مواد لازم برای خمیر ۲۲۰ گرم آرد ۱۲۵ گرم کره (خرد شده) ۶۰ گرم شکر قهوهای ۲ ق س پودر کاکائو 1 عدد سفیده تخممرغ (زده شده) مواد لازم رویه شیرینی ۲۰۰ گرم خرما (بدون هسته) 4 /1 پیمانه آب گرم 2 /1 پیمانه شیر 1 ق چ آرد ۶۰ گرم گردوی پودر شده 1 عدد سفیده تخممرغ 1 …
بیشتر بخوانید »پزشکی
طرز تهیه ی ماهی سالمون
نكات طلایی در طبخ و مصرف ماهی سالمون این ماهی دریای شمال (كه زیستگاهشان عموما اقیانوس آتلانتیك است) از انواع ماهیهای وارداتی است كه قابلیت پرورش آن در هیچ یك از شهرهای كشورمان وجود ندارد. اما نوع وارداتی آنها در بستهبندیهایی به شكل قطعه قطعههای نارنجی رنگ را در فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای حتما دیدهاید. گوشت این ماهی به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسموتی سیب و دارچین
مواد لازم برای 2 نفر 2 عدد سیب 1 عدد موز 2 /1 پیمانه ماست 2 /1 پیمانه شیر 1 ق س پودر دارچین 4 /1 پیمانه بادام طرز تهیه: 1. ابتداسیبها را بشویید و بعدازآن که پوستشان را گرفتید،آنهاخردکنید و سپس آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید. همچنین شما می توانید بدون اینکه آب سیب ها را …
بیشتر بخوانید »تزئین زیبا و بسیار جالب توت فرنگی
مواد لازم: توت فرنگی ترافل های رنگی شکلات قهوه ای آب شده شکلات آب شده سفید نیم چاشت روز: توت فرنگی شکلاتی خوشمزه و وسوسه انگیز! طرز تهیه: 1. ابتدا 2/3 توت فرنگی را داخل شکلات آب شده سفید ببرید و طبق روال قبل صبر کنید تا اضافات شکلات بریزد و سپس به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کدو سبز چیپسی
مواد لازم: خرده نان یک چهارم فنجان پنیر پارمزان یک چهارم فنجان نمک یک چهارم چای خوری پودر سیر یک چهارم چای خوری فلفل سیاه یک هشتم چای خوری شیر کم چرب 2 قاشق غذا خوری کدو سبز حلقه حلقه شده دو و نیم فنجان اسپری روغن طرز تهیه: 1. فر را روی 425 درجه قرار دهید. 2. 5 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رنگین پلو
مواد لازم برای 4تا 6 نفر 4 پيمانه برنج آبكش شده 500 گرم فيله مرغ 4 عدد فلفل دلمه اي رنگي (از هر رنگ يك عدد) 1 ق س زعفران آب كرده 1 پيمانه خلال بادام 1 پيمانه خلال پسته 150 گرم كره 1 پيمانه نخودسبز خام (آب پز كنيد) 1 پيمانه ذرت كنسروي نمك ، فلفل و آبليمو …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كوفته مرغ با زرشک و گردو
مواد لازم برای 4 نفر 400 گرم لپه 500 گرم سينه مرغ 3 عدد تخم مرغ 3 عدد پياز متوسط زردچوبه به مقدار لازم 1 ق چ دارچين 1 ق س رب گوجه فرنگي زرشك و گردوی خردشده به مقدار لازم نمك و فلفل به مقدار لازم روغن مايع به مقدار لازم 300 گرم مخلوط سبزی کوفته طرز تهیه: …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیک برنج مخلوط
مواد لازم برای 6-4 نفر 500 گرم آرد 1 ق م بیکینگ پودر 2 /1 پیمانه ماست سفت 4 عدد تخممرغ 3 ق س زعفران دم کرده 1 پیمانه آب مرغ کنجد، بادام یا پسته به میزان لازم 2 /1 پیمانه کره 1 عدد زرده تخم مرغ 500 گرم فیله یا سینه مرغ ادویه پلویی و نمک و فلفل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كنگر پلو با رشته و گوشت
مواد لازم براي 6 نفر 500 گرم كنگر پاك شده 300 گرم گوشت چرخ كرده 2 عدد پياز 200 گرم رشته پلويي 6 پيمانه برنج 1 ق چ رب گوجه فرنگي نوك ق چ زعفران ساييده شده نمك و فلفل به مقدار لازم 1 ق چ زردچوبه روغن يا كره به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا برنج را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوکو سیبزمینی و پیازچه لقمه ای
مواد لازم 2 عدد سیبزمینی بزرگ 4 /3 1پیمانه آرد سفید 3 ق س شیر 2 ق س پیازچه ریز خردشده 1 ق چ پودر سیر به میزان لازم نمک و روغنزیتون طرز تهیه: 1. ابتدا سیبزمینیها را با مقداری آب و نمک بپزید سپس صبر کنید تا خنک شوند. پوست شان را بگیرید و آنها را در ظرف …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بیف استراگانف با پاستا
