مواد لازم: پیاز کوچک ۱ عدد سیر ۱ حبه کلم بروکلی ۲۵۰ گرم گل کلم ۲۵۰ گرم کره ۱ قاشق غذاخوری آب ۷۰۰ میلی لیتر قرص عصارة مرغ ۲ عدد نان تست ۱ برش خامه ۱۰۰ گرم نمک، فلفل به دلخواه شکر ۱ پنسه (بین دو انگشت جا شود) فندق خرد شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز و سیر …
بیشتر بخوانید »سوپ
طرز تهیه سوپ سیب زمینی
مواد لازم: سیب زمینی: 3 عدد، متوسط زرده تخم مرغ: 1 عدد کره: 40 گرم جعفری خرد شده: 100 گرم آبلیمو: 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه : سوپ سیب زمینی را به روش های متفاوتی می توان طبخ نمود که در روش تهیه این سوپ از موادی کم و در دسترس استفاده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ هویج و گل کلم تند
مواد لازم برای تهیه سوپ هویج و گل کلم تند: گل کلم – نصف یک عدد هویج – ۲ عدد پیاز – ۱ عدد روغن زیتون – یک قاشق چایخوری زیرۀ سبز – یک قاشق چایخوری پودر سیر – نصف قاشق چای خوری گشنیز – یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز (یا پاپریکا) – کمی عصارۀ سبزیجات – یک …
بیشتر بخوانید »نکته های بسیار مهم برای پخت یک سوپ خوشمزه
1 سوپ را میتوان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریعتر آماده میشود و احتمال ته گرفتنش هم کم است. 2 جوی پرک را در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه احتمالی تهنشین شود. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ چغندر
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: چغندر متوسط: 3عدد، رنده شده روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری هویج متوسط: یك عدد، رنده شده سیبزمینی: یك عدد، رنده شده آب مرغ: یك و نیم لیتر ورمیشل: 100 گرم خامه: یكچهارم پیمانه سركه سفید: 2 قاشق غذاخوری نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم روش تهیه: 1- روغن را در یك قابلمه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ ذرت
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: كنسرو ذرت: 2 قوطی، 800 گرم روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری پیاز سفید متوسط: یك عدد، نگینیشده سیر: 2 حبه، رنده شده فلفل سفید: یك قاشق غذاخوری (اختیاری) نمك و فلفل: به میزان لازم آب مرغ: یكو نیم لیتر خامه: یكدوم پیمانه روش تهیه: 1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ هویج با پرتقال و زنجبیل
سوپ هویج با پرتقال و زنجبیل پخت سوپ هویج را شاید همه ما بدانیم اما یک سوپ هویج متفاوت با طعم های قدیمی شاید برایتان جالب باشد؛ در این دستور آشپزی شما با طرز تهیه یک سوپ هویج خوشمزه که در آن از آب پرتقال و زنجبیل هم استفاده شده است آشنا می شوید. مواد لازم 1قاشق سوپخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ کلم
سوپ کلم در مورد خواص کلم خیلی شنیده ایم اما خوردن کلم کار آسانی نیست و با ذائقه هرکسی جور نمی شود اما اگر این آموزش آشپزی را دنبال کنید حتماً نظرتان در مورد خوردن کلم تغییر می کند. مواد لازم 3 عدد پیاز قاچ شده 7فنجان کلم خرد شده 1.5 فنجان هویج خرد شده 1.5 قاشق سوپخوری روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ قارچ
یک سوپ قارچ خوشمزه درست کنید اگر سوپی خوشمزه می خواهید باید از مواد غذایی تازه استفاده کنید سوپ قارچی که در ادامه قصد آموزش آنرا داریم حتماً شما را شگفت زده خواهد کرد. البته قبلا هم در آلامتو طرز تهیه سوپ قارچ را آموزش داده بویدم اما سوپ امروز متفاوت است. مواد لازم : نصف پیاز کوچک (خرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ ریشه کرفس
سوپ ریشه کرفس مواد لازم 1 عدد ریشه بزرگ کرفس خرد شده 3 قاشق سوپخوری روغن هسته انگور 5 فنجان آب مرغ 2 قاشق سوپخوری شکر 1/4 فنجان موسیر خرد شده طرز تهیه : 2 قاشق از روغن انگور را در ظرفی ریخته و ریشه خرد شده کرفس را به آن اضافه می کنیم و آنرا سرخ می کنیم. ریشه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دو غذای مقوی برای افطار
