آخرین خبرها

آشپزی

دراین قسمت شما میتوانید با طرز تهیه انواع کیکها سوپها آشها و شرینیها آشنا شوید

دستور پخت آش لپه

آش لپه

دستور پخت آش لپه : در این مطلب دستور پخت آش لپه آش مخصوص فصل پاییز رو قرار دادیم . مواد لازم آش لپه لپه نصف پیمانه سویا 1 پیمانه خرده برنج نصف پیمانه عدس نصف پیمانه سبزی آش 1 کیلوگرم نعناع و جعفری 200 گرم روغن زیتون به میزان لازم آب به میزان لازم نمک وزردچوبه به میزان لازم دستور …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ترشی خیار چنبر

ترشی خیار چنبر

طرز تهیه ترشی خیار چنبر ” مواد لازم و طرز تهیه ترشی خیار چنبر در این مطلب گنجانده شده است . مواد لازم ترشی خیار چنبر : خیار چنبر=1 کیلو تمر هندی=1/2 بسته سرکه=1 لیوان سیر =1 بوته تخم گشنیز و سیاهدانه=از هر کدام 1 قاشق سوپخوری نمک= به میزان لازم آب= 1 لیوان فلفل تند= 5-6 عدد پودر انبه …

بیشتر بخوانید »

دستور تهیه میلک شیک موز

میلک شیک موز

دستور تهیه میلک شیک موز ” میلک شیک موز یک نوشیدنی سرد و خنک برای فصول گرم سال می باشد در این مطلب از دانشنامه  تی تیل دستور تهیه و مواد لازم میلک شیک موز رو براتون قرار داده ایم . مواد لازم میلک شیک موز برای 4 نفر موز =2 عدد شکر=2 قاشق غذاخوری وانیل=3/1 قاشق چایخوری شیر تازه=2 …

بیشتر بخوانید »

طرز ساخت آویز قلبی

ساخت آویز قلبی

طرز ساخت آویز قلبی “ درست كردن اين آويز سخت نيست. ممكن است درست كردن گلها فقط كمي از وقتتان را بگيرد ولي نتيجه زيباست. وسايل لازم ساخت آویز قلبی : مقواي ضخيم : ترجيحا قرمز رنگ كاغذ كشي : در 2 رنگ مرواريد چسپ حرارتي روبان طرز ساخت آویز قلبی : مرحله: 1شكل قلب مورد نظرتان را روي مقوا در …

بیشتر بخوانید »

دستور پخت کیک دورنگ

آموزش کیک دو رنگ

دستور پخت کیک دورنگ ” در این مطلب از دانشنامه تی تیل مواد اولیه و دستور پخت کیک دو رنگ که برای تهیه این کیک دو رنگ احتیاجی به فر نیست را قرار داده ایم. دستور پخت کیک دورنگ : 1- ابتدا آرد سفید و بکینگ پودر را همزمان باهم الک می کنیم. 2- زرده و سفیده ی تخم مرغ …

بیشتر بخوانید »

دستور پخت باقالا قاتوق

BAGELE GHATOG 310x205 - دستور پخت باقالا قاتوق

دستور پخت باقالا قاتوق ” امروز براتون طرز تهیه باقالا قاتوق یک غذای محلی از استان گیلان رو قرار دادم . که غذای مورد علاقه بسیاری از شمالی ها می باشد امیدوارم بپزید و لذت ببرید. مواد لازم: (برای 4 نفر) باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری سیر= 3 الی 4 حبه تخم مرغ =2 …

بیشتر بخوانید »

دستور پخت کله جوش

دستور تهیه کال جوش

دستور پخت کله جوش “ ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.- سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت …

بیشتر بخوانید »

دستور تهیه شربت سیب

sharbat sib 300x205 - دستور تهیه شربت سیب

دستور تهیه شربت سیب “ شربت سيب بهترين دارو براي درمان سرفه و گرفتگي صداست. طرز تهيه شربت سيب : يك كيلو سيب را شسته و با پوست قطعه ‌قطعه كنيد و در يك ليتر آب بپزيد سپس آن را با پارچه نازكي صاف كنيد و چند حبه قند به آن اضافه كنيد و دوباره روي آتش ملايم قرار دهيد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه شربت لیمو و اسطوخودوس

طرز تهیه شربت لیمو و اسطوخودوس

طرز تهیه شربت لیمو و اسطوخودوس “ ▪ زمان تهیه: ۱۵ دقیقه ▪ یخ ▪ دو فنجان آب جوش ▪ سه چهارم فنجان شکر ▪ هشت عدد لیمو ترش تازه ▪ پنج فنجان آب سرد ▪ یک چهارم فنجان اسطوخودوس خشک ● طرز تهیه شربت لیمو و اسطوخودوس : یخ ها را در پارچ بریزید. اسطوخودوس را در کاسه ای ریخته …

بیشتر بخوانید »

دستور طبخ بلدرچین با انگور

طرز تهیه بلدرچین با انگور

دستور طبخ بلدرچین با انگور ” بلدرچین و انگور یک غذای فرانسوی می باشد در این مطلب مواد اولیه و دستور طبخ بلدرچین با انگور را برایتان قرار داده ایم . مواد لازم  برای بلدرچین با انگور  6 نفر بلدرچین درشت 6 عدد انگور درشت سفید 1 کیلوگرم کره 150 تا 200 گرم آرد ذرت 2 قاشق مرباخوری نان ورقه شده …

بیشتر بخوانید »

