آخرین خبرها

غذای محلی

طرز تهیه انواع غذای محلی شهرهای مختلف ایران مثل غذاهای شمالی, غذای آذری و …

طرز تهیه ی ژیگو با سس

402062 166 310x205 - طرز تهیه ی ژیگو با سس

مواد لازم: گوشت مغز ران گوساله : 2 الی 2/5 کیلو سبزی معطر (نعنا و ترخان) : یک دسته سیر : یک بوته روغن یا کره : 100 الی 150 گرم نمک و فلفل ک به مقدار لازم ژیگو با سس دستور پخت: چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی شاتوبریان با قارچ

401851 716 310x205 - طرز تهیه ی شاتوبریان با قارچ

مواد لازم • گوشت فیله ۸۰۰ گرم • سس قارچ یک لیوان • کره ۱۵۰ گرم/ روغن زیتون ۵۰ گرم • نمک و فلفل به میزان لازم • آرد ۳ قاشق • شیر یک لیوان طرز تهیه انواع غذا با قارچ طرز تهیه سس * کره را با آرد تفت بدهیم سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی ماکارونی قارچ و میگو

401850 191 310x205 - طرز تهیه ی ماکارونی قارچ و میگو

مواد لازم • یک بسته ماکارونی • 1 کیلوگرم گوجه فرنگی • یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی • نیم کیلو گرم میگو • 100 گرم کره • یک تا دو قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده • یک تا دو بوته سیر • 250 گرم قارچ • نمک و فلفل طرز تهیه انواع غذا با قارچ طرز تهیه 1. ظرفی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوفله مرغ و قارچ

401848 436 310x205 - طرز تهیه ی سوفله مرغ و قارچ

مواد لازم • سینه مرغ ۴۰۰ گرم • قارچ ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم • فلفل دلمه ای ۱ عدد • تخم مرغ ۴ عدد • آرد ۲ قاشق مربا خوری • شیر ۱ لیوان • پیاز ۲ عدد • کره ۵۰ گرم • نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم • روغن ۱ قاشق طرز تهیه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

401847 199 310x205 - طرز تهیه ی پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

مواد لازم • آرد گندم نصف پیمانه • شیر یک لیتر • آب ‌مرغ شش پیمانه • قرص عصاره مرغ یک عدد • قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم • آب چهار پیمانه • خامه ۱۰۰ گرم • پنیرپیتزا رنده شده نصف پیمانه • نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چایخوری • کره ۲۵ گرم • آبلیمو طرز تهیه انواع …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی دلمه قارچ

401846 182 310x205 - طرز تهیه ی دلمه قارچ

مواد لازم • گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم • قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد • جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری • پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری • پنیر پیتزا • نمک و زردچوبه طرز تهیه انواع غذا با قارچ طرز تهیه 1. گوشت را با …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

401845 629 310x205 - طرز تهیه ی سوپ خامه ‌ای قارچ و بروکلی

مواد لازم برای (4- 3 نفر) • قارچ یک پیمانه • بروکلی2 پیمانه • آب مرغ 2- 1.5 پیمانه • خامه نصف پیمانه • کره یک قاشق غذاخوری • روغن زیتون ‌یک قاشق غذاخوری • نمک و فلفل به اندازه لازم طرز تهیه انواع غذا با قارچ طرز تهیه 1. کره را درون یک تابه ذوب کنید. 2. قارچ‌ها را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کسادیا

404846 150 310x205 - طرز تهیه ی کسادیا

مواد لازم: مناسب برای دو نفر تورتیا یا نان لواش : 2 عدد پنیر چدار رنده شده : نصف فنجان سیب : چند برش نازک کسادیا نکته: کسادیا نوعی خوراک مکزیکی است که با نان مخصوص مکزیکی پخته می‌شود ولی می‌توانید برای طبخ این غذای راحت و چند دقیقه‌ای از نان لواش استفاده کنید. دستور پخت: 1. لایه یکنواختی از …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کباب تابه ای

404982 708 310x205 - طرز تهیه ی کباب تابه ای

مـواد لازم آشپزی 300 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند یک عدد پیاز متوسط یک قاشق غذاخوری روغن نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم سماق به مقدار لازم 3 عدد گوجه فرنگی دستور آشپزی کباب تابه ای دستور پخت برای تهیه کباب تابه ای ابتدا پیاز را پوست بکنید و آن را با رنده ریز …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سمبوسه هندی با ماهی

405677 170 310x205 - طرز تهیه ی سمبوسه هندی با ماهی

مواد لازم: مناسب برای 7-6 نفر ماهی خرد شده : 300گرم سیب زمینی متوسط آب پز شده :3 عدد گشنیز تازه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری پیاز خرد شده : یک عدد پودر زیره : یک قاشق مربا خوری پودر سیر : یک قاشق چایخوری فلفل قرمز : به میزان لازم شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پیتزا کالزونه

405694 682 310x205 - طرز تهیه ی پیتزا کالزونه

مواد لازم: مناسب برای 8 نفر گوشت چرخ شده گوساله : نیم کیلو پیاز خرد شده : یک پیمانه فلفل دلمه خرد شده : یک پیمانه پپرونی درشت خرد شده : 100 گرم سس پیتزا :450 میلی لیتر کنسرو قارچ خرد شده و آب گرفته : یک قوطی پودر رازیانه : 1/2 قاشق چایخوری پودر آویشن :1/2 قاشق چایخوری پودر …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی راحت الحلقوم