دو غذای مقوی برای افطار ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود. امروز برای شما روزه داران عزیز دو دستور پخت غذا ویژه افطار بوده را آماده کرده ایم. سوپ کلم : برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس …
بیشتر بخوانید »دستور پخت سوپ مارچوبه
سوپ مارچوبه مارچوبه دارای مقدار زیادی ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در مارچوبه باعث میشود تا مصرف این گیاه در زمان بارداری از ناهنجاریهای مادرزادی بکاهد. خوردن مارچوبه همچنین میتواند به تقویت نیروی جنسی کمک کند. با وجود خواص خوب مارچوبه امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما عزیزان دستور پخت سوپ مارچوبه را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ کدو تنبل خامهای
سوپ کدو تنبل خامهای یک سوپ خوشمزه و مقوی را در مجله آشپزی مدرن آلامتو تجربه کنید. مواد لازم 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 1 عدد پیاز خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 600 گرم کدو تنبل خرد شده 1 عدد سیب زمینی خرد شده 2 عدد هویج خرد شده 1 عدد تره فرنگی خرد شده( فقط قسمت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ رشته و مرغ
سوپ رشته و مرغ یک سوپ خوشمزه و مقوی برای همه افراد خانواده مواد لازم 6 فنجان آب مرغ ران مرغ بدون پوست و استخوان 1 فنجان کرفس خورد شده 1 فنجان پیاز خرد شده 1 فنجان هویج کوچک نصف شده 1 عدد شقاقل ( هویج وحشی) خرد شده و پوست گرفته شده 1 قاشق سوپخوری سیر خرد شده 1 …
بیشتر بخوانید »۴ دستور غذایی سالم و خوشمزه برای زمستان
زمستان فقط فصل پوشیدن لباسهای گرم نیست، بلکه فصل کدو تنبل خوشمزه، کدو مسمایی خوش طعم و دیگر مواد غذایی پاییزی مورد علاقهی شماست. در زیر ۴ دستور غذا آوردهایم تا زحماتی که در طول تابستان در باشگاه کشیدهاید، هدر نرود: پورهی بلغور جوی دو سر و کدو تنبل هنگامیکه وارد زمستان میشویم، در همه جا میتوانیم کدو تنبل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه سوپ سادهی چینی با ذرت
سوپ سادهی چینی با ذرت تهیهی این سوپ سریع و ساده آنقدر برایم خوشایند است که دیگر از رستوران سفارش نمیدهم . مواد لازم: مخصوص ۴ نفر ۱ قوطی( ۴۸۰ گرم) ذرت شیری ۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) عصارهی مرغ، کم سدیم ۱ عدد تخممرغ زده شده ۱ قاشق سوپخوری نشاستهی ذرت ۲ قاشق سوپخوری …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ مرغ شیری
وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید اگر می خواهید یک غذای سریع و در عین حال مقوی درست کنید، می توانید این سوپ را امتحان کنید. سبزی های متنوعی که در این سوپ استفاده شده،طعم مطلوبی به آن داده است. برترین مجله اینترنتی ایران مجله آشپزی مثبت: اگر می خواهید یک غذای سریع و در عین حال …
بیشتر بخوانید »با این سوپ خوش طعم، چربی های تان را بسوزانید
سوپ خوش طعم لازم نیست خودتان را به قرصهای لاغری بسپارید و یا اینکه گرسنگی بکشید و بدنتان را ضعیف کنید. کافی است در انتخاب غذاهایتان دقت کنید و به تغذیهتان اهمیت بدهید ترکیباتی که در این سوپ بهکاررفته است جزو سبزیجات رژیمی و چربی سوز هستند که در ترکیب با هم خواص هم را کامل کرده و یک پیش …
بیشتر بخوانید »آشپزی متفاوت با سوپ باقلا با خامه
چند دستور پخت با باقالا بهار فصل باقالا هست و خیلی آن را دوست دارند ، به همین خاطر دو نوع غذا با باقالا آموزش داده ایم ، آیا تا حالا سوپ و آش با باقالا خورده اید، یکبار امتحان کنید سوپ باقالا با خامه مواد لازم : کرفس سه ساقه تره فرنگی یک عدد پیاز یک عدد کره …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه آش کلم (آذربایجان)
مواد لازم: کلم پیچ ،رشته رشته نیم کیلو شلغم 3 عدد هویج 4 عدد پیاز خرد کرده 2 عدد نخود و لوبیا 3 پیمانه سبزی* ساطوری 1 کیلو آلو بخارا خیسانده 2 پیمانه روغن 5 قاشق نمک و فلفل به مقدار لازم * سبزی شامل تره ، جعفری ، گشنیز و برگ چغندر می باشد. دستور طبخ آش: نخود و …
بیشتر بخوانید »