مواد لازم براي 20 عدد سيخ: سير: 3 حبه؛ درشت خرد شود. زنجبيل: مقدار دلخواه به علاوه مقداري هنگام سرو پوست رنده شده و آب يك عدد پرتقال پيازچه: 3 عدد؛ درشت خرد شود. عسل رنگ روشن: 2 قاشق غذاخوري سس سويا: يك قاشق غذاخوري روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري فيله مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد؛ …
بیشتر بخوانید »پزشکی
طرز تهیه ی ماركیز پیتزا
مواد لازم: یك واحد خمیر طبق دستور نان پنیر و گوجهفرنگی پنیر تست: 3 ورق پنیر گودا: 4 ورق پنیر پیتزای رنده شده: 200 گرم قارچ: 200 گرم سس سالسا: 2 تا 3 قاشق غذاخوری فلفل دلمهای: نصف یك عدد پیاز خلالی: 2 عدد گوجهفرنگی، زیتون و فلفل دلمهای: برای تزئین نمك و فلفل: به میزان دلخواه روش تهیه: 1. …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی زردچوبه شفابخش
دمنوش شیر و زردچوبه زردچوبه در آشپزی شرق، عنصر کهنه و جداییناپذیری است اما در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی، نو و هیجانانگیز است و هر روز از ویژگیهای ضدسرطانی و ضدویروسی و درمانگرش میگویند و مینویسند. زردچوبه این روزها به «ادویه شفابخش» مشهور شده و از درمان گلو درد و شکمدرد تا حل مشکلات پوستی و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی بيسكويت كره اي
مواد لازم: 70 گرم پودر قند 100 گرم كره نرم شده 2 /1 ق چ وانيل 150 گرم آرد 2 عدد زرده تخم مرغ 1 ق س شير سرد ترافل رنگي مقداري براي تزیين. طرز تهیه: 1. ابتدا كره نرمشده را در ظرف مناسبي بريزيد و به وسيله چنگال كمي هم بزنيد. سپس پودر قند را به آن اضافه كرده …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيريني دارچيني
مواد لازم: 250 گرم آرد سفيد 100 گرم پودر قند 120 گرم روغن جامد 2ق س سرصاف دارچين 2 /1 ق س جوش شيرين 1 عدد سفيده تخم مرغ. طرز تهیه: 1. ابتدا كاسه اي آماده كنيد و روغن و پودر قند را در آن بريزيد و با دستگاه همزن شروع به مخلوط كردن كنيد. پس از چند دقيقه هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی لوز نارگيلی زعفراني
مواد لازم: 500 گرم پودر نارگيل نرم 500 گرم شكر، 1 عدد سفيده تخم مرغ 1 پیمانه آب 4 /1 پیمانه عرق بهار نارنج 1 ق چ زعفران ساييده شده پودر نارگيل و پودر پسته اضافي مقداري براي تزیين. طرز تهیه: 1. ابتدا شكر، آب و عرق بهار نارنج را با هم مخلوط كنيد. سپس روي شعله اجاق گاز قرار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی كرم وانیل
مواد لازم: زرده تخممرغ: 7 عدد شیر: 400 میلیلیتر خامه صبحانه: 400 گرم شكر: 250 گرم پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپخوری آب سرد: یك دوم لیوان وانیل: یك دوم قاشق چایخوری روش تهیه: 1. این دستور بسیار سادهای است كه طبق درخواست دوستان عزیز دوباره در این مطلب برایتان شرح دادهایم. ابتدا شكر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل قابلمهای …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد ماكارونیِ
1. 200 گرم ماكاروني فرمدار به دلخواه انتخاب كنيد. يك عدد كنسرو نخودفرنگي هم لازم داريد. يك عدد سينه مرغ پخته شده و يك عدد سيبزميني پخته شده و دو عدد هويج پخته و يك قاشق غذاخوري جعفري خرد شده و يك عدد فلفل دلمهاي قرمز نگيني شده و سه قاشق غذاخوري ماست و 5 قاشق غذاخوري سس مايونز هم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی اسفناج پلو
مواد لازم: برنج / 2 پیمانه تکه های مرغ یا گوشت / 200 گرم اسفناج / 200 گرم پیاز / 2 عدد متوسط سیر / 2 حبه نمک، فلفل و زردچوبه / به مقدار لازم دارچین، زعفران / مقداری اسفناج پلو طرز تهیه: 1. ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد تکه های مرغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيريني نخودچي
مواد لازم : 500 گرم آرد نخودچي 250 گرم پودرقند 250 گرم روغن جامد 1 قم سرپر پودر هل 2 /1 قچ زعفران آب شده به مقدار لازم پودر پسته طرز تهیه: 1. روغن را كه در دماي اتاق نرم شده همراه با پودر قند در كاسهاي بريزيد و خوب با دست ورز دهيد تا مخلوطي صاف و يكدست حاصل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شيريني دورنگ
