیتون40 میلی لیتر سیر (کوبیده شده)3 حبه گوشت بره (خردشده)500 گرم زنجبیل (پودرشده)1 قاشق چای خوری زردچوبه (پودرشده)2/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز (پودرشده)1 قاشق چای خوری چوب دارچین1 تکه استاک گوشت 1 لیتر گشنیز (پاک و خردشده)30 گرم آلو سیاه (شسته شده)200 گرم عسل1 قاشق …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مسمای به
مواد لازم مرغ (درسته) 1 عدد نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده) 2 قاشق چای خوری زعفران 1 قاشق سوپ خوری روغن مایع به مقدار لازم نخ و سوزن استریل شده مخصوص آشپزی آب نارنج 160 میلی لیتر پیاز (خلالی خردشده) 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری به (مکعبی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه آش شله مشهدی
مواد لازم برای آش شله مشهدی : گوشت گوسفند : 500 گرم بلغور گندم : 1 لیوان برنج : ½ لیوان باقلا : ½ لیوان نخود : ½ لیوان لوبیا قرمز : ½ لیوان لوبیا سفید : ½ لیوان لوبیا چیتی : ½ لیوان خورشت قیمه آماده : 2 لیوان پیاز : 5 عدد روغن : 5 قاشق غذاخوری دارچین و نمک و فلفل : …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خوراک سیب زمینی و شیر در فر
مواد لازم : سیب زمینی 3 عدد شیر 1.5 لیوان سیر 1 حبه پاپریکا نمک و فلفل پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی ها را پخته پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و حلقه حلقه برش می دهیم سیرهار ا خرد می کنیم سیب زمینی ها و سیر و شیر را باهم مخلوط میکنیم پاپریکا, فلفل سیاه, نمک را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ عدس قرمز و سماق
مواد اولیه : برای 2 نفر پیاز 1عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری عدس قرمز 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 1ونیم قاشق غذاخوری آب 6 پیمانه نعنا 1 و نیم قاشق غذاخوری سماق 1قاشق غذاخوری فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری (نساییده و پرك) طرزتهیه: روغن یا …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کته تره با ماهی تیلاپیا
مواد لازم: برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم تره: 500 گرم قرص استاک گوشت: یک عدد کره: 50 گرم ماهی تیلاپیا: یک کیلو کره برای سرخ کردن: بهمیزان لازم ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری آرد سفید: به میزان لازم خامه: 250 گرم پودرسیر: نصف قاشق چایخوری پودرگردو: به میزان دلخواه روش تهیه: 1. ابتدا برنج را پس …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بورقی ترکیه
مواد لازم برای ۴ نفر: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخممرغ درشت: یک عدد جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوریشده خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه روغن مایع: به میزان لازم طرز تهیه: ۱ – در یک کاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماکارونی های رنگی
مواد لازم: لبو و اسفناج: به مقدار لازم ماکارونی: يك بسته طرز تهیه: 1. ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند. 2. بعد از پخته شدن آب آنها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید. 3. ماکارونیتان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمهای پر از آب جوش بریزید. 4. مانند …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ خوش طعم
مواد لازم : بادمجان 2 عدد فلفل دلمهای قرمز، زرد و یا نارنجی 2 عدد مارچوبه 3 عدد گوجهفرنگی 2 عدد کرفس 2 شاخه پیاز 2 عدد ترهفرنگی یا پیازچه 2 عدد سیر 4 حبه کلم برگ کوچک 1 عدد جعفری خردشده 1 دسته آویشن 1 تا 3 شاخه نمک و فلفل به میزان کافی آب 3 لیتر روش تهیه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فسنجان لوبيا و بادمجان
مواد لازم 1 عدد سينه مرغ 2 /1 پيمانه لوبيا چشمبلبلي 2 عدد بادمجان 1 پيمانه مغز گردو 1 عدد پياز 1 ق س رب گوجهفرنگی 2 ق س رب انار نمك و زردچوبه به دلخواه طرزتهیه: 1. پياز را رنده كنيد و با سينه مرغ و نصف پيمانه آب بگذاريد بپزد. 2. در یک قابلمه لوبيا چشم بلبلي را …
بیشتر بخوانید »