آخرین خبرها

آشپزی

دراین قسمت شما میتوانید با طرز تهیه انواع کیکها سوپها آشها و شرینیها آشنا شوید

طرز تهیه خورشت قیمه و زرشک

طرز تهیه خورشت قیمه و زرشک

طرز تهیه خورشت قیمه و زرشک -مواد لازم برای شش نفر: گوشت گوساله 500 گرم زرشک 50 گرم خلال بادام 100 گرم پیازمتوسط یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ‌کردن دو قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری زعفران نصف قاشق چایخوری لیمو عمانی چهار عدد طرز تهیه خورشت قیمه و زرشک پیاز را خرد کرده، با …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه شوری

شور پاییزی

طرز تهیه شوری برای زمستان -خیار ، کرفس ، گل کلم ، هویج، سبزیجات معطر شامل تلخون، شبت، سیر ، فلفل سبز تند ، سرکه ، پودر گل پر طرز تهیه: ابتدا ظرف های مخصوص را به خوبی شسته و خشک کنید، سبزیجات فوق را به جز خیار، گل کلم، سیر و فلفل خرد کرده و پس از شست وشو …

بیشتر بخوانید »

سوپ چغندر

سوپ چغندر

مواد لازم برای تهیه سوپ چغندر : سه – چهار عدد چغندر پر رنگ و بدون رگ و ریشه .پوست آنرا خوب با برس بشویید و خرد کنید آب مرغ برای سوپ سه لیوان یا بیشتر یکعدد کدو با پوست شسته و خرد شود برنج 5 الی 6 قاشق غذا خوری کره کمی به دلخواه پیاز درشت یک عدد خرد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه آش ترخینه

آش ترخینه

طرز تهیه آش ترخینه -آش ترخینه کرمانشاه جزو غذاهای اصیل این استان تاریخی است . این آش بعد از آش عباسعلی جزو سنتی ترین غذاهای این استان دیدنی به شمار میرود . ترخینه در انواع مختلف ( با طعم های مختلف ) به روش خاصی تهیه میشود و معمول ترین غذایی که با استفاده از ترخینه خشک تهیه میشود آش …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ته چین میگو

طرز تهیه ته چین میگو

طرز تهیه ته چین میگو  – ته چین میگو هم بقیه ته چین ها درست می شه ولی با کمی تفاوت در این مطلب از دانشنامه تی تیل طرز تهیه ته چین میگو رو براتون قرار دادم . مواد لازم  ته چین میگو: میگو ۱کیلو برنج ۱کیلو سیب زمینی ۵عددمتوسط گوجه فرنگی ۲عددسفت وقرمز شوید,گردلیمو,روغن وپیاز به مقدار لازم ادویه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه سان شاین

ساین شاین

طرز تهیه سان شاین -مواد لازم بستنی میوه‌ای – سه اسکوپ موز – یک عدد سیب – نیم عدد هلو – یک عدد آناناس – دو حلقه ترافل رنگی – به میزان لازم ژله سه‌رنگ – به میزان لازم سان شاین طرز تهیه سان شاین طرز تهیه ابتدا ژله را در ظرف ریخته و بعد میوه‌ها را به صورت حلقه‌ای …

بیشتر بخوانید »

دستور پخت قورمه سبزی

قورمه سبزی

دستور پخت قورمه سبزی – مواد لازم: ادویه کاری: به مقدار لازم فلفل سیاه: به مقدار لازم گوشت خورشتی: 500 گرم پیاز: 1 عدد لوبیا چیتی: نصف پیمانه لیمو امانی: 5 – 6 عدد روغن مایع: به مقدار لازم ادویه کاری: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم سبزی قرمه: 800 گرم خورش قرمه سبزی ابتدا سبزی را ریز خرد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه املت تن ماهی

طرز تهیه املت تن ماهی

طرز تهیه املت تن ماهی – مواد لازم برای 5-4 نفر : یك قوطی تن ماهی جنوب 3 عدد گوجه فرنگی متوسط 3 قاشق غذاخوری روغن مایع یك عدد پیاز متوسط رنده شده 4عدد تخم مرغ 3-2 حبه سیر به مقدار كافی نمك و فلفل طرز تهیه املت تن ماهی: روغن را در ماهیتابه داغ كرده، پیاز را كمی تفت دهید. …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی

بیسکویت پرتقالی

طرز تهیه بیسکویت پرتقالی – مواد لازم : 225 گرم آرد سفید 150 گرم كره 75 گرم شكرریز 2 عدد زرده تخم مرغ نصف قاشق چایخوری دارچین نصف قاشق چایخوری هل و جوز هندی یك قاشق مرباخوری پوست رنده شده پرتغال طرز تهیه بیسکویت پرتقالی : كره، شكر و پوست پرتقال را به مدت ده دقیقه به هم می زنیم. بعد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه پنیر

طرز تهیه پنیر

طرز تهیه پنیر – طرز تهیه پنیر با ماست : مواد لازم : یك كیلو شیر چهار قاشق غذاخوری ماست ابتدا شیر را بجوشانید . سپس شعله اجاق را كم كنید و چهار قاشق ماست به آن بیفزایید . مدت هفت دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود . بعد آن را از پارچه نازكی كه داخل آبكش قرار …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو – مواد لازم: 5/2 كیلو زردآلوی تقریباً سفت 5/1 شكر 2 لیوان آب 2 قاشق غذا خوری آبلیمو طرز تهیه: زردآلوها را شسته وهسته آنها را با دقت درآورید و كنار بگذارید . شكر را با 2 لیوان آب بگذارید بجوشد. وقتی شربت قوام آمد، بگذارید تا خنك شود. سپس زردآلوها را درشربت بریزید و ظرف را …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه قیمه برای گیاه خواران