مواد لازم: روغن گیاهی 2 قاشق غذا خوری استیک گوساله آماده و برش خورده 800 گرم پیاز کوچک خرد شده یک عدد سیر 2 حبه خرد شده رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری قارچ دکمه ایی خرد شده 300 گرم فلفل دلمه خرد شده یک عدد استاک گوشت گوساله یک فنجان پاستای شکلی 400 گرم کره 20 گرم آرد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پاته سیب زمینی
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر 5 عدد متوسط سيبزميني 300 گرم گوشت چرخ كرده 3 ق س زرشك 1 عدد بزرگ پياز 2 ق س ربگوجهفرنگي روغن؛ به مقدار لازم 1 ق س جعفري تازه خرد شده 3 عدد تخممرغ 2 /1 ق چ زعفران ساييده شده 1 ق چ زردچوبه نمك و فلفل به مقدار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی مرغ سوخاری شکم پُر
مواد لازم برای 2نفر: سینه یك مرغ: كامل پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه: به میزان لازم پیاز ریز شده: یك عدد كوچك جعفری و پیازچه: ریز شده 50 گرم روغن زیتون: كمی برای داخل تابه زعفران آب كرده و آبلیمو: به میزان لازم تخممرغ: 2 عدد آرد سفید: دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری: به میزان لازم روش تهیه: 1. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کباب مرغ تند و تیز
مواد لازم 3 ق س روغن 2 حبه سیر خردشده 1 عدد پیاز حلقه ای خردشده 1 ق چ زردچوبه 2 /1 ق چ زیره 2 /1 ق چ پودر زنجبیل 2 /1 ق چ نمک 2 /1 ق چ فلفل سیاه 4 /1 ق چ دارچین 2 /1 ق چ فلفل هندی 8/1 ق چ پودر فلفل شیرین …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش خلال بادام
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر 400 گرم گوشت خورشي 200 گرم خلال بادام 1 عدد پياز متوسط 4ق س زرشك 1 قس گلاب 3 عدد ليمو عماني 2 /1 قچ زعفران سایيده شده 1 قم سرخالي دارچين نمك به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا گوشت را به صورت قيمهاي خرد كنيد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ته چين مرغ با لپه و كشمش
ته چين مرغ با لپه و كشمش تقریبا می شود گفت امکان ندارد که میزی با غذاهای مجلسی چیده شود ولی در آن اثری از ته چین نباشد . حالا اگر شما هم می خواهید در منوی غذاهایتان ته چین اضافه کنید ، این بار ته چین مرغ و لپه و کشمش بپزید. مواد لازم برای 6 نفر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قزل آلاي شكم پر
مواد لازم 1 عدد ماهي قزل آلاي درشت 2ق س گردوي خرد شده 1 ق س زرشک 10 عدد آلو خورشی 50 گرم جعفري خرد شده 1 ق چ سرخالي زعفران ساييده شده 5ق س آب ليموترش تازه نمك و فلفل به مقدار لازم مواد لازم براي سبزيجات كنار ماهي: 3عدد سيب زميني متوسط 2عدد هويج 1 پيمانه نخودفرنگي …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کیش مرغ و قارچ
مواد لازم برای تهیه خمیر 2 عدد تخممرغ 2 /1 2 پیمانه آرد 2 ق چ بیکینگ پودر 125 گرم کره به دما رسیده 1 ق س شکر 1 ق م نمک مواد لازم برای رویه کیش 2 /1 سینه مرغ 2 عدد تخممرغ 500-300 گرم قارچ 120 گرم خامه 2 /1 پیمانه پنیرپیتزای رنده شده 1 ق چ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی فیله گوساله و سس تریاکی
مواد لازم: فیله گوساله: یك كیلوگرم فلفل دلمهای: 3 عدد سبز و زرد و قرمز قارچ دكمهای: 500 گرم پودر پیاز: یك قاشق چایخوری پودر كاری و آویشن: از هر كدام نوك كارد سس تریاكی: 5 تا 6 قاشق غذاخوری تای سس: به میزان لازم روش تهیه: 1. ابتدا گوشت را به شكل برشهای انگشتی خرد كرده و به روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شبه پيتزاي مديترانهاي با بادمجان
مواد لازم برای 2 نفر 1 عدد بادمجان متوسط 1 عدد تخممرغ 1 پيمانه آرد سفيد گندم 4 /1 1 پيمانه شير 2 ق چ پودر آويشن يا ارگانو 1 عدد پياز قرمز متوسط 2 عدد كدوي سبز درشت 2 عدد فلفل دلمهاي (رنگي باشد بهتر است) 4 تا 5 ق س روغن مايع آفتابگردان 2 ق س پنير پارمسان …
بیشتر بخوانید »