مواد لازم: 180 گرم آرد 7 گرم پودر قند ديابتي 125 گرم كره 1 عدد تخممرغ (زرده و سفيده جدا شود) 1 ق س پودر كاكائو 4 /1 ق چ وانيل طرز تهیه: 1. ابتدا كره و پودرقند را با همزن بزنيد تا حجم آن دو برابر شود. وقتي كه سفت و سفيدرنگ شد وانيل و زرده تخممرغ را اضافه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی شیرینی كُماچ سهن كرمان
مواد لازم: 500 گرم آرد جوانه گندم 500 گرم آرد سفيد يا آرد گندم سبوسدار 2 پیمانه روغن مايع يا كره، 1 پیمانه ماست 1 ق چ خميرمايه خشك 2 ق س زرد چوبه 1 كيلوگرم خرماي نرم (هستههاي آنرا خارج كنيد) 150 گرم مغز گردوي چرخشده 150 گرم مغز پسته چرخشده 100 گرم ريشه جوز هندي و تخم ميخك …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی نان برنجي
مواد لازم: 350 گرم آرد برنج 90 گرم پودر قند 4 /1 پیمانه گلاب 140 گرم روغن جامد، 1 عدد تخم مرغ (زرده و سفيد جدا) تخم خرفه به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا روغن را در كاسه مناسبي ريخته و با چنگال بزنيد تا نرم شود. سپس پودر قند را اضافه كرده و با همزن بزنيد. بعد از …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی دسر سیب به همراه بستنی
مواد لازم: قالب مخصوصی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت ده فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده يك فنجان شکر سفید يك قاشق سوپخوری آرد سفید يك قاشق چایخوری پودر دارچین ½ فنجان آب يك فنجان جوی پرک يك فنجان آرد يك فنجان شکر قهوهای، بستهبندی ¼ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین ½ فنجان کره، …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سالاد بلوچیز
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر 1 ساقه كرفس 25 گرم يا 4 /1 پيمانه گردوي خرد شده 1 ق س جعفري تازه خرد شده 1 ق س شويد تازه خرد شده 1 حبه سير 1 دسته کوچک پیازچه 125 گرم پنير معمولي فتا 60 گرم بلوچيز (نوعي پنير) 1 عدد تخممرغ پخته شده 25 گرم يا 2 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی خورش قزل آلای برزیلی
مواد لازم برای چاشنی: سیر نصف یک سیر کامل ، پوست گرفته و خرد شده آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری نمک سه چهارم قاشق چای خوری پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین ) یک قاشق غذا خوری زیره یا پودر آن دو و نیم قاشق چای خوری فلفل سیاه یک ونیم قاشق چای خوری خورش قزل آلای برزیلی مواد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی تهچين اسفناج
مواد لازم برای 4 نفر 2 پيمانه برنج 3 عدد زرده تخممرغ 4 ق س ماست 250گرم گوشت چرخكرده 2 عدد پياز بزرگ 500 گرم اسفناج 25گرم كره روغن مايع به مقدار لازم نمك و فلفل به ميزان لازم پودر زعفران، يك ق چ سرپر طرز تهیه: 1. برنج را بشویید و سپس خيس كنيد. اسفناج را …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کنجد عسلی
مواد لازم: شکر:3 قاشق غذا خوری فشرده عسل: 3 قاشق غذا خوری کنجد: 1 پیمانه آموزش تهیه کنجد عسلی طرز تهیه: 1. کنجد رو بریزید داخل سینی فر بزارید روی 350 درجه فارنهایت تا کنجدها رنگشون عوض بشه و تست بشن وکمی طلایی بشن . زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. قهوه ای بشه رنگشون مزشونم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پيراشكي مرغ و پنير
مواد لازم برای 4نفر 1 بسته خمير پيراشكي آماده 200 گرم قارچ 1 عدد سينه مرغ پختهشده 1 عدد پياز متوسط 1 عدد فلفل دلمهاي بزرگ نمك، فلفل، زردچوبه و آويشن به ميزان لازم 1 بسته پنير پيتزاي رندهشده مقداري روغن براي سرخ كردن طرز تهیه: 1. پياز را پوست گرفته و خرد كنيد. قارچ را هم بشوييد و ريز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پنیر سفید صبحانه
پنیر سفید صبحانه را در خانه درست کنیم موادی که لازم داریم: – یک و نیم لیتر شیر – نصف تا یک پیمانه ماست ترش (از قبل، از یخچال بیرون مانده) – نمک (به اندازه مزه شوری که برای پنیر دوست دارید) – زیره، ترخون، تخم گشنیز (اگر دوست دارید پنیر مزهداری باشد) – یک پارچه یا کیسه مخصوص …
بیشتر بخوانید »