دستور طبخ سوپ اسفناج و خامه

دستور تهیه سوپ

دستور طبخ سوپ اسفناج و خامه ” سوپ اسفناج و خامه که مواد اولیه و دستور طبخشو در این مطلب براتون قرار دادم یک سوپ ساده هستش که می تونید به راحتی تهیه نمایید مواد لازم برای برای سوپ اسفناج و خامه روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری اسفناج: 500 گرم، ساطوری پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری لیمو ترش: یك عدد …

بیشتر بخوانید »

دستور طبخ حلیم ماش و کلم قمری

halim mash va kalam ghomre 310x205 - دستور طبخ حلیم ماش و کلم قمری

دستور طبخ حلیم ماش و کلم قمری “ این نوعی از حلیم است که برای گیاهخواران که از خوردن هر نوع گوشت پرهیز می کنند مناسب است . دستور طبخ حلیم ماش و کلم قمری مواد لازم برای پنج نفر: ماش 2پیمانه خورده برنج 1پیمانه کلم قمری عددمتوسط سبزی( گشنیز، جعفری، مرزه، شوید) 5/1نیم کیلو نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری …

بیشتر بخوانید »

آموزش تهیه چند نوشیدنی با عسل

sharbat ba asal 285x205 - آموزش تهیه چند نوشیدنی با عسل

آموزش تهیه چند نوشیدنی با عسل ” در این مطلب از دانشنامه تی تیل طرز تهیه چند نوشیدنی مقوی را با عسل برایتان آماده نموده ایم . نوشیدنی هایی مانند شربت عسل میوه ای , پالوده توت فرنگی و عسل , شربت شیر و عسل , کمپوت میوه های خشک با عسل , شربت سرکه و عسل , شربت آبلیموو …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه همبرگر با مایکروفر

hamberger ba makrofer - طرز تهیه همبرگر با مایکروفر

طرز تهیه همبرگر با مایکروفر ” همبرگر یکی از سریع ترین و محبوب ترین غذاهای موجود می باشد . شاید شما به دلایل مختلفی دوست داشته باشید از تنوع پذیری بیشتری بهره ببرید و شاید به دلیل کمبود بعضی از امکانات هوس میل کردن این همبرگر را داشته باشید . ما شما را در دانشنامه تی تیل در بحث آموزش …

بیشتر بخوانید »

دستور طبخ دلمه کلم با مرغ

dolmel kam ba morgh 310x205 - دستور طبخ دلمه کلم با مرغ

دستور طبخ دلمه کلم با مرغ “ مواد لازم: کلم 1 عدد ۱(تا ۵/۱ كيلوگرم ) گوشت سينه مرغ ۵ /.كيلوگرم سيب زمينی پخته شده ۳ عدد كوچك زنجبيل يك سوم قاشق چايخوری قارچ ريز شده ۲۵۰ گرم پيازچه ۵ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم سیر ۲ حبه طرز تهيه: يك قابلمه بزرگ را آب كرده و روی …

بیشتر بخوانید »

آموزش تهیه ژله ساده

jelly 310x205 - آموزش تهیه ژله ساده

آموزش تهیه ژله ساده ” طرز تهیه ژله ساده را براتون در این مطلب قرار داده ایم . آماده کردن ژله کار بسیار ساده ی می باشد و به مواد اولیه بسیار کمی احتیاج است شما می توانید با سلیقه خود از انواع میوه های فصل در درون ژله استفاده کنید طرز تهیه ژله برای تهیه زله ابتدا باید پودر …

بیشتر بخوانید »

دستور طبخ حلوا برای افطار

halva 310x205 - دستور طبخ حلوا برای افطار

دستور طبخ حلوا برای افطار “ مواد لازم برای تهیه حلوا آرد گندم 3 فنجان شکر 3 فنجان آب 4 لیوان کره یا روغن جامد 250 گرم زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری گلاب یک فنجان پسته و مغز بادام خرد شده به میزان دلخواه طرز تهیه حلوا: شکر و آب را قبلاً می جوشانیم و زعفران ساییده حل شده و …

بیشتر بخوانید »

دستور پخت اسنک سیب زمینی

snake sibzamini 300x205 - دستور پخت اسنک سیب زمینی

دستور پخت اسنک سیب زمینی ” اسنک سیب زمینی یک ساندویچ لذیذ برای وعده غذایی می باشد در این مطلب دستور طبخ و مواد اولیه برای تهیه اسنک سیب زمینی آورده شده است لذا با دانشنامه تی تیل همراه باشید. دستور پخت اسنک سیب زمینی سینه مرغ بی استخوان 200 گرم (برش خورده به صورت نواری باریک) سیب زمینی 2 …

بیشتر بخوانید »

دستور طبخ کوفته ریزه آذری

kofte tabrize 310x205 - دستور طبخ کوفته ریزه آذری

دستور طبخ کوفته ریزه آذری ” مواد لازم برای تهیه کوفته ریزه یک غذای محلی آذری به همراه دستور پخت کوفته ریزه برای علاقمندان به هنر اشپزی در دانشنامه تی تیل قرار داده ایم مواد لازم کوفته ریزه ▪ گوشت چرخ‌کرده، ۲۵۰ گرم ▪ لوبیا چیتی، ۲۰۰ گرم ▪ هویج، یک کیلوگرم ▪ پیاز، ۲ عدد متوسط ▪ برنج، ۵۰ گرم …

بیشتر بخوانید »