402310 269 310x205 - طرز تهیه ی راحت الحلقوم

مـواد لازم: 1 ليوان نشاسته يك و نيم ليوان شكر دو و نيم ليوان آب نيم ليوان گلاب جوهر ليمو به میزان لازم آرد به ميزان لازم دستور آشپزی راحت الحلقوم دستور پخت: برای تهیه شیرینی راحت الحلقوم ابتدا روی نشاسته ۳ لیوان آب بریزید و کمی آن را به هم بزنید تا کاملا حل شود و صبر کنید مدت …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورشت کنگر

404873 503 310x205 - طرز تهیه ی خورشت کنگر

مواد لازم: کنگر …. 2 کیلو گوشت خورشتی(ترجیحا گوسفندی) …. 1 کیلو نعنا و جعفری …. 500 گرم(جعفری … 350/ ننعنا … 150) پیاز متوسط …. 2 عدد زعفران آب زده …. 2 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه آب لیمو یا آب نارنج …. 3 ق غ طرز تهیه خورشت کنگر طرز تهیه: 1 – پیاز را خلالی …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی زیتون در سرکه سفید

406177 575 310x205 - طرز تهیه ی زیتون در سرکه سفید

• زمان تهیه: 5 دقیقه • زمان کلی: 2 روز • میزان: دو کاسه مواد لازم • 1.5 پیمانه زیتون سبز • یک پیمانه سرکه سفید • یک ساقه رزماری تازه چاشنی و اسنک های زیبا طرز تهیه 1. زیتون، سرکه و رزماری را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون شیشه دردار بریزید و دست‌کم دو روز کنار بگذارید …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی سوپ جو با سس شیر

405696 701 310x205 - طرز تهیه ی سوپ جو با سس شیر

مواد لازم: مناسب برای 6 تا 8 نفر هویج : 2 عدد متوسط جو پرک : یک لیوان پیاز : یک عدد مرغ : یک تکه سینه آرد : 2 قاشق غذاخوری کره : 2 قاشق غذاخوری شیر : یک لیوان نمک و فلفل : مقدار لازم سوپ جو با سس شیر دستور پخت: 1- ابتدا سینه مرغ را به …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خوراک گوشت فوری با سس انچیلادا و نان تورتیلا

405739 719 310x205 - طرز تهیه ی خوراک گوشت فوری با سس انچیلادا و نان تورتیلا

مواد اولیه : برای 6 نفر روغن کانولا 1 تا 2 قاشق غذاخوری نان تورتیلا 15 عدد (به تکه های 2.5 سانتیمتری برش خورده) پیاز پیاز 1/2 پیاز (خرد شده) گوشت چرخ کرده 450 گرم نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم سس انچیلادا 565 گرم پنیر چدار 2 فنجان (رنده شده) خامه ترش به مقدار لازم زیتون …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی خورش آلو مرغ

405762 466 310x205 - طرز تهیه ی خورش آلو مرغ

مواد اولیه : برای 6 نفر لپه 100 گرم آلو 400 گرم (خورشتی) پیاز 4 قاشق سوپخوری (سرخ شده) مرغ یك كیلو و نیم زعفران نصف قاشق چایخوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم شكر به میزان لازم (اختیاری) طرز تهیه خورش آلو مرغ خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

406211 979 310x205 - طرز تهیه ی پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

تعداد: 4 تا 5 نفر مواد لازم • 20 گرم قارچ خشک • 750 میلی‌لیتر آب • 250 گرم قارچ‌های بلوطی • 50 گرم کره • روغن زیتون • 500 گرم گوشت سینه کبوتر • یک قاشق غذاخوری آرد سفید برای روی پای: • یک عدد زردک بزرگ • 100 گرم کشمش • 80 گرم کره آب‌شده • یک قاشق …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی حلوای کدو حلوایی

407683 139 310x205 - طرز تهیه ی حلوای کدو حلوایی

مواد لازم: کدو و شکر / بسته به تمایل و ذائقه هل / 1/3 ق چ کره / 1 ق غ حلوای کدو حلوایی روش تهیه: ابتدا کدوها را ریز خرد میکنیم و با کمی آب میپزیم. وقتی خوب نرم شدند، شکر را اضافه کرده و کدوها را پوره میکنیم. سپس پوره کدو را با کره کمی تفت میدهیم و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ی کوکی کدو تنبل

409962 674 310x205 - طرز تهیه ی کوکی کدو تنبل

مجموع مدت زمان: 1 ساعت 20 دقیقه آماده سازی: 20 دقیقه غیرفعال: 40 دقیقه پخت: 20 دقیقه تعداد سرو: 12 نفر کوکی کدو تنبل یک شیرینی خوشمزه است و مورد علاقه فرزندان خواهد بود برای دسر کوکی کدو تنبل را که بسیار آسان و سریع تهیه میشود آماده و با چای یا قهوه سرو نمائید. دستور پخت کوکی کدو تنبل …

بیشتر بخوانید »