طرز تهیه قیمه برای گیاه خواران

طرز تهیه قیمه برای گیاه خواران – مواد لازم: 500 گرم نخود فرنگی پخته 150 گرم پنیر محلی خرد شده 100 گرم گوجه فرنگی خرد شده نصف پیمانه گشنیز خرد شده نصف قاشق غذاخوری پودر زیره و تخم گشنیز كمتر از یك قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز به مقدار كافی نمك موادی كه باید با هم آسیاب شوند یك عدد …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه کباب شیر ماهی

طرز تهیه کباب شیر ماهی

. از فوائد ماهی ها و محصولات دریایی هر چه بگوئیم کم است. ما ایرانی ها ازروش پخت ماهی ها اطلاع زیادی نداریم فقط آنها در روغن سرخ می کنیم ، در صورتی که هر نوع ماهی را با روشها متعددی می توان طبخ کرد. دانستن این مسئله  شاید باعث افزایش رغبت ما به خوردن غذاهای دریایی شود. بهتر است …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ماش پلو

طرز تهیه ماش پلو

مواد لازم: برنج: ۳ پ ماش: ۱ پ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد بزرگ رب گوجه: ۲ ق غ نمک فلفل دارچین طرز پخت: ماش رو کمی خیس کنین و با آب بذارین بپزه اما له نشه… یکم سفت تر بردارین. برنج رو آبکش کنین…پیاز رو خلال و با زردچوبه تفت بدین. گوشت چرخکرده رو هم اضافه …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه

مواد لازم: انبه رسیده و سفت 1 کیلو، پودر نیم کوب رازیانه 1 و نیم قاشق غذاخوری، پودر تخم شنبلیله 1 قاشق مرباخوری، پودر زنیان 1 قاشق مرباخوری، نمک 1 قاشق مرباخوری، زنجبیل تازه خلالی خرد شده 1 عدد متوسط یا 4-5 قاشق غذاخوری، فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری، روغن کنجد نیم لیتر. طرز تهیه ترشی انبه هسته گرفتن و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل

طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل

طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل  – شپله یا هندوانه کوهی یا کاپاریس یا هندوانه ابوجهل یا گلک که یکی از گیاهان خوراکی و خودرو در مناطق مختلف پلدشت . کرمانشاه(اسدآباد) همدان و مناطق کویری می باشد . بالابردن مقاومت بدن در برابر سرما خوردگی.خاصییت ضد نفخ. تحریک و تقویت کبد.و ضد عفونی کردن کلیه از جمله خواص این گیاه مفید …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ترشی لیمو

طرز تهیه ترشی لیمو

طرز تهیه ترشی لیمو ترش – مواد لازم. لیمو ترش ریز ۱ کیلو فلفل قرمز ۲ قاشق مربا خوری سر پر زرد چوبه ۲ قاشق مربا خوری سر پر نمک ۱ قاشق مرباخوری سر پر فلفل دلمه ای نگینی خرد شده مقداری کنجد سیاه ۱ قاشق مرباخوری تخم گشنیز کمی طرز تهیه ترشی لیمو ترش دوستان عزیز به هیچ عنوان …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

طرزتهیه ترشی بادمجون شکم پر – مواد لازم. بادمجون به تعداد لازم سرکه هم برای جوشاندن و هم برای روی بادمجونها آب .مقداری مواد داخل شکم بادمجون سیر حلقه ای خرد شده سیاه دانه به مقدار لازم گلپر به مقدار لازم تخم گشنیز به مقدار لازم نعناع به مقدار لازم زردچوبه. فلفل .نمک. به مقدار لازم ابتدا بادمجونها رو با …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ترشی بامیه

طرز تهیه ترشی بامیه

مواد لازم. بامیه ریز سرکه نمک و زردچوبه کمی نعناع خشک طرز تهی ترشی بامیه کافیست بامیه های ریز را انتخاب کرده و کمی از قسمت سر آن کوتاه کنید تمیز شستشو دهید داخل سبد بریزید تا آب اضافیش تخلیه شود داخل ظرفی مقدار آب بریزید تا به جوش آید مقداری زردچوبه به آب در حال جوش اضافه کنید و …

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه ترشی ریز

طرز تهیه ترشی ریز

طرز تهیه ترشی ریز – مواد لازم. هویج نیم کیلو گل کلم نیم کیلو بادمجان نیم کیلو فلفل سبز (تند نباشد)۲۵۰ گرم خیار نیم کیلو سبزیجات معطرشامل(ترخون.مرزه.نعناع.جعفری.گشنیز.)یک کیلو ادویه شامل(زردچوبه .نمک.ادویه کاری) ۲ قاشق سوپخوری سرکه به مقدار لازم. نکته.شما برای تهیه ترشی می توانید از انواع سبزیجات و صیفی جات استفاده کنید.بستگی به سلیقه خودتون طرز تهیه ترشی ریز …

بیشتر بخوانید »